עבור לתוכן

מחפש מאוורר 120MM סביר והכי חשוב שלא ירעיש במנוחה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי שום דבר מעניין באייבורי..עדיף KSP. מחר בעז"ה אני קונה את ה- SS של Scythe, גרסת 1900RPM (משנה מהירות ובמנוחה שקט)..אני ארשום לך איך הוא.

אם אתה מחפש מאוורר עם לדים ושטויות, אז לא יודע אולי עדיף לך משו אחר שימליצו לך עליו. דבר שני שאתה אומר יהיה "די רועש" תלוי מה זה די רועש אצלך? אצלי במנוחה רועש זה אפילו רעש הכי קטן שיכול להיות..ז"א אני מחפש דממה במנוחה (במאמץ ממש לא משנה לי כי אני עם אוזניות או רמקולים לרוב). אם אתה גמיש יותר, אז אולי הוא יהיה לך טוב.

• תגובות 39
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מצאתי שום דבר מעניין באייבורי..עדיף KSP. מחר בעז"ה אני קונה את ה- SS של Scythe, גרסת 1900RPM (משנה מהירות ובמנוחה שקט)..אני ארשום לך איך הוא.

אם אתה מחפש מאוורר עם לדים ושטויות, אז לא יודע אולי עדיף לך משו אחר שימליצו לך עליו. דבר שני שאתה אומר יהיה "די רועש" תלוי מה זה די רועש אצלך? אצלי במנוחה רועש זה אפילו רעש הכי קטן שיכול להיות..ז"א אני מחפש דממה במנוחה (במאמץ ממש לא משנה לי כי אני עם אוזניות או רמקולים לרוב). אם אתה גמיש יותר, אז אולי הוא יהיה לך טוב.

תכלס יש לי מארז NZXT APOLO והוא שקט בטירוף הבנתי שהמאורר שיש לו (לא עם הלד .. הרגיל) הוא איזה 24 DBA

אז חפשתי משהו באזור הזה תכלס לא חשוב לי הלד זה הולך לפרונט מתחת לכוננים ככה שלא יראו אותו

השאלה מה אפשר להביא במחירים האלה מאייבורי (כי כבר קניתי אז אין לי ברירה לקנות משם )

אני מחפש משהו שקט בטירוף שיהיה מעל 1000 RPM כי זה רק להכניס אוויר למארז שכבר עכשיו מקרר מעולה

עריכה: .. לא חשוב מאייבורי יש לי עוד משהו לקנות משם אז זה יתקזז ... גם KSP הןלך

פורסם

תכלס יש לי מארז NZXT APOLO והוא שקט בטירוף

הסטנדרטים שלך בקרשים.

פורסם

הוא יותר שקט מהרבה מארזים של אנשים שאני מכיר ... הצדדי שומעים טיפה אבל ם הוא מנותק כאילו המחשב כבוי

מארזים אחרים של חברים הרבה יותר מרעישים מזה .

אבל אני לא שולל את זה שיש כנראה כאלה שהם הרבה יותר שקטים ממנו

תגידו איך המאורר הזה? http://www.tms.co.il/product/6877

נשמע לי מוזר שיש לו 19,81dBA / 44,44CFM

זה יותר טוב מאשר הKama Flow2 1400RPM שהוא:27.6dBA/47.50CFM

פורסם
  • מחבר

kama flow2 אין להם במלאי..התקשרתי לברר.

אם אתה מחבר את המאוורר לחיבור מבוקר (3/4 פין), אז הייתי ממליץ לך משהוא יותר חזק שכן תוכל להנות מכל העולמות: שקט במנוחה ועוצמת קירור שצריך במאמץ אז גם ככה יש רעש במחשב. אם אתה מחפש שקט גם במאמץ אז זה כבר סיפור אחר ויקר הרבה יותר! מבחינתי 1000RPM זה די רועש במנוחה אם זה קבוע (לא חיבור מבוקר)! למה שלא ירד ל-500RPM אם לא צריך כלום וגם ככה קר במחשב. אבל אם זה פחות מ- 20DBA אז זה מתחיל להיות סביר כבר. השאלה כמה אמינים הנתונים האלו (וכמה זה מפריע לך)...

פורסם

ואם אני לוקח אחד מבןקר הכבל שלו מספיק ארוך כדי להגיע ללוח? ...

נראה לי שהןא לא יגיע .. מה אתה ממליץ לי אז במבוקר ואחד לא מבוקר?

פורסם
  • מחבר

עידכון:

טוב אין לי הסבר הגיוני לעסק...אבל המאוורר הזה הוא פסיכי לגמרי....הממצאים בתמונה. שיפור של 15 מעלות לפחות לעומת בלעדיו :o

אני על OC ל- 4G עם מעבד פנום 2 965 והטמפרטורות בלתי נתפסות..כמובן ייבדוק מה קצה גבול יכולת ה- OC כעת. בנוסף הוא גם קירר את ה- NB באיזה כמה מעלות בגלל פיזור רחב.

הייתי היום ב- KSP וקניתי גם בסוף את הקליפסים להצמדה למעבד (17 שקל החרא הזה)...לקח לי שעה להתקין אותו ונדמה לי שיצא טוב אבל אני עולה על חוט מסוייה שקצת מלחיץ אותי שייקרע בסוף..תכף יעלה תמונות ולגבי שקט במנוחה זה עוד טעון בדיקה..

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי.

במנוחה הוא יורד ל- 1080RPM שזה סביר נדמה לי. רק הלילה אני אדע כמה זה נורא. מה שכן לפעמים שאני נוגע ממנוחה במחשב ונניח פותח סרט FHD..אז הוא ברגע פתאום מקפיץ ל- 1900RPM ואחרי כמה שניות יורד וזה די מיותר האמת (כנראה הוא מזהה פתאום עבודה עם המעבד וקפיצה חריגה לרגע בטמפ')..יכול להיות שעדיף בביוס PWM במקום VOLTAGE?

אגב בתמונה המערך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים