עבור לתוכן

סוללת גיבוי לסמארטפון מספקת זמן ואיכות טעינה ברמה טובה?

Featured Replies

פורסם

כל הדיבורים פה הם תיאורטיים בלבד (קרובים למציאות אבל עדיין תיאורטים) , Luxurious פשוט תתקשר ותשאל זה לא בושה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שמתי לב שיש ב-KSP סוללות עם קיבולת של מצבר...

http://ksp.co.il/?uin=16594

והמחיר לא בשמיים בכלל...

11010010110,

יש משהו מוזר במפרט:

קיבולת: 15000mAh 3.7V - למה הם כותבים את זה בסמיכות? האם אחד משפיע על השני (מתשובתך הקודמת הבנתי שזה לא משפיע על הקיבולת אלא על המהירות)

וגם:

DC-IN: 16V / 1.0A

DC-OUT: 5V:1A / 12V, 16V, 19V:2.5A

מה זה אומר לי?

תודה רבה!

ערכיה: יש גם את זאת http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=16286&txt_search=mAh&buy=&minprice=0&maxprice=0 שבניגוד לקודמת יש לה שני חיבורי USB כמו לאדוייס.

פורסם

הנתון יכול להיות של הסוללה שיש בפנים או של המטען כולו מבחוץ. בחוץ אתה תקבל פחות כי חלק הולך לאיבוד במטען עצמו. 3.7v זה מתח של סוללת ליתיום יון/פולימר ולכן נארה שה 15000mAh זה של הסוללה

היציאה של זה היא USB כלומר 5v, זה אומר שחייב להיות שם ממיר שהופך את ה 3.7v ל 5v. אם נתעלם מהחשמל שהולך לאיבוד במטען, יש לנו בכניסה של הממיר 3.7v 15000mAh וביציאה 5v ולא ידוע כמה mAh. הנתון שנשאר קבוע בין הכניסה ויציאה הוא Wh - ואט שעה. כדיי לחשב אותו מכפילים את ה Ah (ה mAh רק להמיר מ mA ל A) וה V

3.7v * 15000mAh = 3.7v * 15Ah = 55.5Wh

ואותו חישוב בכיוון ההפוך אם 5v כדיי למצוא כמה mAh יש על ה 5v

55Wh / 5v = 11Ah = 11000mAh

כלומר מקס' תיאורטי של 11000mAh כשאנחנו ב 5v, במציאות פחות

מהירות הטעינה מושפעת מדבר אחר : התקן של USB אומר שאמור להיות שם בין 4.75 ו 5.25V (זה הדיוק של ה 5V שאמור להיות). עכשו דברים שנטענים מ USB יכולים להיות דיי רגישים להבדלים האלה - בתחום הקטן הזה מה שקרוב ל 5.25 יטעין הכי מהר ומה שקרוב ל 4.75 יטעין הכי לאט ויכול אפילו לא יטעין בכלל. את זה אתה לא יכול לדעת מראש כי זה לא מופיע בנתונים, ויותר מזה אם תקנה 2 מטענים כאלה מאותו דגם זה יכול להיות גם שונה ביניהם - כך שאין לך כאן הרבה מה לנחש כאן

אם אתה רוצה כזה לדעתי תקנה אחד מהם לפי Wh ולפי פיצ'רים אחרים (כמו איך הוא בעצמו נטען, איזה יציאות יש וכו). אני לא השתמשתי איתם (הייתי מקמבן אם סתם סוללות AA נטענות וחיבור USB) אז אין לי שמץ

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים