עבור לתוכן

2500K OC קל

Featured Replies

פורסם

שיניתי עכשיו בביוס את המכפלה מ33 ל35

(זה פעם ראשונה שאני נוגע שם בOC למראות שבלוח שלי זה לא אמור לרגש אותו)

אם חייבים לעלות מתח? השארתי כל כמו שהיה רק את המכפלה שיניתי פשוט לא יודע עם הקירור יעמוד בזה וזה מה שאני רוצה לבדוק..

אומרים scythe grand kama cross 140 לא בשביל OC אבל הוא דווקא גדול ושמתי לא מאוורר יותר חזק מהמקור..

מקווה שלא התחמם

יש עוד משהו שאני צריך לדעת חוץ מלראות עכשיו עם המחשב יציב ובדיקות מאמץ?

פורסם

לפי שאתה קופץ לעלות מכפלה, תעיין במדריכים באתר ותריץ חיפוש בפורום יש המון מידע.

וכמובן הכי חשוב תבדוק טמפ'

פורסם
  • מחבר

בנתיים בטמפרטורה בסדר..לא עוברת את ה50

איתי מדריכים ביוטיוב אבל הכל שם בשביל להגיע לג'יגהרצים מטורפים..(והם כמעט תמיד מעלים זרם ומבטלים את האופציות של חיסכון בחשמל בביוס וכו)

יש גם בלוח שלי פרופילים של טורבו ראיתי שמתחילים מ4.0GHZ ומעלה אבל לא ניסיתי(כי ניראה לי זה יהיה יותר מידי בכל זאת זה לא מעבד כזה חלש אני צריך..אני רק רוצה להשוות אותו ל2700K/3770K זה הכל

אני רק רוצה טיפה לעלות..ללא העלאת מתח..עוד לא עשיתי ביקות מאמץ רציניות אבל בנתיים שניראה בסדר

פורסם

אוברקלוק קליל של 200-400MHz לא אמור לדרוש ממך שינויים רציניים בביוס ואפשר לנהל אותו על Auto, אבל אם תרצה כבר לעלות מעל מדובר באוברקלוק ידני שדורש הגדרות ביוס ושינויי מתחים. אישית אני מעדיף אוברקלוק ללא שום חסכון בחשמל והורדת תדרים. פיצ'רים כמו EIST, Speedstep, C1E וכו' מורידות את זרימת המתח למעבד ואת תדרי השעון כאשר הוא לא במאמץ ויכולות לגרום להמון בעיות יציבות בעיקר בתדרים גבוהים. לכן מבחינתי הבסיס הוא תמיד לבטל אותם לפני אוברקלוק.

גם אם הכל מבוטל צריכת החשמל המקסימלית של i5 2500K במאמץ מלא (Prime95 למשל) לא עוברת 100W, במצב נורמלי המעבד יצרוך כ 60-70W שזה כמו נורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים