פורסם 2013 בינואר 1412 שנים ברשותי מחשב dell vostro 2520, windows 7 ultimate x64המחשב חדש, ועד עכשיו גלשתי ישירות כשהמודם מחובר למחשב, שלשום ניסיתי להתחבר דרך רשת אלחוטיתהמחשב מתחבר לרשת אלחוטית, אבל כשאני מנסה לגלוש (בבדקתי כל דפדפן: אקספלורר, פיירפוקס, כרום) אני מקבל את השגיאה הבאה:Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team." השגיאה מוצגת בניסיון גלישה לכל אתרהבעייה רק בחיבור לרשת האלחוטית - כל רשת אלחוטית (בדקתי על עוד רשתות אלחוטיות) והרשתות עצמם תקינות, אפשר לגלוש דרכם עם מחשבים אחרים.ניסיתי גם להתקין כרטיס רשת חיצוני נוסף, שוב אותה בעייהתוכנת אזוראוס למשל, כן יכולה לשלוח מידע גם כשאני מקבל את השגיאה המוזרה הזו.כיביתי גם את הפיירוול המובנה של וינדוס, עדיין לא עוזרלמישהו יש רעיון??
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים לא הבנתי מה אתה רוצה בדיון הזה...רשום לך, שחור על גבי לבן, מה הבעיה ואתה לא פונה למי שמתחזק את הרשת הזאת?
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מחבר אתה כנראה לא הבנת....זה החיבור אינטרנט שלי בבית.. אין למי לפנותבבית אין לי רשת אלחוטית, יש רק מחשב אחד (לפטופ) שמחובר לאינטרנט עם מודם ADSL. כשניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך רשת אלחוטית במקום אחר אי אפשר לגלוש. וכמו שרשמתי. אין קשר לאיזו רשת אלחוטית, איזה כרטיס רשת ואיזה דפדפןד"א. גם כשאני מקבל את ההודעה שאי אפשר לגשת לאלר, פינג אלייו אני כן מצליח לקבלנניח ping www.walla.co.il -tנותן פינג אבל גישה לאתר אין
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים אפשרויות: הראשונה - האם הגדרת Proxy ? השניה למחוק את המשתנים הנמצאים תחת המיקום הבא בקובץ הרישום HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Policies\Ratings איזו חבילת אנטיוירוס בשימוש ?
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים אין שום קשר בין ICMP echo reply לבין גישה למשאב רשת בHTTP. הם יכולים להתקיים בלי תלות אחד בשני.מקריאה נוספת של ההודעה שלך, הבנתי שזה משתחזר בכל רשת אלחטית. אך יחד עם זאת, מדובר על הודעה אפליקטיבית שמגיע או מצד HTTP proxy או מצד תווכנה לסינון תכנים שמותקנת אצלך.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מחבר מכיר את האפשרות של שינוי ברגיסטרי, ניתקלתי בזה כמה שרשורים אחרים עם הודעת שגיאה כמו שלי שמצאתי באינטרנט HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Policies\Ratingsואין לי ברגיסרטי את ratings יש הכל עד policies אבל אין את ratingsלגבי תוכנות:סינון אתרים: לא מותקנת. תוכנת אנטיוירוס: לא מותקנתראיתי בפורום אחר הצעה להכנס לgroup policy editor ניתן להפעיל ע"י gpedit.msc דרך שורת החיפוש בוינדוס, לא מצאתי שם משהו שקשור או איזו שהיא הגבלה או משהו רלוונטי. אבל אולי לא מכיר את זה כ"כ טוב כדי לדעת מה בדיוק אני מחפש..
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מכיר את האפשרות של שינוי ברגיסטרי, ניתקלתי בזה כמה שרשורים אחרים עם הודעת שגיאה כמו שלי שמצאתי באינטרנט HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Policies\Ratingsואין לי ברגיסרטי את ratings יש הכל עד policies אבל אין את ratings בכל מערכות ההפעלה שברשותי קיים המפתח Ratings ראה בתמונה מ- Windows 98, היתכן ולא הגעת למקום הנכון ?
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים ניסית לבדוק ב safe mode with network support? למה אתה לא משתמש ב snipping tools כמו בן אדם?
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר בדקתי גם safe mode with newtork כנ"ל... אותה הודעה.. לגבי חיתוך תמונה לא שמתי לב.. הייתי עייף : מוצא אחרון זה לפרמט ולהתקין גרסא שונה של וינדוס אולי זה יעזור... יש אולי עוד רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.