עבור לתוכן

שאלות בקשר לNETBOX - מודם אינטרנט+נתב אלחוטי+טלפוניה קווית של נטוויז'ן

Featured Replies

פורסם

נציגי נטוויז'ן הציעו לי לעבור לטלפוניה הקווית שלהם, ולקבל בחינם את מכשיר הNETBOX שלהם, שהוא מכשיר המשלב מודם אינטרנט עם נתב תקן N אלחוטי ועם טלפוניה קווית VOB.

שאלתי אותם בפירוש אם המכשיר תומך באינטרנט במהירות 20 מגהביט של בזק בלי שום התקן נוסף - והם אמרו לי שכן.

האם הם שיקרו לי במצח נחושה? הרי בזק בינלאומי מציעים פתרון מאוד דומה - אבל הם אומרים בפירוש שזה רק עבור מהירות עד 15 מגה. האם נטוויז'ן מתכוונים שצריך לחבר את הקופסא שלהם למודם VDSL של בזק (למרות שאמרו בשיחה איתי שלא צריך עוד התקן)?

שאלות נוספות הן בנוגע לחיבור טלפונים לNETBOX. גם בנטוויז'ן וגם בבזק בינלאומי לא ידעו (או לא רצו) לפרט בנוגע לחיבור הטכני, ואמרו שהמתקין ידאג להכל ושרק הוא יודע. אבל אני רוצה לדעת את הפרטים הטכניים ואת המגבלות ורק אז להחליט אם להזמין! לא רוצה לגלות רק אחרי ההזמנה - לא רק כשהמתקין כבר בא!

לNETBOX יש שתי כניסות למכשירי טלפון קוויים. אבל לא ברור האם הטכנאי יכול לחבר לשם עוד חומרה לצורך חיבור שלוחות נוספות מרחבי הבית.

האם יש מגבלה שאי אפשר לחבר יותר מ4 שלוחות? בבזק בינ"ל אמרו ש4 זאת המגבלה (לי יש 6, כולל פקס וכו'), בנטוויז'ן אמרו שהטכנאי יידע....

ומה קורה אם אני רוצה לחבר מכשירים קוויים (לא אלחוטיים) ובקומות שונות? האם אפשר לחבר לשקע הטלפוניה של בזק בקיר, או שלא - והכל חייב להתחבר פיסית לNETBOX? (והרי אני לא יכול להתחבר פיסית אם אני רוצה רק חיבור קווי, ויש לי שלוחות בחדרים ובקומות שונות).

האם במקרים מסויימים הטכנאי מתעסק בארון התקשורת הראשי של הבית? מוסיף שם חומרה? מתעסק עם חוטי הטלפון בבית - מנתק / מחבר חוטים?

כרגע המודם הוא ליד המחשב ורחוק מאוד מארון התקשורת - ואני מעדיף שגם הNETBOX יהיה שם! האם במקרה מורכב כמו שלי, הוא חייב להיות ליד ארון התקשורת?

פורסם
  • מחבר

עכב ההיענות הרבה, אולי כדאי להעביר לפורום צרכנות?

ואגב - בשיחה נוספת, נטוויז'ן (שני נציגים נפרדים - לא אותו אחד) אמרו שאם הם יעבירו אותי לגלישה ב30 מגה, אז אני לא אצטרך להודיע לבזק, ולא אצטרך לשלם יותר לבזק (עכשיו אני ב10 מגה), ושלא צריך מודם אחר (אלא שהNETBOX שלהם עושה הכל לבד)... פשוט משקרים במצח נחושה!

אם הם כאלה שקרנים, אז אסור להתעסק איתם - בלי קשר למחיר. וזה עוד לפני שאני מעלה את סוגיית רוחב הפס שהם מספקים ללקוח, ואיכותו (שזה נושא הרבה יותר סבוך לפיענוח ולהוכחה)!

פורסם

מבחינה טכנולוגית 20 מגה ומעלה זה VDSL ולמיטב ידיעתי אין שום מכשיר משולב שתומך בזה חוץ מזה שבזק (התשתית) מספקת כיום,

וברור שאתה חייב לעדכן את המהירות של התשתית כאשר אתה עובר ל30 מגה מ-10, וזה לא סתם עדכון, הם צריכים לבוא, להחליף לך מודם, לחבר אותך לכרטיס בארון הMSAG אצלך בשכונה ולהגדיר את המהירות שלך במערכת כי אתה עובר מADSL ל VDSL.

פורסם

בכל הנושא הזה של מכשירים משולבים במיוחד הקופסאות של נטוויזון ו014 העניין פה הוא ה"יופי" והקטע שבקופסא אחת זה משלב לך הכל.פה זה נגמר כל היתר תדע שאתה מקבל קופסא בינונית עם מינימום דרישות מה שיש בשוק היום.

לגבי השקרים שאתה מדבר עליהם.אם הנציגי שירות לא עונים לך בצורה שאתה רוצה לקבל תבקש שהם יעלו בועידה את הנציגי תמיכה טכנית שלהם (VOB) תאמין לי שאם הנציג רוצה למכור לך הוא יעלה אותם.

אני יכול להגיד לך רק על הPB של בב"ל שזו קופסא נחמדה אבל בינונית מינוס אין בה משהו מיוחד.

לבזק אתה עדיין תצטרך לשלם כי הם עדיין בגדר ספק התשתית שלך כל עוד לא תעבור להוט.אולי הכוננה שלהם הייתה לעשות לך את הכל בבבאנדל לחברה אחת אבל לעדכן את בזק תצטרך לעשת א תזה אם לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים