עבור לתוכן

נפילת תשתית עם HOTBOX

Featured Replies

פורסם

נראה לי שאם כחלון היה נשאר שר התקשורת זה גם היה קורה....חבל שהוא כבר לא יהיה שם בממשלה הבאה

צריך שעוד מישהו ייכנס לשוק האינטרנט והטלויזיה...זה לא חדש שהם מתאמים מחירים ואיכות שירות

וכן גם אצלי אחי שמוריד הרבה מדווח שאין קשר כלכך טוב יחסית לחודש הקודם

בנוסף, שימו לב שהם חוסמים טוב מאוד טורנטים, אני עם חיבור 30 מגה ואני מקבל עד 2-2.2 מגה בייט הורדה דרך טורנט, דרך יוטיוב זה 5 ודרך אוריג'ין (שזה כמו steam רק טוב יותר, לרכישת משחקים מקוונת) גם ב5 מגה בייט הורדה.

הם פשוט בודקים איזה שרתים זה טורנטים ומגבילים....מעצבן למה הם כאלה יהודים

• תגובות 47
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שאם כחלון היה נשאר שר התקשורת זה גם היה קורה....חבל שהוא כבר לא יהיה שם בממשלה הבאה

צריך שעוד מישהו ייכנס לשוק האינטרנט והטלויזיה...זה לא חדש שהם מתאמים מחירים ואיכות שירות

וכן גם אצלי אחי שמוריד הרבה מדווח שאין קשר כלכך טוב יחסית לחודש הקודם

בנוסף, שימו לב שהם חוסמים טוב מאוד טורנטים, אני עם חיבור 30 מגה ואני מקבל עד 2-2.2 מגה בייט הורדה דרך טורנט, דרך יוטיוב זה 5 ודרך אוריג'ין (שזה כמו steam רק טוב יותר, לרכישת משחקים מקוונת) גם ב5 מגה בייט הורדה.

הם פשוט בודקים איזה שרתים זה טורנטים ומגבילים....מעצבן למה הם כאלה יהודים

תבדיל בין תשתית לספק שני נותני שרות שונים.

traffic shaping ועוד שיטות נוספות לטיפול בתעבורה מתבצעת ע"י הספק ולא תשתית.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק באמת, הגיוני

אבל אני חושב שבבזק בתשתית הייתי מגיע לתוצאה יותר טובה בטורנטים (בשכונה שלי) יחסית לתשתית של הוט למרות הכל

פורסם

אם הספק מגביל אז הוא מגביל ולא משנה באיזו תשתית, כל הספקיות מגבילות בצורה זו או אחרת.. הוטנט דווקא בסדר יחסית, גם בזק בינלאומי,

לאותו ספק תמיד ישנם שרתים שונים לסוג התשתית, לכן ייתכן שלא תרגיש האטה עם ספק מסויים ותשתית מסויימת, לפעמים גם יש להם אינטרס מובהק לתת לך להרגיש כך, אבל לרוב ההגבלה היא לכלל הלקוחות, או כך אמורה להיות..

ובכלל באופן כללי כל הקטע של ספק + תשתית זה רקוב מלכתחילה, בחו"ל אין כזה דבר שאתה משלם לשני חברות שונות, אלא אתה משלם לחברה אחת שאחראית לתת לך חיבור לאיטרנט - מא' ועד ת' ואז אין להם את מי להאשים חוץ מהנתב שלך חח..^^(קראתי בפורום כבלים של אמריקאים)

אם התוכנית של השכרת התשתית לעוד חברות תצא לפועל תהיה פה מהפכה!, ממש כמו בסלולר, יצוצו "תשתיות" חדשות ואז ככה אולי תהיה לנו דרך יותר זולה לרכב על התשתית של בזק.

פורסם

עדכון: היה טכנאי, טען שבחודש האחרון הייתה בעיה באיזור של מגברים אזוריים והיא נפתרה השבוע(כמה נוח..)

החליף לי מודם למשומש ומפצל לאחד של שקל וחצי, אני אחכה כמה ימים ואראה אם התקלה חוזרת..

פורסם

איזה אזור אתה גר ?

פורסם

רחובות

פורסם

ואני באיזור השרון

הנה עכשיו עוד פעם נפל

פורסם

המפצל שהם מתקינים עולה סנט וחצי... שקל וחצי זאת השקעה יקרה מדי בלקוח.

פורסם

אצלי אין בכלל מפצל, החיבור מגיע רק להוטבוקס.

פורסם

זה כנראה בגלל שאתה מנוי רק של איטרנט אז אין לך צורך בפיצול לעוד מכשירים כמו ממירים ומודם טלפון..

פורסם

זה נכון

היתה בבית התנגדות גורפת לטלויזיה של הוט.

האמת, אחרי שהשוותי, ראיתי שאיכות השידור HD של YES עדיפה.

פורסם

מישהוא שמע על חיבור נגדים של 75 אוהם בכל יציאה פתוחה של מפצל\שקע של הכבלים?

קראתי באיטרנט שכאשר חיבור כבלים נשאר פתוח ואין סגירת מעגל יש תהודה לאחור (GHOST) וזה יוצר הפרעות בקו,

הזמנתי מאיבי נגדים של 75 אוהם בשביל לסגור את היציאות הפתוחות אצלי בבית, יש כמה וכמה כאלה, מעניין אם זה ישפיע

הנה מה שהזמנתי:

http://www.ebay.com/itm/10x-Steren-200-075-F-Terminator-75-Ohms-for-TV-CATV-SAT-/360532984188?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item53f170c17c

פורסם

אם אלה הנגדים....מצאתי הרבה כאלה בארון תקשורת לקחתי שיהיה לי וסגרתי את מה שפתוח בבית חחחח

נראה לי הוא צריכים להביא לך כאלה

פורסם

נשמע מעניין הנגדים האלה, Torian אשמח שתבצע השוואה ותספר לנו אם יש שינויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים