עבור לתוכן

קו טלפון על גבי האינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום קיבלתי את החשבון בזק ונמאס לי לשלם להם 50 שקל על 100 דקות (בזמן שאני מדבר בערך 70 דקות בחודש מהטלפון הביתי).

התקשרתי לנטויז'ן שהיא הספקית אינטרנט שלי בשביל לקבל מחירים על הקו טלפון שלהם והוא אמר לי שיש ב-50 שקל 300 דקות לניידים ולנייחים אמרתי לו שזה לא תואם את מה שאני רוצה והוא העביר אותי לנציג אחר שהביא לי הצעה:

500 דקות לנייח+200 דקות לנייד במחיר של 15 ש"ח לחודש למשך חצי שנה וללא דמי התקנה.

דיברתי גם עם אורנג' לגבי הקו טלפון ביתי הם נתנו לי הצעה של 250 דקות לנייח ולנייד בעלות של 20 ש"ח והתקנה חינם (הם רצו שאני אשלם עוד 14 שקל על הראוטר שלהם אבל יש לי אותו אז אין צורך להוסיף עוד תשלום).

מה אתם אומרים על הקו טלפון הביתי על גבי האינטרנט? הוא עושה עוד בעיות חוץ מזה שהטלפון לא עובד כאשר יש הפסקת חשמל?

ומה עדיף אורנג' או נטויז'ן?

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

למה אתה צריך טלפון נייח??

גולן טלקום או הוט מובייל ב 50 שקל לחודש בלי הגבלה...

או מסלול 10 שקל בגולן שיש לך אפשרות ל60 דקות + 60 הודעות או 120 דקות.

אני אישית נכוותי מהטלפון של הספקית 012 כי היו לי המון ניתוקים ובעיות , אבל אולי בנטווישן זה יותר טוב.....

פורסם

לי יש את טלפון ביתי של בזק בינלאומי

אם אתה לא מדבר הרבה ולא בקטע של חבילות דקות

יש מסלול בסיס עולה 10 שקלים לחודש, 8 אגורות לדקה לנייח, 15 אגורות לדקה לנייד

אם תדבר 50 דקות לנייד ו50 לנייח זה ייצא לך 21.5 שקל לחודש

אני חושב שיש את המסלול הזה או משהו דומה בעוד חברות

פורסם

הפיתרון לעבור לקו נייח של חברה אחרת.

בזק עדיין קורעים אותנו עם עלות אחזקת קו גבוהה.

בעוד שחברות אחרות עברו להשתמש בתשתית הכבלים לטלפוניה ומציעים מחירים הרבה יותר משתלמים.

כך לפחות זכור לי המצב.

ולכן גם אני כבר מזמן לא בבזק.

פורסם

למה אתה רוצה קו נייח בבית?

פורסם

קו משפחתי לא אישי.

פקס.

טלפקס.

חסר סיבות?

פורסם

קו משפחתי יכול להיות גם של חברה סלולרית ופקס אפשר לקבל ולשלוח במחשב.

פורסם

בדוק עם 012..הייתה להם חבילה של משהו כמו 10 ש"ח בחודש ואז כל דקה עולה לך ממש מעט.סביב ה10 אג' לנייח\נייד..וככה יוצא שאתה משלם רק על מה שדיברת

משתלם מאוד

פורסם

לא מפריע לכם שברגע של הפסקת חשמל אין קו?

פורסם
  • מחבר

אתמול התקינו לי את הקו, האיכות שיחה כמו בבזק וגם יוצא לי זול מאוד כי זה בלי דמי מנוי שמשולמים בלי שאני מקבל תמורה.

אני צריך את הקו הזה כי הרבה אנשים מכירים את המספר, לגבי זה שבזמן הפסקת חשמל אין קו זה לא משנה לי כי בבית אצלי אין ילדים קטנים שצריכים קו טלפון כל הזמן וגם לכל הדיירים בבית יש טלפון סלולרי בלי הגבלה.

פורסם

לא מפריע לכם שברגע של הפסקת חשמל אין קו?

לא

זה אחד התירוצים הדביליים ביותר ששמעתי את נציגת בזק אומרת לי

פורסם

אתמול התקינו לי את הקו, האיכות שיחה כמו בבזק וגם יוצא לי זול מאוד כי זה בלי דמי מנוי שמשולמים בלי שאני מקבל תמורה.

אני צריך את הקו הזה כי הרבה אנשים מכירים את המספר, לגבי זה שבזמן הפסקת חשמל אין קו זה לא משנה לי כי בבית אצלי אין ילדים קטנים שצריכים קו טלפון כל הזמן וגם לכל הדיירים בבית יש טלפון סלולרי בלי הגבלה.

דרך איזו חברה התקנת קו בסופו של דבר, ואיזו חבילה קיבלת?

פורסם

אני אישית הייתי באותה סאגה כמו שלך [פותח האשכול] , כרגע אני ב netvision משלם 10 שקלים על 200 דקות לנייח ו200 דקות לנייד , וזהו. , וכמובן כלול במחיר שיחה מזוהה, וועידה , תא קולי.

לגבי הטענה ש"אם יתנתק החשמל מה יקרה" , מקסימום אם הראוטר דורש 12V , אפשר לספק את זה עם סוללות בשעת הצורך , ולרכוש משהו כמו .

http://www.ebay.com/itm/230897418611?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

כמובן שאישית הייתי מעדיף קו טלפון ללא תלות בחשמל/אינטרנט , אך המחירים שבזק גובים מוגזמים, רק על שירות "שיחה מזוהה" היינו משלמים שנים 5 שקלים לחודש .

פורסם

אפשר אפילו מערכת כמו של אל פסק רק שנתנת 12V ושנכנסת לפעולה בזמן הפסקת חשמל.

פורסם
  • מחבר

דרך איזו חברה התקנת קו בסופו של דבר, ואיזו חבילה קיבלת?

דרך נטויז'ן, 15 ש"ח על 500 דקות לנייח + 200 דקות לנייד.

אפשר אפילו מערכת כמו של אל פסק רק שנתנת 12V ושנכנסת לפעולה בזמן הפסקת חשמל.

מאיפה אפשר להשיג מערכת כזו שתיהיה אל פסק למודם ולמתאם שיחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים