עבור לתוכן

נהרס לי הכרטיס מסך 9800 GT המלצה לאחד אחר

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g

המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ

לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l

ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות

בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש

השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר,

למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 :smile1: .

הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח

תודה רבה וסליחה על החפירה (:

פורסם

כרטיס 6850 מעולה למערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

חחחחח אדיר!!! הכרטיס שלי אצל הטכנאי שלי שהוא חבר שהוא אמר לי שהוא ינסה להציל לי אותו ע"י איזו שהיא פעולה שהוא יבצע אני לא בקיא כל כך בחומר בכל מקרה אני ינסה שהוא יחזיר מאיפה משיגים את המשחה הטרמית הזאת ?.

לגבי הכרטיס שהצעת קודם כל תודה על התגובה אם אפשר מבלי להיות חוצפן קצת הסבר למה דווקא הכרטיס הזה במה הוא טוב יותר מה9800 GT שהיה לי (שהוא היה מצויין פשוט סוס עבודה שנתן עבודה מקסימלית עד החצי שנה האחרונה שבא הוא התחיל לפגר בחומר אבל באמת שאין מילים)

ראיתי קצת את המחירים הם מאוד יקרים באזור ה800 שקל ומעלה לא יודע כמה שווה לי להשקיע סכומים כאלה או שיש את הכרטיס הזה במקום שלא ראיתי שבו הוא יותר זול ?

תודה רבה בכל אופן

פורסם

משחה תרמית אפשר לקנות בכל חנות מחשבים,

זולה מאוד (20 ש"ח ל4 גרם בערך אם לא פחות. MX4 עושה את העבודה מעולה.).

הוא כנראה חושב שהכרטיס מתחמם ולכן מחליף לו משחה.

בכל מקרה אם זה לא יעזור תנסה גם את זה, לא יכול להזיק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה איך הכרטיס GeForce GTX 550 ביחס ל9800GT שהיה לי הוא טוב יותר ? מבחינת משחקים בעתיד הוא עדיין יתן עבודה טובה מה9800 GT מה שכן הוא 192BIT

פורסם

GTX550TI זאת אפשרות טובה.

יהיה עדיף HD6850 שנימכר ב-TMS ב-655 שקל.

ועם לא בא לך להשקיע.אתה יכול לקנות כרטיס 9800GT חדש עם אחריות חודש.במציאון של KSP בסכום של 202 שקל.

אתר טוב להשוואת כרטיסי מסך.תבדוק לבד לא קשה

http://www.anandtech.com/bench/Product/539?vs=541

9800GT לא תמצא שם אבל 8800GT יש והם די דומים בביצועים

פורסם

תיקנה 6850 שחזק מספיק למעבד שלך ולא תצטער.

פורסם

GTX550TI זאת אפשרות טובה.

יהיה עדיף HD6850 שנימכר ב-TMS ב-655 שקל.

ועם לא בא לך להשקיע.אתה יכול לקנות כרטיס 9800GT חדש עם אחריות חודש.במציאון של KSP בסכום של 202 שקל.

אתר טוב להשוואת כרטיסי מסך.תבדוק לבד לא קשה

http://www.anandtech.com/bench/Product/539?vs=541

9800GT לא תמצא שם אבל 8800GT יש והם די דומים בביצועים

המציאון של KSP זה בכלל מוצרים משומשים . אי אפשר להבין את זה מהאתר שלהם אבל רק שהגעתי לקנות משהו מהמציאון המוחר הסביר לי שזה בכלל מוצרים משומשים. :kopfpatsch:

פורסם

המציאון של KSP

זה יכול להיות משומש משומש.

יכול להיות מתוקן.

יכול להיות לאחר החלפה RMA

חודש אחריות זה מספיק זמן כדי לדעת עם הכל תקין.

צריך רק לדעת את מי להכיר כדי לקבל את זה שחזר חדש מ-RMA... ;)

פורסם

תיקנה 6850 שחזק מספיק למעבד שלך ולא תצטער.

יש לי 6850 1GB עם הקירור של SAPPHIRE היה בשימוש כ7 חודשים.. באחריות של KSP.

אם תרצה אני אבדוק אפשרות למכור לך אותו בכ450 ש"ח..

אם תרצה דבר אתי בפרטי

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות עוד שאלה קטנה

אני רואה בגרסא שאמרתם לי בTMS שעולה 655 ש"ח היא גם נקראת R6850 להבדיל מהקודמים שהם גם יותר יקרים שואפים ל800 ש"ח שהם נקראים HD6850 מה ההבדל בינהם ולמה המחיר כל כך שונה כי נראה לי קצת מוזר תודה

פורסם

ה6850 של שפייר שמוצא לך למחירה יד שנייה מעולה ומוצלח מאוד בסידרה, לי יש אותו על המחשב השני עם מעבד Q9500 ואני חייב לציין שברזולוציה של 1680X1050 הרצתי בו כל משחק על מקסימום הגדרות, פשוט כרטיס נהדר ומוצלח של AMD.

פורסם

למה את לא מנסה את מה שהצעתי?

זה יכול להיות מאוד מעניין וחסכוני.

פורסם
  • מחבר

לא שללתי פשוט שאלתי שאלה שלא היית ברורה לי,

אני אשמח אם תענו לי עליה מה ההבדלים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים