עבור לתוכן

מחפש תחליף ל8800GT.

Featured Replies

פורסם

בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות.

palit_8800gt_01_thumb.jpg

[דקה דומיה]

כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים.

חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת).

כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.

פורסם

hd 6850 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

hd 6850 :xyxthumbs:

מה רדאון, בנאדם, אני צריך כרטיס של נווידיה.

http://hwzone.co.il/hardware/articles/HWbakary_baking_an_8800GT

ניסית?

אני כבר מחכה שיהרס לי כרטיס כדי לנסות את זה.. ;D

שייסה, זרקתי או.... זאת אומרת, קברתי אותו כבר.

היה טקס יפה.

פורסם

היי.

אני החלפתי את 8800 שלי לפני חודשיים.

קניתי 7870 כרטיס נחמד מאוד ולא יקר יחסית.

פורסם

יש בטרייד זון מודעות עם כרטיסים דומים לשלך במחירים שפויים.

אלא אם כן אתה נעול על כרטיס חדש.

למרות שאני לא הייתי משקיע במפרט מיושן כזה חומרה חדשה.

פורסם

מה זאת אומרת "אני צריך NVIDIA"? סיבה מיוחדת?

בכל מקרה מהצד הירוק יש לך 650TI שגם הוא חזק בהרבה מה-8800GT.

פורסם

^ אבל במחירו בארץ הוא לא משתלם.

פורסם

היה לי מיפרט מאוד דומה וגם את ה8800GT המצוין עלות תועלת לזמנו

שידרגתי ל550TI ,שיחסית למחיר הוא מצוין

מאוד שקט ,והרבה יותר חזק מה8800GT

עם אתה לא "זונת גרפיקה" אני ממליץ אליו בחום לתקופת מעבר עד שתיהיה קפיצה משמעותית בגרפיקה ודרישות מערכת

בגלל פורטים מהXBOX3 וPS4

עד אז אני חושב שהוא יעשה עבודה מצוינת

פורסם

שידרגתי ל550TI ,שיחסית למחיר הוא מצוין

אתה צריך ללמוד מה זה משתלם... ה-550TI אף פעם לא היה משתלם, בגלל ה-HD6850 שהיה חזק מימנו וזול מימנו.

פורסם

אתה צריך ללמוד מה זה משתלם... ה-550TI אף פעם לא היה משתלם, בגלל ה-HD6850 שהיה חזק מימנו וזול מימנו.

לAMD אין פיזיק X ובגלל זה נישארתי בהנווידה

זה חשוב בחלק מהמישחקים ,ורציתי שתיהיה לי את האפשרות הזאת

גם ככה את ה550TI קניתי במחשבה שיתחילו פורטים מהדור הבא של הקונסולות אני יצתרך לשדרג

בהנחה שהPS4\XBOX3 יצאו בסוף 2013 ,ומישחקי מולטיפלטפורם יעברו קפיצה משמעותית בגרפיקה שנה אחרי ההשקה

(לא חושב שחברות פיתוח יזנחו את ה360\PS3 מהר )

ה550TI שקניתי בזמנו באיזה 700 שקל בערך צריך להספיק לי עד סוף 2014 ,ואז אני ישדרג כרטיס מסך

יתר החלקים כמו מעבד וזיכרון ראשי ששידרגתי לאחרונה ,אני מעריך שיחזיקו לי מעל 5 שנים

פורסם

אתה משחק במשחקי פיזיקה?

פורסם

מה הקשר ?

יש מישחקים שתומכים בפיזיק X לתת פיזיקה יותר מורכבת במישחק ,זה כמובן לא חובה למפתחות

ולא כולן בוחרות בזה

אפשר לעשות בזה שימוש לעשות פיזיקה ,ואפשר לעשות שימוש במעבד הראשי או בכרטיס הגרפי בלי פיזיק X

אבל למישחקים שכן מישתמשים בזה יש יתרון מסוים להנווידה

אולי בשידרוג הבא אני יקנה כרטיס של AMD ,רק ביגלל שרוב השמועות אומרות שהחומרה של הPS4 וXBOX3 יהיו מאוד דומות לPC

עם מעבד וכרטיס גרפי של AMD ,ואני ירצה תאימות כמה שיותר גדולה לפורטים

המעבד הראשי לא יעשה בעיות ,אבל עם רוב השוק בגלל הקונסולות יעשה שימוש בכרטיסי AMD ,לא יודע כמה מפתחות יתמכו בפיזיק X

פורסם

אם אתה לא משחק במשחקים שתומכים בפיזיקה אז קנייה של 550TI לאומת HD6850 לא משתלמת, שילמת יותר וקיבלת פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים