פורסם 2004 בינואר 3021 שנים טוב,אז הנה: החריטה בוצעה בעזרת דרמל וביט 194. (שקל ועשרים למי שמזהה את התמונה ).
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מדהים!!! :biggthumpup:ממש ממש יפה!!!עוד תמונות! מכל הזויות שאפשר!! :smiliedisco1:
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים נראה לי שזו קוביה כלשהי בתלת מימד...עריכה: עם תעתוע אופטי כלשהו..תשימו לב למלבן שבאמצע ותשימו לב מה הגודל שלו לעומת שאר הגוףאם הוא בתוכו ממש, עולה על 2 הפיאות הצדדיות שלו וכו..
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר *מוחמא*תודה רבה על הפידבק החיובי.ועכשיו מה זה,זאת עטיפה של דיסק,ה"מבוגרים" אולי יזהו את האלבום: ORB-Orbvs Terravm.
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים It really looks like the Frozen cube Insignia Regarddles, the light coming from inside is leds or a cathode?
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים אכן יפה, באיזו תאורה באמת מדובר? ואגב אני יותר אהבתי את Orbilivion ולמה עם 194 - כ"כ קשה לחרוט איתו וכ"כ קל עם ראשים אחרים... הוא כבר היה בנמצא או שקנית במיוחד?
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר התאורה היא קתודה שקניתי לפני מספר חודשים אצל exabytesystems,ממש לא אחת מוצלחת,לא נראה שהיא עוברת את ה-1000mcd...הסיבה שאני עדיין משתמש בקתודה במקום בלדים מהכמות האינסופית שיש לי בבית היא בגלל שאני עצלן מדי ללכת לקנות נגדים :-X.והשתמשתי ב-194 כי הוא היחיד שנשאר לי מתוך מה שקניתי/קיבלתי עם הדרמל שהתאים לחריטה כזאת,לא היה נורא כמו שחשבתי לעבוד איתו.*Orblivion אולי יותר נעים לאוזן באמת,אבל העטיפת אלבום שלו לא מגניבה כמו זאת בכלל :>.http://otterpop.sbay.org/album/orb2.jpgהלכתי לישון,לילה טוב.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים אהבתי !!! יצא ממש יפה כל הכבוד !.. כדאי לך לשקול צבע לגג הוא נראה ממש שרוט (בדרך אגב.. :-\)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.