פורסם 2013 בינואר 1812 שנים שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח?אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים אם היית ביס פלנט אז המשקפיים האלה שוות 7 שקל. אתה משלם עליהם במחיר של הכרטיס והם שלך.
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים כן שינו את המדיניות אם פעם היה צריך להחזיר היום אתה משלם על המשקפיים איזה 4 שקל ושומר אותם ויכול להביא אותם פעם הבאה שאתה בא לסרטדווקא רעיון הרבה יותר טוב ממה שהיה קודםגם לי יש זוג משקפיים לפעמים אני הולך איתם בבית בשביל להראות coolאבל לא חושב שהם יעבדו על מסכי מחשב שהם לא תלת מימד
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים אמור לעבוד על POLARIZED LCD SCREEN שזה אומר מסך תלת מימד פסיבי.בניגוד לשיטה האקטיבית (120HZ)
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים אם כבר אתה מזכיר polarization:http://lifehacker.com/5862795/hack-an-old-lcd-monitor-into-a-polarized-privacy-monitor
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים אם זה הגיע מהבית קולנוע, אז זה פסיבי - והוא לא גנב את זה.כשקניתי כרטיס לגברים בשחור 3 נתנו לי את זה חדש בשקית ניילון סגורה ולא ביקשו חזרה.אם כבר אתה מזכיר polarization:http://lifehacker.com/5862795/hack-an-old-lcd-monitor-into-a-polarized-privacy-monitorוואוו!!!
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים גדול הסרטון הזהצריך לצאת עם מוצר רשמי כזה מסך ומשקפייםאולי לשים את זה בניידים וכאלו שיהיה אפשר לגלוש בפורנו בפומבי בלי שיציצו חחסתם תאמת לא יהיה לזה כזה שימוש אבל אם יצליחו לעשות שבלחיצת כפתור תוכל להפוך את המסך הרגיל שלך לכזה פרטי ואז לשים משקפיים זאת תהיה הצלחה
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים קודם כל, תחשוב אם מישהו מסתכל על אדם שעובד מול מסך מחשב לבן, זה כבר חשוד.
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבההיה אפשר להבין את זה גם מהשאלה שלך...
פורסם 2013 בינואר 1912 שנים מחבר כן אני מודע לכך שזו לא שאלה חכמה ובכל זאת מעולם לא קרה ל שקיבלתי משקפתי תלת מימד סתם ככה. ממה שהבנתי אני יכול לזרוק את המשקפיים האלה לפח, נכון? או שאולי יש כלשהו מקרן ביתי שיכול להקרין תלת מימד? או איזושהי תוכנה כלשהי שאני יכול להשתמש בה עם זה?
פורסם 2013 בינואר 1912 שנים הרעיון הכי דבילי ששמעתי. לקנות מקרן תלת מימד כי כבר יש לך משקפיים.אני מעשן כי לפני שנה נתנו לי סיגריה במתנה. יאללה זזתי לישון, מחר קונה מחשב חדש...כי קיבלתי משטח לעכבר מהבנק שלי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.