פורסם 2004 בינואר 3021 שנים אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתריקיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?!תודה לעוזרים !נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר RTFMHUH ?אתה יכול לנסות גם את Coppermine Photo Gallery.זה גם צריך ImageMagick לא ?
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר לא ידעתי.. מה שרשום שם זה מה שניסיתי לעשות אני מקבל את ההודעה הבאה: Error: I can't find NetPBM at the location you provided. Gallery prefers NetPBM version 9.9 and up. You can install just the binaries Gallery needs from the Gallery Download Page. Or, you can compile and install the entire NetPBM package from the NetPBM website. Note: You can install the binaries from the Gallery site even if you don't have root access on your box! If you can't get it working, try leaving the NetPBM path blank and using ImageMagick instead.
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים התקנת את NetPBM ?הגדרת לו (ל-Gallery) את הסיפריה המלאה הנכונה שלו ?הסיפריה המלאה = הסיפריה המלאה על ההרדיסק = למשל, /var/www/html/yoursite/public_html/netpbm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.