עבור לתוכן

דרוש ראוטר אלחוטי בדגש על יציבות, עד 500 ש"ח. (2 דגמים אפשריים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום,

עקב ריבוי המכשירים הדורשים חיבור לרשת בבית, אני מחפש ראוטר (ראשון).

מדובר בדירה בבניין, ב"סביבה עירונית צפופה" לדברי חבריי ,כך שהבנתי שאפקטיביות הראוטר תרד. אני זקוק לטווח של 9-12 מטרים, כרגע, מהירות החיבור היא 15Mb.

ראשית, שאלה: כיוון שהתכנון הוא לחבר את המודם למחשב הראשי חוטית, והוא נמצא בחדר שינה, האם מומלץ לשמור על מרחק מסויים מהראוטר?

שנית, כיוון שהראוטר מיועד לביתה של אימי, אני מעוניין במכשיר היציב ביותר שקיים, כדי לחסוך ממני ריצות תכופות לתיקון תקיעות כאלו ואחרות.

מקריאת הת'רדים האחרונים בנושא, הבנתי ש TP-Link TL-WR1043ND מומלץ, אך מס' חוות דעת בזאפ המציינות תקלות תכופות הרתיעו אותי.

במהלך חיפושיי, נתקלתי ב: D-LINK DIR-645, שעולה כ450 ש"ח וסקירה באתר טכנולוגיה ישראלי שיבחה אותו בקשר לסידור האנטנות הייחודי וקלות השימוש.

האם למישהו יש נסיון איתו, או האם קיים ראוטר מומלץ אחר בדגש על יציבות בתקציב הנ"ל? (אני פחות מתעניין בחידושים, אופ' רבות ומתקדמות.)

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

עזרה?

שבוע טוב!

פורסם

אם זה לא דחוף לך, הזמנתי אתמול את ה DIR-645 ואחרי שיגיע ואני אגדיר מה שצריך אוכל לומר לך אם הוא באמת טוב..

פורסם
  • מחבר

תודה!

מה גרם לך לבחור דווקא בו?

פורסם

יש לי את ה1043..דיי יציב..היו כמה פעמים שלא נכנס לי מספיק מהר ללוח בקרה אז איפסתי אותו אבל גם אז הכל מתחבר מהר וטוב.

לדעתי עם DDWRT הוא עוד יותר מוצלח

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא כזו:

אם אני רוצה ראוטר של "שגר ושכח", האם הוא הטוב ביותר בתקציב מבחינת יציבות או שיש עדיף ממנו עד 500 ש"ח?

פורסם

תודה!

מה גרם לך לבחור דווקא בו?

רציתי בכלל DUAL BAND אבל אז בא הסיפור שלי עם ה TP LINK WDR4300 שמגיע לארץ עם קושחה מוגבלת ובסוף החזרתי אותו לזיכוי.

אני די סומך על הביקורות של NETCHIEF, הוא ותיק בתחום, האתר שלו קיים שנים והוא גם כותב פה קבוע והתרשמתי שהביקורת על הנתב מקצועית.

אני צריך בדיוק נתב כזה שלא דורש התעסקות עם האנטנות אלא יודע לפזר את השידור לפי הדרישה של הצרכנים..

אני גר בדירה 2 קומות ובקומה העליונה יש צרכני WIFI כבדים (בייבי מוניטור שהוא למעשה מצלמת IP שעובדת כל הלילה כדי לראות את התינוק, שני מחשבים ובד"כ גם שני סמארטפונים..

אני מקווה לטוב ומקווה שהנתב הזה שווה את ה 450 שקל.

פורסם
  • מחבר

גם אני קראתי את הסקירה שם והוא סקרן אותי.

היכן אופטימלי למקם את הראוטר והאם יש בעיה, מבחינת קרינה, למקמו בסמוך למיטה?

פורסם

לא הייתי מחבק את הדבר הזה בלילה (כשהוא מחובר לחשמל ומשדר !)...

אני הולך למקם את זה על המעקה של המדרגות בתוך הבית בנקודה הכי גבוהה שאפשר.. כמובן שכבר הכנתי שם את הכבלים שצריך וחשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים