עבור לתוכן

Corsair מכריזה מלחמה על הקראקן X60 של NZXT!

Featured Replies

פורסם

הגיע מקולר מאסטר לביקורת באתר :)

בקרוב תעלה. עד אז שפתיי חתומות :-X

פורסם
  • מחבר

פרוטקציות פרוטקציות... >:( ( :lol: )

האם תוכל לרמוז? H100, מקביל או לא? ;)

פורסם

לגבי הקירורים של קורסאייר:

סדרת H100\H80 גם דגמי ה-i וגם הדור הקודם מיוצרים ע"י CoolIT

סדרת H110 ו-H90 מיוצרים ע"י Asetek.

היה לי את ה-H100 ועכשיו שידרגתי בחינם ל-H100i אני בתהליך של RMA רביעי מול קורסאייר כי המשאבות של CoolIT פשוט לא טובות ומתקלקלות מהר ויש גם רעש מוזר כשמחברים את המאווררים לבקר של המשאבה.

אני ממליץ למי ששוקל לרכוש קירור מים H100i או 80i שיחכה מעט כי קורסאייר הולכים להחליף את המאווררים שמספקים איתם למאווררים טובים יותר.

אני יודע זאת ממקור ראשון מ-RAMGUY שהוא הגורו של קורסאייר ותומך בפורום שלהם.

ההמלצה שלי היא לקנות את H110 אבל הרדיאטור שלו גדול יותר מה-H100i אז תבדקו טוב טוב שהמארז שלכם יכול להכיל אותו.

לצערי המארז שלי לא יכול ולכן אני תקוע עם הקירורים שלי CoolIT, כאמור RMA רביעי.

שלושה החלפתי על רעש ואת הרביעי כי המשאבה פשוט מתה.

אתמול קיבלתי את הקירור החדש ומקווה להרכיב אותו בסופ"ש ולקוות לטוב.

אגב, אני גר באוסטרליה ואני חייב לציין שמבחר הקירורים והמאווררים שיש להם פה פשוט מעולה.

המאווררים שאני משתמש בהם לרדיאטורים הם של NOCTUA שמותאמים לרדיאטורים. שקטים ומעולים... ומכוערים :)

פורסם
  • מחבר

אתה מפחיד אותי... יש לי ECO של CoolIt אחלה של דבר, שקט.

4 RMA!?!?! וואו, אבל זה גם מראה שיש להם שירות לקוחות מעולה, כי בארץ, בפעם השנייה היו מעיפים אותך לאלף עזאזל :P

פורסם

השירות לקוחות שלהם אכן מעולה.

לא צריך לספק שום הוכחות, פשוט שולחים לך חדש וזה מגיע תוך יום או יומיים מסין.

עוד סיבה, כי ידוע שיש בעיה עם הקירורי מים שלהם מהסדרה של cool$hIT אז הם לא עושים בעיות.

אני כבר נתקלתי במישהו שהחליף 7 פעמים.

אני באמת מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה.

בכל זאת, חברה אמריקאית. יצא לי לדבר איתם בטלפון מספר פעמים והם אפילו שלחו לי 2 יחידות בלי לחייב אותי עד שאני אחזיר להם את הישנות.

אפילו הציעו לשדרג לי ל-H110 בחינם אבל המארז שלי לא תומך לצערי.

פורסם

מאז שיצא הH100 והH80 היו פאקים רציניים במשאבות שלו.

בריויזיות האחרונות הדבר סודר לחלוטין.

בכל מקרה סדרת הI מגיעה עם משאבות ללא שום תקלות.

פורסם

מאז שיצא הH100 והH80 היו פאקים רציניים במשאבות שלו.

בריויזיות האחרונות הדבר סודר לחלוטין.

בכל מקרה סדרת הI מגיעה עם משאבות ללא שום תקלות.

על סמך מה אתה אומר שהן מגיעות ללא שום תקלות? על משאבה אחת? כמה חברים שיש להם את זה?

אם אני קיבלתי 2 תקולות (אחת רועשת והשניה פשוט מתה) והשלישית מחכה לבדיקה והפורום של קורסאייר מלא בפוסטים שקשורים לבעיה עם המשאבות של סדרת i, אני לא חושב שאתה יכול לקבוע שהן מגיעות ללא שום תקלות. הן אולי טובות יותר מהקודמות אבל עובדה שקורסאייר פישלה בהן גם כי הם הוציאו כבר שתי עידכונים לקושחה של המשאבה כאשר העידכון האחרות 1.05 זה עידכון שניתן לעשותו רק במפעל ולא בקובץ הורדה וכל זאת בניסיון למנוע את הבעיות מהבקר והמשאבה הרועשת.

כאשר העידכון האחרון שהם מנסים לעשות כדי לפצות לקוחות ולמנוע מלקוחות חדשים זה לשווק את גרסת ה-i עם מאווררים שונים מאלה שמגיעים איתם, כלומר עוד רוויזיה.

אחת הדרכים שניתן להתמודד עם רעש המשאבה שהסדרה הקודמת וסדרת ה-i מפיקים זה לחבר דיודת זנר שמורידה את מהירות המשאבה וממזערת את הרעש.

אני מבטיח לך שיש הרבה תקולות אבל זה לא בא להגיד שזה יותר מ-50% מהיחידות שנמכרו. פשוט יש הרבה מקרים שחוזרים על עצמם עם קירורי המים של קורסאייר. כנראה שביחס למכירות זה אולי לא טוטאל ריקול אבל זה בהחלט משמעותי שכמעט רוב בעלי הקירורים הנ"ל והמשווקים של המוצר מכירים אותו - לראיה תהליך ה-RMA הוא בין המהירים והחלקים שיצא לי לראות מעולם.

אתה מוזמן לבקר אצלי ולראות.

פורסם

הכל תלוי במלאי. למעשה, יכול להיות שעד היום יהיו לספקים מערכות מים של קורסייר עם המשאבות הנוראיות. לי נמסר מאחד שעובד עם קורסייר שהם התחילו לשווק מערכות "מתוקנות" עוד מדצמבר.

פורסם

באופן יחסי מתוקנות.

ובעוד חודש ישווקו אותם עם מאווררים חדשים כי יש בעיה גם עם המאווררים והבקר.

גרסה 1.05 שזאת גרסה שניתן לקבל רק מהמפעל, כרגע לפחות, התחילה לצאת בסוף ינואר, ורק אחרי זה יבואו החדשות עם המאווררים. אז נושא המלאי הוא דינמי מידי כי כל הזמן יש שינויים.

ניתן לראות מאמץ מצדם לתקן את התקלות ולפצות לקוחות. השירות שלהם בנושא מצויין אבל אני מאד בטוח לפי מה שקראתי שזה הקו מוצרים הכי בעייתי שיש לקורסאייר.

פורסם

הקו מוצרים הכי בעייתי אבל גם זה שנותן להם הכי יוקרה.

תמיד כשיגידו קירור מים סגור המילה הבאה תיהיה H משהו

המשאבות של coolit עדיפות על אזטק לדעתי , הן הרבה יותר שקטות לעומת אזטק שתמיד יש תקתוק מעצבן

פורסם
  • מחבר

המשאבות של coolit עדיפות על אזטק לדעתי , הן הרבה יותר שקטות לעומת אזטק שתמיד יש תקתוק מעצבן

מסכים, לבן דוד יש את ה-620 של אנטק, והוא אומר שהכל שקט, אבל יש זמזום מעצבן מהמשאבה, מה שאני עם ה-ECO לא חווה.

חבל שה-ECO כבר לא בייצור, תפסתי אותו באחלה דיל (40 דולר) כמדומני יש ECO 2

לי אין הרבה נסיון עם קירורי מים של קורסאיר (יש לי A70 :smile1: ) אבל שמעתי רבות על זה שהם טובים מאוד אם לא הכי טובים בשוק הזה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מ-2 ביקורות שפורסמו לאחרונה ל-220, לא ברור לגמרי מי טוב יותר, הוא או ה-X60/H110 שגדולים יותר.

http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/swiftech_h220_aio_review/1

http://www.rwlabs.com/article.php?id=784

איך יכול להיות שיש כאלו הבדלים גדולים בין ביקורות של אותם גופי קירור?

פורסם

מתודות בדיקה, סוגי מעבדים, שימוש בחיישנים, טמפרטורה וזרימת אוויר של הסביבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים