עבור לתוכן

AMD Catalyst 13.1 WHQL Driver: A Major Improvement for Radeon HD 7000

Featured Replies

פורסם

סביר מאוד שהביצועים זהים לביטא האחרון. כולם יוצאים בכותרות מפוצצות אבל שוחכים שההשוואה היא לדרייבר WHQL האחרון שהוא כבר עתיק

פורסם

גם הבטא האחרונה עתיקה מאוד (11 לדצמבר)

במקרה הספציפי גם 13.1 וגם 13.2 מאוד שונים מהבטא האחרונה (בסדרה 7000 לפחות)

פורסם

ממש לא, אני רואה שיפור לטובה עם ה13.1 , ביחוד בקרייסיס 2 אני יכול לשחק הכל על אולטרה ודייריקס 11 על 50 עד 60 FPS! ואני עוד על 1920X1200 , בשלב ממש כבד זה יורד לכ45 FPS .

פורסם

אצלי דווקא ה-13.1 גורמת יותר למיקרו סטאטרינג.

פורסם

אולי כי הגזמתה בOC?

פורסם

דווקא הOC ב12.11 עזר לי למשחקיות חלקה יותר.

אני עכשיו בנסיונות להביא את הכרטיס שלי ל1250 לליבה ו1750 לזכרונות אבל קורס .

פורסם

דווקא הOC ב12.11 עזר לי למשחקיות חלקה יותר.

אני עכשיו בנסיונות להביא את הכרטיס שלי ל1250 לליבה ו1750 לזכרונות אבל קורס .

מוזר שאתה כזה enthusiast כאשר זה נוגע לOC לכרטיס המסך, אבל הOC שעשית למעבד דיי שמרני בהתחשב בעובדה שאתה משתמש בliquid cooler..

OC מוגזם יכול לגרום לבעיות חדשות שלא קשורות לדרייברים. אולי עדיף שתתחיל לבדוק דרייברים חדשים בסטוק ורק לאחר מכן תעשה OC?

בכל מקרה, נראה לי שעדיף שאת הOC הקיצוניים תשמור להמשך הדרך.. חבל לשחוק את הכרטיס שרק הרגע קנית... ייתכן גם שבקיץ זה יהיה תדר מוגזם מדי ולא רלוונטי.

פורסם

ה-OC למעבד שלי שמרני כי מניסיון של לפני שנים כשהיה לי amd atlon 3800 כפול ליבה עם קירור big typoon

הגעתי למקום שני מבחינת המהרה למעבד פה באתר והייתי חזק בזה לפני איזה 7 שנים.

בקיצור אתה לא יודע מתי זה יקרוס וכשאתה מתרגל לזה אתה לא יכול בלי זה.

אז ראיתי נתונים של מישהו ביוטיוב שהסביר שאפשרי להעלות את התדר ללא הרבה משחקים כי המכפלה של המעבד הזה פתוחה

שמתי את הערכים האלה ותודה רבה, המעבד שלי סבבה גם ככה.

שורה תחתונה אין לי כח להכנס לזה שוב כרגע, תזמונים של זכרונות, מתחים מכפלות וכו'.

בעתיד כשאני ארגיש שהמעבד שלי חלש אני אעשה את זה.

ותשובה לשאלתך בקשר לקירור מים, קניתי אותו מפני ש: קירור אוויר גדול ומרעיש, מסורבל ותופס מלא מקום.

פעם הייתי חזק בזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160758.10

הודעה שניה בדף 2

פורסם

מוזר שאתה כזה enthusiast כאשר זה נוגע לOC לכרטיס המסך, אבל הOC שעשית למעבד דיי שמרני בהתחשב בעובדה שאתה משתמש בliquid cooler..

OC מוגזם יכול לגרום לבעיות חדשות שלא קשורות לדרייברים. אולי עדיף שתתחיל לבדוק דרייברים חדשים בסטוק ורק לאחר מכן תעשה OC?

בכל מקרה, נראה לי שעדיף שאת הOC הקיצוניים תשמור להמשך הדרך.. חבל לשחוק את הכרטיס שרק הרגע קנית... ייתכן גם שבקיץ זה יהיה תדר מוגזם מדי ולא רלוונטי.

המעבד שלו של אייבי. ובאייבי כמו באייבי כדי לטפס מ4.5 ל4.7 ומעלה צריך הרבה מתח

הרבה מתח באייבי - חום שקשה אפילו לH100 להתמודד איתו

עדיף לאבד 200MHZ ולהיות קריר שקט ויציב

אני מסוגל לייצב את המעבד שלי (מפרט בצד) ב4.9 במתח בטוח אבל עובד על 4.5 במתח נמוך בשביל השקט :)

פורסם

יכול להיות שהעדכון ל-13.1 גרם לכך שיש לי עכשיו ארטיפיקים (או איך שלא קוראים לצורות הצבעוניות המופלאות המופיעות על המסך בעת משחקים)?

(גם עשיתי OC לכ.מסך לפניכן עם TRIXX ל1000 לליבה ו-1500 לזכרונות)

תחילה זה לא היה כלל עד שBF3 קרס פעם אחת ומאז זה קורה.

פורסם

אני לא מבין למה לעשות לרכיב רגיש אוברקלוק אנשים איבדו את הכרטיס מסך בגלל דבר כזה,

מעבד יכול להחזיק גם בתנאים קשים לא הכרטיס מסך.

אני רציתי כרטיס חזק יותר וזה החליט על ההשפעה שלי ולקחתי כרטיס ממוהר מהחברה וכמובן שיש עליו אחריות 3 שנים.

פורסם

אבל זה לא היה OC כבר או משהו. מה גם שאת BF3 זה עדיין מריץ חלק לחלוטין בלי שום בעיות בהגדרות מקס' על רזו' של 2560*1440, מה שגורם לי לחשוש שזה הדרייבר...

אני מניח שאני אנסה את ה-13.2 ואם גם זה לא יעבוד אני מקווה שאם אני אחזור ל-12.3 הכול יסתדר. (גם בטלתי את ה-OC)

פורסם

דריברים אמורים למנוע באגים קטנים לא להוסיף, על שם מה אתה חושב שדריבר שיצא יגרום לאיטיות/באגים וכדומה מצד הכרטיס :nixweiss:

אני אישית נמנעתי ונמנע רק מדריברים מסוג בטא כי זאת לא גירסה אחרונה של אותו הדריבר.

פורסם

כנראה שזו אכן הייתה בעיה בדרייבר. עדכנתי ל-13.2 והחזרתי את ה-OC והבעיה נפתרה. כולם מוזמנים לקחת את זה לתשומת ליבם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים