עבור לתוכן

בבחירת עכבר למשחקים ופאד!!!

Featured Replies

פורסם

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):

300

2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור):

50

3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר:

Palm / Claw / FingerTip

4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:במידה ואתם מעוניינים במשטח חדש לעכבר - לא למלא סעיף זה, אלא יש לצרף גם את הטופס למשטח.5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה.

ימניים

6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?:

משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדום א ת השימושים שלכם.

המוצר -

(אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!)

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):

2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור):

3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר:

Palm / Claw / FingerTip

4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:במידה ואתם מעוניינים במשטח חדש לעכבר - לא למלא סעיף זה, אלא יש לצרף גם את הטופס למשטח.5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה.

ימניים

6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?:

משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדום א ת השימושים שלכם.

המוצר -

(אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!)

השאלה שלי היא אם שווה להשקיע תהבדל לעכבר ה

המלצה לפאד (משטח לעכבר):

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית הפאד):

100

חריגה מקסימלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הפאד):

50

2. מה השימושים של הפאד שתרצו לקנות:

משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדוםאת השימושים.מהו סוג הפאד שאתם רוצים לקנות:

Control(שליטה) / Speed (מהירות) / משולב (שליטה ומהירות באותו המשטח, לדוגמא Steelseries QcK)- סמנו באדוםאת סוג הפאד.3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי / פונקציות מסויימות וכדומה.

4. איזה עכבר יש לכם כרגע / איזה עכבר אתם עומדים לרכוש (זה חשוב לדעת שנדע להתאים את הפאד הטוב ביותר):מה שתאמרו לי שעדיף פה

המוצר -

האם שוה להשקיע בשבילו או לקחת steelseries qck

פורסם

יש ביקורות לא משהו על העכבר העליון של רייזר (לא יודע להגות את שמו :silly: ), Deathadder עם QCK של סטיל סיריאס זה שילוב מנצח ומשתלם, מנסיון, חבר שלי מנשק לי את הרגליים אחרי שהוא קנה את השילוב הזה בהמלצתי.. :lol:

באופן אישי יש לי את הQCK Heavy העצום (ממש מפה לשולחן) שהוא עבה ונוח, אבל גדול ולא מתאים לכולם. אם אתה רוצה ריפוד (כי ראיתי שהפד שהתעניינת בו מגיע עם כרית) אז אני ממליץ על ה-Heavy או ה-Mass שהוא בעצם קטן יותר ובגודל של QCK "רגיל".

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין ה

Black Edition לרגיל כי קראתי שהBLACK בנוי יותר טוב וגם עם פחות בעיות וגם קראתי שיש לו בעיה שאחרי שנה בערך הוא עושה בעיות כמו שהלחצן השמאלי מקליק פעמיים לבד אפילו שלוחצים רק פעם אחת

ועוד רציתי לדעת קראתי גם שה

Logitech Gaming Mouse G500\400 Retail יותר ממולץ בגלל שיש לו פחות בעיות ויותר אורך חיים זה נכון?

פורסם

Logitech G400 עכבר מצויין ומומלץ.

יש משתמשים שמעדיפים אותו על פני ה-Deathadder, מה שבטוח הוא לא פחות טוב ממנו אם לא יותר והוא זול ממנו משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים