עבור לתוכן

בעיית הריצודים וקריעות תמונה עקב דרייברים לא תקינים בכרטיסיי7950 כבר מעיקה מאוד

Featured Replies

פורסם

יש לי שיפור גדול בFC3 , לפניי על אולטרה כולל AAX8 .1920X1200 היה לי כ22 FPS , היום כ 30FPS! אבל עדיין במשחק יש את הקפיצות , רק כשאני מוריד את הSHADOS לגבוהה בלבד , אז אין קפיצות.

מה עשיתה בשביל השיפור? דרייבר? OC? מה?

• תגובות 78
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה עשיתה בשביל השיפור? דרייבר? OC? מה?

רק התקנת דרייבר 13.1 , אבל אני מוריד את הבטא 13.2 לבדיקה , OC יש לי כבר בבוסט של כרטיס המסך ל950GZ , לכרטיס יש קירור משופר של VAPUR , כך שאני לא חייב להחליף קירור כמו שIDANMAL עשה כי לו היה קירור רפרנט פשוט שלא בנויי טוב לOC.

פורסם
  • מחבר

Originally Posted by Thracks go_quote.gif

I'm just going to make this font really big so everyone reads this:

THE LEAKED BETA 13.2 IS AN UNFINISHED DRIVER SPECIFICALLY DESIGNED TO TEST FRAME LATENCY, WITH NO FINAL QA COMPLETED ON ANYTHING ELSE IN THE DRIVER. PLUS OTHER GOODIES INTENDED FOR THE REAL 13.2 ARE MISSING. DO NOT INSTALL IT.

I concur and will help Thracks get the message out. The 13.2 beta is a leak and wasn't released for general Radeon owners. 13.1 WHQL is so far a really great driver, so don't hesitate with that one.

זהו ציטוט מפורום , לא יודע אם כדאי עדיין לשדרג.

פורסם

Far Cry 3 אכן סובל מסטאטרינג נורא ואיום מתחת ל-60FPS (שמדשדש שם הרבה עם 8x AA). כל שאר המשחקים חלקים כמו חמאה @ HD7970.

פורסם
  • מחבר

חלקים כמו חמאה עם הדרייבר 13.1? ידוע שלFC3 יש עדיין בעית יציבות, אבל אם תוריד את הSHADOS לגבוהה בלבד ואת הAA רק ל2 תראה זרימה חלקה יותר בהרבה.

פורסם

^ לא, עם 13.2. והסיבה היא שברגע שאתה מוריד את ה-Shadows לנמוך יותר יחד עם ה-AA אתה כבר מגיע לאזור ה-60FPS, שמשם כבר אין סטאטרינג...

פורסם

אז כדאי להתקין 13.1 כרגע?

פורסם

ספק כוח של סיאסוניק 500W יחזיק את הכרטיס עם מערכת קירור EXTREM של ARTIC?

פורסם

^ כן, קירור לא משפיע על צריכת החשמל

אולי מה שאתה חווה הוא לא סטאטרינג אלא פשוט "הבעסה של לשחק ב-30FPS"? כי אם קרוב או מעל 60FPS גורם לבעיה להיעלם נשמע כמו בעיית ביצועים במשחק ולא בכרטיס..

פורסם

^ כן, קירור לא משפיע על צריכת החשמל

אולי מה שאתה חווה הוא לא סטאטרינג אלא פשוט "הבעסה של לשחק ב-30FPS"? כי אם קרוב או מעל 60FPS גורם לבעיה להיעלם נשמע כמו בעיית ביצועים במשחק ולא בכרטיס..

באופן כללי, 500W מספיק למחשב? כמה המחשב שלי אמור לצרוך?

זה המפרט;

http://www.tms.co.il/preview/spec/kp2yvr9l

פורסם

500W מספיק, אבל היה כדאי לך לפתוח ת'רד משלך ולא להיכנס לת'רד של מישהו אחר על נושא אחר :-\

פורסם
  • מחבר

דרייבר בטא 13.2 לא שיפר לי בFC3 לאומת ה13.1 , הוא הוריד לי FPS לנמוך יותר וראיתי יותר קפיצות מאשר 13.1.

לא בדקתי עוד בשאר המשחקים שיפור , אולי כדאי לחכות עם ה13.2 , עובדה שבאתר הרישמי של AMD הוא לא קיים ,אלה רק בהורדה משרת.

פורסם

יש לי שיפור גדול בFC3 , לפניי על אולטרה כולל AAX8 .1920X1200 היה לי כ22 FPS , היום כ 30FPS! אבל עדיין במשחק יש את הקפיצות , רק כשאני מוריד את הSHADOS לגבוהה בלבד , אז אין קפיצות.

מאכזב..

נראה שנצטרך לחכות לWHQL הבא כדי לראות אם AMD סידרו את הבעיה של הקפיצות.

פורסם

לא יודע בקשר לFPS אבל תופעת המיקרו סטאטרינג לא עברה ועכשיו היא בכל מצב גם בOC לכרטיס.

הOC שעשיתי מוסיף לי בערך 15 FPS למשחק.

מצטער על האיכות של הסרטונים שהעלתי:

הגדרות על אולטרה כולל msaa x 8

הגדרות על HIGE MSAA X 2

עוד קצת מהתופעה המעצבנת:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים