עבור לתוכן

שאלה על "ניתוח להסרת משקפיים בלייזר" מי שעבר או מכיר מכר שעבר..

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתכנן לעבור ניתוח בזמן הקרוב, כנראה במכון CARE (אגב הוא טוב..יש טוב יותר?) ורציתי לשאול דבר מאוד ספציפי:

הניתוח אותו אני אעבור הוא PRK ז"א האחד עם זמן החלמה ארוך יותר ושיפור ולא מיידי. אז רציתי לשאול מניסיון של מי שאולי עבר כמה זמן באמת לוקח להחלים מניתוח זה? פשוט אני לא יכול לפנות לעצמי יותר מיד זמן ולא הצלחתי להבין מתי הכל חוזר לשגרה..אחרי שבועיים או חודשים נניח. אשמח לשמוע מימכם כמה זמן לקח לכם התהליך כולל שלבים בהם יכולת לחזור לשגרה חלקית מלאה.

תודה.

פורסם

ביום של הניתוח זה סביר, יום אחריי הניתוח זה גיהנום, אחריי יומיים כבר אפשר לצאת בלי להרגיש שהעיניים בוערות ואחריי שבוע אפשר לחזור לשגרה.

זה מהניסיון שלי ושל חבר.

וגם אני עשיתי בcare והיה בסדר גמור.

פורסם

מניסיון של אישתי שעברה את הניתוח ( PRK ) היומיים הראשונים קשים מאוד רואים מטושטש ויש כאבים לא קלים וגם העדשות הזמניות מציקות, לאחר יומיים העסק מתחיל להשתפר אבל אני לא חושב שיש מצב לעבודה מול מחשב בשבוע הראשון.

אחרי ארבעה חמישה ימים הראיה עדיין לא מושלמת אבל מספיק טובה כדי לחזור לשגרה.

כמובן שהעסק משתנה מאדם לאדם ויש כאלו שסובלים יותר כאבים ויש כאלו שהרבה פחות.

ראיה 6/6 אגב יכולה לקחת בין שלושה חודשים לחצי שנה.

אין לי מושג לגבי מכון CARE אבל ממה שאני יודע מה שחשוב זה פחות המכון אלה יותר הרופא המנתח.

בכל מקרה היום כולם טובים.

פורסם

היום השני היה הכי מציק. אפשר לצאת החוצה ביום הרביעי. אחרי שבוע כבר נהגתי (עדיין לא 6.6).

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם...אין לכם מושג כמה המידע שאתה אומרים חשוב לי ואפילו מרגיע אותי :yelclap:

moon-mage רציתי לשאול אותך תוך כמה זמן אתה/החבר ראיתם כבר 6:6 והאם זה יציב עדיין ואין תופעות כל שהן?

orenweb האם לכך לך 3 חודשים עד חצי שנה עד שראיתה כמו עם משקפיים?

פורסם

אני ואחותי עשינו את הניתוח, לאחותי לקח יותר זמן עד שהיא הפסיקה לסבול, משהו כמו שבועיים, אני לא סבלתי יותר מידי, שבוע בערך ואחרי זה תפקדי די רגיל.

בעיקרון בשבועיים שלוש הראשונים היה יותר קשה לעשות דברים שכללו קריאה, אבל שאר הדברים אחרי שבוע כבר אפשרי לעשות.

לי לקח משהו כמו חצי שנה עד שהראייה התייצבה לגמרי (מעל 6:6) אבל גם לפני זה לא השפיע

מבחינת תופעות אני יכול להגיד לך שאני עשיתי לפני חמש שנים את הניתוח ואני עדיין רואה מצויין, אחותי לפני משהו כמו 8-9 וגם רואה מצויין

ממליץ בחום :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כיף לשמוע! ממש תודה על השיתוף.

מה שכן נשמע לי ממש המון זמן חצי שנה עד שהראייה מתייצבת. נניח שיש לי מטווחים חודש לאחר הניתוח...אני אקלע במשהוא ;D (ובאמת יש לי)

פורסם

אחריי שבוע כבר ראיתי ממש טוב, אולי לא מושלם אבל בהחלט מספיק כדי לנהוג.

נראה ליש אחריי שבועיים כבר ראיתי 6:6 וזה השתפר קצת מאז.

פורסם

גם אני עשיתי PRK ("בעיניים" בעזריאלי) אבל אצלי היה זמן החלמה הרבה יותר ארוך ממה שמתארים כאן.

אצלי בשבוע הראשון בקושי הצלחתי לפתוח את העיניים ויכלתי לחזור לנהוג רק אחרי שבועיים בערך וגם אז היה קשה מאוד (בגלל סינוורים).

אבל זה היה שווה כל רגע של סבל :)

אני חושב שאחרי חודש וחצי - חודשיים כבר ראיתי 66 (אולי קצת יותר)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על המידע...אני באופן אישי מתכנן לפנות שבועיים מהחיים שלי לצורך העניין, פשוט לא יכול יותר גם אם ארצה והבעיה שאני חייב את העניים מתפקדות טוב מיד כבר אחרי שלוש שבועות בערך (ירי בנשק, כושר גופני חזק שאני חייב לעשות אחרי כמה שבועות של חוסר פעילות...) אשמח לשמוע עוד חוות דעת מניסיון...לבנתיים ממש נתתם לי זריקת עידוד ללכת ולעשות את הצעד הזה כבר בחלון זמן שהזדמן לי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים