עבור לתוכן

בעיית הריצודים וקריעות תמונה עקב דרייברים לא תקינים בכרטיסיי7950 כבר מעיקה מאוד

Featured Replies

• תגובות 78
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שיש לך גרסה מפוצצת עם "OC" ומחיר מוגזם לא אומר שבאמת אתה יכול לשחק כל משחק בהגדרות מוגזמות עם AA מופצץ .

פורסם

כרגע כל משחק עובד חלק חוץ מהבעייתי fc3.

bf3,bordland2,hitman כולם עובדים חלק.

פורסם

תקפיץ את הMSAA בBF3 כמו שאתה עושה עם הAA פה במשחק ואז תחזור לדבר .

פורסם

אתה לא מבין מה אני אומר לך ?msaa עד הסוף ב-bf3 כולל כל ההגדרות על אולטרה והכל זז חלק.

bordland 2 על AA X16 זז חלק.

כנראה אתה לא מודע למה ש7970 מסוגל,מריץ הכל חלק ,יגידו לך עוד אנשים פה עם 7970 .

פורסם
  • מחבר

אני בBF3 הכל על מקסימום מקבל רק כ58 עד 60 FPS בלבד :s05:

פורסם

אתה לא מבין מה אני אומר לך ?msaa עד הסוף ב-bf3 כולל כל ההגדרות על אולטרה והכל זז חלק.

bordland 2 על AA X16 זז חלק.

כנראה אתה לא מודע למה ש7970 מסוגל,מריץ הכל חלק ,יגידו לך עוד אנשים פה עם 7970 .

טוב בסדר .. אז הMSAA בBF3 הוא רק עד 4 .. אבל אני בטוח שיש המון משחקים שאין שם את ההגבלה הזאת .

הנה אגב מצאתי משחק שבו אתה לא מקבל אפילו 40FPS במקס' ..

http://www.hardocp.com/article/2012/09/24/sapphire_vaporx_radeon_hd_7970_ghz_edition_review/7

פורסם

borderlands 2 msaa x 16

פורסם

אני עם 7950 וmsaa על ההכי גבוהה בbf3. (כל השאר גם במקס)

מריץ על 60 fps שזה הכי הרבה במסך שלי.

ככה שמאוד הגיוני שתצליח למקסס בלי הרבה בעיה עם 7970.

רק bl2 עם פיזיקס על ההכי גבוהה הצליח לגרום לו לfps נמוך עד עכשיו.

ועוד לא עשיתי לו oc עדיין.

פורסם

davkl95 - הוא קנה כרטיס ב3000 ש"ח שעד היום נחשב לטובים שיש, זה אכן אומר שהוא יריץ את כל המשחקים שקיימים כרגע על אולטרה.

לגביי ה-MAX PAYNE 3 הזה, עם 7970 עם סופר אוברקלוק מגיע למינימום 19 FPS, זה לא אומר שהכרטיס מעפן, זה אומר שהמשחק הזה אובר דרישות, ואכן גם GTX 680 לא מריץ אותו על אולטרה..

פורסם

לא אמרתי שהכרטיס שלי לא יחלש מתי שהו, כשארגיש את זה אפילו טיפה אקנה עוד אחד לקרוספייר.

פורסם

davkl95 - הוא קנה כרטיס ב3000 ש"ח שעד היום נחשב לטובים שיש, זה אכן אומר שהוא יריץ את כל המשחקים שקיימים כרגע על אולטרה.

לגביי ה-MAX PAYNE 3 הזה, עם 7970 עם סופר אוברקלוק מגיע למינימום 19 FPS, זה לא אומר שהכרטיס מעפן, זה אומר שהמשחק הזה אובר דרישות, ואכן גם GTX 680 לא מריץ אותו על אולטרה..

ועדיין הנה יש משחק שהוא לא מריץ על מקס' ככה .. אתה יכול לקנות פורשה 911 ולנסות לברוח מהמשטרה במרדף , זה לא מבטיח לך שתצליח ..

פורסם

דרך אגב את MAX PAYNE 3 לא אהבתי בכלל, עוד לפני כמה חודשים ניסיתי ולא התחברתי.

פורסם

לא יודע מה איתכם , אני רואה ריבועים קטנים כאלה בדרכ על האדמה יוצא לי להיתקל בזה ...אני ינסה להעלות תמונה - קשה לתפוס את זה בבירור ..

פורסם

Idanmal, ומה אם אני אגיד לך שה-7970 אוברקלוק יצרן שלך לא טוב יותר מכל 7970 רגיל באותם התדרים?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים