עבור לתוכן

סיוט שלא נגמר.

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7.

לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך.

אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia.

כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך..

התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום.

פרטי הנייד:

asus n56vz

nvidia geforce 650m gt 2gb

יש למישהו עצה?

פורסם

הורדת את הדרייבר מהאתר של היצרן או מnvidia?

פורסם
  • מחבר

קודם הורדתי מ-nvidia..וזה לא עבד ואז הורדתי מהיצרן שדרך אגב לא מעודכן..וגם הוא לא פתר את הבעיה.

פורסם

תנסה להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהוריד רק מהיצרן.

וכן זה תמיד לא מעודכן אבל זה מה יש.

פורסם
  • מחבר

הסרתי הכל ונכנסתי למנהל ההתקנים לראות מה הולך שם וניתן לראות שגם ההתקן הרגיל נמצא תחת סימן קריאה

עוזר לי במשהו?

פורסם

יתכן אולי ובמקרה המחשב מוגדר איכשהו להשתמש בליבה הגראפית המובנית במקום בדיסקרטי?

פורסם
  • מחבר

בהחלט יכול להיות...חיפשתי ברשת דרך להחליף בניהם ולא מצאתי כלום.

יש דרך שאתה מכיר אולי?

פורסם

בדקת בביוס?

פורסם
  • מחבר

היות והניסיון שלי בביוס מצומצם אינני יודע איך לעשות זאת.

פורסם

קיבלת עם המחשב חוברת?

תקרא ותדע, אני לא מכיר את הביוס הזה, אבל הבסיס זהה, אז אם היו לך שאלות אחרי זה שאל כאן.

פורסם

תכבה את המחשב. תדליק את המחשב. מופיע מסך שחור עם לוגו החברה וכמה משפטים למטה. אחד מהם אומר לך איזה מקש דרוש בשביל להכנס לביוס. תלחץ עליו מהר מספיק ואתה בתוך הביוס. עכשיו אתה משחק עם הביוס עד שאתה מוצא את ההגדרות הרלוונטיות, משנה ושומר. המחשב יעלה מחדש ושלום על ישראל.

פורסם

חברים, מה הקשר לביוס ולתקלה של הבחור?

המחשבים הניידים כיום עובדים עם כרטיס המסך הרגיל עד שמגיעה אפליקצייה שצורכת עיבוד גראפי חזק והמחשב עובר לכרטיס המסך החזק

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שיש התקדמות...מחקתי את הדרייבר של Intel 4000 וכעת ניתן לראות במנהל ההתקנים שהכרטיס עובד כראוי...

אבללל באתר http://www.systemrequirementslab.com הוא מראה שאני עדיין משתמש בכרטיס של אינטל...ואני עדיין לא מצליח

להיכנס ללוח הבקרה של nvidia.

פורסם
  • מחבר

טוב, הבעיה לא תוקנה..מה לא עשיתי..בערך כל מדריך ברשת.

גם במצב הנוכחי כאשר נשארתי עם הדרייבר של intel 4000 וניתן לראות שיש סימן על

ה Standard VGA Graphics Adapter גם כאשר הדרייבר של nvidia לא מותקן...

פורסם

כנס לביוס ותחפש שורה שרשום intel graphics או internal graphics ותהפוך ל-disable.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים