עבור לתוכן

ה-JRE (קיצור של Java Runtime Environment) "נמוג" מהמחשב ומהפיירפוקס שלי

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי.

מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי.

במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו.

האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?

פורסם

אצלי פיירפוקס השאיר את התוסף של JAVA אבל ניטרל אותו בתוספת הודעת אזהרה.

פורסם
  • מחבר

מדובר במחשב הפרטי שלי. ה-JRE פשוט נעלם, הן מפיירפוקס והן מחלונות 7, מבלי שעשיתי דבר.

פורסם

יתכן שמותקן אצלך אנטיוירוס שזיהה את הג'אווה כסיכון (הפעם בצדק) ומחק את ההתקנה מהמערכת.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-Avast, ואני בספק לגבי זה, מכיוון שהאנטי וירוס חייב להפעיל את קובץ ה-Uninstall של ההתקנה, על מנת לבצע הסרה מושלמת שכזו של תוכנה במהלך יחיד ובאופן אוטומטי.

אחרת, איך זה שבמקרה ומותקנת נוזקה על המחשב (כמו Sweetim למשל) האנטי וירוס לא יכול לעשות זאת גם לה?

ובאותה ההזדמנות, מותקן במחשב שלי (אם כי גם במחשב של אבא שלי, ששם ה-JRE לא נעלם), Soluto. ייתכן שהוא שהסיר את ה-JRE מהמחשב שלי.

יש לציין שההיעלמות הייתה בדיוק כמו ב-Uninstalling: אין תיקייה, אין סמל בלוח הבקרה, אין תוסף בפיירפוקס. למעשה, רק קובץ ההתקנה האחרון שהורדתי של ה-JRE במחיצת D, נשאר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים