עבור לתוכן

המלצה על מחשב להפעלת סרטי HD ומשחקי גיימינג קלים-בינוניים 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500-2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקי גיימינג קלים עד בינוניים (זה לא כזה קריטי כי יש לי XBOX אבל עדיין שיעלה לפחות FIFA ועוד כמה משחקים חדשים בצורה טובה)

השימוש היותר עיקרי הוא שהמחשב יהיה מהיר, אני מוריד המון דברים, והכי חשוב שיפעיל סרטי HD מלאים (1080P) בצורה טובה וחלקה ללא תקיעות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

אין תוכנה עיקרית ספציפית, רוצה שהמחשב יעבוד כמה שצריך, מהיר, בלי בעיות, שיפעיל תכני HD ומשחקים חדשים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

FIFA 13, NBA2K13, CS, ושאר המשחקים החדשים

FAR CRY 3 שאני בטוח שעם מחשב כזה כמעט ולא יעבוד..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

גודל המסך שלי הוא LG 32 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

הגדרות גרפיות גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

אין צורך לכלול עכבר, מקלדת, מסך, בקשר לצורב אני מתלבט, יש לי כרגע צורב של LG אבל אני מתלבט אם לקנות צורב מוסב שיוכל לצרוב משחקים ל XBOX, ו LG לא תומכים בזה. (אפשר לכתוב צורב כהמלצה לא של LG וכמובן שיוכל לצרוב DOUBLE LAYER)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

השקט האמת די חשוב לי כי המחשב הנוכחי משגע אותי מבחינת הרעש שהוא עושה, אבל אם זה מייקר את כל העסק אז לא כזה קריטי.. ועדיף להשקיע בדברים שכן יותר חשובים.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מתוכנן לבצע

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

שיכלול מערכת הפעלה חדשה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אני גר באזור חיפה אז החנויות העיקריות הן: KSP, IVORY, פריבל

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

כמובן שיתמוך ביציאות HD, כרטיס מסך שיהיה מותאם למסך גדול של 32 אינץ', שיהיה חיבורי SATA כמובן ואין עוד משהו ספציפי, הבנתי שגם ספק כוח חזק צריך ולא איזה משהו חארטה..

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

ישנה אפשרות שאני כן אחשוב על שדרוג המחשב בעתיד.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

זה דחוף אני הולך מחר לקנות

פורסם

יריץ פאר קריי, לא בצורה מדהימה אבל יריץ ברמה סבירה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Dual-Core Pentium G645 2.9Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪273

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪306

מארז:

באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 400W HCN - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪320

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪107

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 500G 3.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪301

כרטיס מסך:

Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition

כמות: 1 - מחיר: ₪621

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2077

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2036 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/cgrjwvta

יש פה רכיבים לא משתלמים כמו הקשיח הזה שנותן עלות\נפח לא טוב. מעבד, מארז וספק בסיסיים שיעשו את העבודה, אבל עדיין

בסיסיים למדי. אפשר ללכת גם על לוח H61 ולחסוך איזה 40 שקל.

אם לא לוחץ לך לקנות מערכת עכשיו, הייתי מנסה לחסוך קצת ולגייס תקציב של 3K בערך שבוא ניתן כבר לבחור רכיבים בפחות פשרות.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על המחשב הזה?

יריץ פיפא 13 ושאר המשחקים?

http://ksp.co.il/?uin=16095

מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]On Board Intel HD Graphics 4000[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr][td]Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX[/td][/tr][/table]1כונני SSD :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0צורבי DVD :[table][tr][td]LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM[/td][/tr][/table]1כרטיסי קול :[table][tr][td]On Board 5.1 Channel Audio[/td][/tr][/table]1ציוד רשתות :[table][tr][td]On Board 10/100/1000[/td][/tr][/table]1ספקי כוח :[table][tr][td]Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan 24pin[/td][/tr][/table]1מארזים :[table][tr][td]Sharkoon REX3 Value Black ATX Case No PSU[/td][/tr][/table]1מאווררים וגופי קירור :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0מקלדות :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0עכברים :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0פאד לעכבר :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0רמקולים :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0מסכים :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0מע' הפעלה :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0אופיס :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0אנטי וירוסים :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0

מחיר: 2470 ₪

מזומן שטרות: 2429 ₪חבילת מחשב זו כוללת 3 שנים אחריות למעבד, ללוח אם, ולזיכרון. האחריות לדיסק הקשיח, לספק הכח, לכ. מסך, לצורב וכל ציוד נלווה אחר משתנה בהתאם ליצרן ומפורטת במפרט המלא של המוצר.

32 סניפים מנהריה עד אילת

1-599-555-700אילת הטיילתאילת נפטון רימוניםאשדודאשקלוןבאר שבעבילו רחובות ק.עקרוןבית שמשחדרהחולוןחיפהחיפה מת"מטבריהירושלים הר חוצביםירושלים תלפיותכפר סבאכרמיאלנהריהנצרת עיליתנשרנתניהעפולהפתח תקווהקרית אונוקרית ביאליקקרית חייםראשון לציוןרמת אביברמת גןרמת השרוןרעננהתל אביב דיזינגוףתל אביב השלום

KSP.co.ilמחשביםדרושיםדילריםמחירון מעבדהרשימת סניפיםשירות ותמיכהחדש באתר!כל היצרניםתקנון

פורסם

תחליט מה התקציב, אתה מדבר על 1500~2000 ומציג מפרט של 2500.

המפרט עצמו גרוע. שמת מעבד יקר שבכלל לא מתאים לשימושים, הביצועים בגיימינג קשורים ברובם לכרטיס מסך ובמפרט הזה

כלל לא כללת אחד, אז אל תצפה להריץ משחקים בצורה נורמלית\בכלל על המובנה.

ספק זבל, ומפרט שיקר יותר ב-500 שקלים ועדיין כולל 4 ג'יגה זכרון וקשיח לא משתלם.

אתה רוצה מערכת שתריץ גיימינג ברמה סבירה לך על המפרט שקיבלת בלי שינויים, אם אתה רוצה מערכת יותר יקרה ציין את התקציב

המירבי ותיהיה סגור עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים