עבור לתוכן

מחיצה ללא אות וללא אפשרות לעשות איתה כלום חוץ ממחיקה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם תופעה די מוזרה.

יש לי מחיצה ללא אות, ואין לי אפשרות לעשות איתה כלום, רק למחוק אותה.

כשאני נכנס ל"מחשב" (ie. my computer), האקספלורר פשוט טוען בלי סוף ולא מציג לי כלום. אני מניח שזה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זאת המחיצה הזאת...

לא ידוע לי אם יש משהו שם, אז אני לא רוצה סתם למחוק אותה

מישהו נתקל בדבר כזה? מה אפשר לעשות עם זה?

(אין אפשרות לתת למחיצה אות, כל האפשרויות בתפריט קליק ימני מבוטלות חוץ ממחיקה של המחיצה)

Kb04M0W.png

פורסם

זאת יכולה להיות מחיצת שיחזור, אן מדובר במחשב נייד.

אני בספק רב ש Windows explorer יתקע בגלל משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אכן מדובר במחשב נייד. עד עכשיו לא נתקלתי בדבר כזה, ובמחשב שלי (גם כן נייד) המחיצת שחזור הייתה דווקא נראית, רק שלא היה לי אפשרות לשמור עליה כלום.

מה גם שמנהל הדיסקים מראה לי שהמחיצה הזאת 100% פנויה (אני לא ממש בטוח שהוא קורא את זה כמו שצריך)

עריכה

diskpart מראה שהמחיצה hidden, כנראה שאתה צודק וכן מדובר במחיצת שחזור

פורסם

זאת יכולה להיות מחיצת שיחזור, אן מדובר במחשב נייד.

אני בספק רב ש Windows explorer יתקע בגלל משהו כזה.

נניד או נייח לא משנה. בכל מחשבי המותג יש מחיצת שיחזור.

ומערבת קבצים במחיצה אצלך לא מוקרת בחלונות, אז אתה לא רואה שם כלום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ננסה... תודה :xyxthumbs:

פורסם

אגב מה עושה GPARTED?

פורסם

^^ הפצת לינקוס שאפשר להריץ ישירות מהדיסק ללא התקנה ולהתעסק עם המחיצות בצורה נוחה.

יש גם תוכנה בשם EaseUS partition master, מאוד נוחה לעבודה על מחיצות יודעת להגדיל/להקטין/לפצל מחיצות חופשי ישירות מהוינדוס (הפעולות עצמן מתבצעות לאחר הפעלה מחדש אבל התוכנה עובדת מתוך וינדוס)

פורסם
  • מחבר

^ בדקתי עם gparted ואכן מתברר שזה מחיצת שחזור.

הרצתי גם בדיקת שגיאות איתו, אבל לא נראה שזה עשה משהו... הבדיקה הסתיימה תוך כמה שניות וקיבלתי הודעה שהכל תקין.

הרצתי לפני זה גם בדיקת שגיאות בווינדוס, שדווקא כן מצא שגיאות ותיקן אותן. אחרי זה, defrag, ונקיון של הדיסק (שהיה מלא עד 0 מקום - literally.. .לא יודע איך אפשר להגיע לזה בכלל :P) נראה שהמחשב חזר לעבוד כרגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים