עבור לתוכן

renesas usb 3.0 host controller עם סימן קריאה במנהל ההתקנים.

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3.

הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד.

במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10).

ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום.

יש עוד רעיונות?

פורסם

המחשב מצליח לזהות ש"קיים" משהו שאתה מחבר אליו USB כלשהו?

פורסם
  • מחבר

לא. הוא לא מזהה התקני USB בכלל בחיבורים של USB 3.0.

שאר החיבורים עובדים פיקס.

פורסם

לאיפה בדיוק חיברת אותו במחשב? לחריץ PCI-E או משהו אחר?

עריכה: קשה לי להאמין שזה קשור באיזושהי צורה לביוס, כי אמרת כבר שהכל עבד פיקס בעבר...

פורסם
  • מחבר

זה בקר מובנה בלוח.

חשבתי שאולי משהו השתבש בגלל נפילת מתח שהייתה לנו בזמן הסופה.

פורסם

יש לי בקר דומה על כרטיס PCIE וגם הוא נעלם לפעמים או מתנהג מוזר כמו שלך. כיבוי מלא של המחשב והפעלה מחדש לפעמים פותר את זה. פעם או פעמיים ממש ניתקתי פיזית את הכרטיס וחיברתי חזרה (ברור שלך אין אפשרות כזו כי זה מובנה).

פורסם
  • מחבר

צודק, לא כתבתי את הדגם המדוייק:

ga-ph67A-ud3-B3

פורסם

הייתי מנסה להסיר לחלוטין את הדרייברים כולל של הצ'יפסט.

פורסם

^מחזק ^

בנוסף להתקין את הדרייברים המתאימים שוב, לאחר מכן.

פורסם

בקרי USB3 עדיין לא הגיעו לרמת אמינות נורמלית, הם קורסים ומתקלקלים ללא הרף. בחודש האחרון נתקלתי ב 3 בקרים כאלה שפשוט הלכו לעולמם ושלושתם היו של RENESAS... שניים מהם עבדו ב USB2 וברגע שחיברת USB3 וניסית לעשות איתו משהו הם קרסו, השלישי עשה בדיוק מה שאתה מתאר, את שלושתם לא הצלחתי להציל לא משנה כמה ביוסים ודרייברים איפסתי, ספקים פרקתי או אפילו ניסיתי מערכות הפעלה שונות.

דווקא שלי (חיצוני, PCI-E) כן הסתדר אחרי שהחלפתי לו סלוט אחרי שעשה את התופעה שתיארתי בהתחלה.

בעייתיים....

פורסם

עד כמה שהתופעה הזאת מוזרה ו"חשודה" אני חייב להסכים עם Mercury.

לא ברור לי עד עכשיו באמת למה זה קורה בלוחות אם גם מחברות בעלות "שם" גדול כל כך, וגם בלוחות היקרים שלהם (יחסית), אבל מסיבה לא ברורה דווקא ההרחבות החיצוניות מגוף צד שלישי שנחשבות לזולות יחסית (טיפה מעל אזור ה200 שקל) מעולם לא עשו לי שום בעיה ברמות האלו.

אני מפנה את החשד שלי לחברות ייצור לוחות האם כמובן.

פורסם
  • מחבר

הסרתי את הדרייבר והתוכנה דרך לוח הבקרה ולא דרך מנהל ההתקנים, ואז התקנתי דרייבר (ישן יותר?) מחדש.

עובד!

גרסא 2.0.34.0 של הדרייבר אם זה מעניין מישהו.

פורסם

ממליץ לך בחום להשתמש בDriver Genius 12.

היא אומנם עולה כסף, אבל את הבדיקה (אם קיים משהו חדש יותר, ולא רק בלוח אם שלך) היא עושה בחינם.

אני תמיד לוקח את הערכים שהיא מביאה לי ועושה חיפוש לבד באינטרנט (למרות שיש תמיד את האפשרות לפ*** אותה :-X ).

ובניגוד לכל שאר המתחרים הקיקיוניים אליה, היא הכי ידידותית שיש ולא מתקינה שום דבר שלא צריך.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה אבל גם ככה לא נוח לי עם העדכונים האוטומטיים של וינדוז לדרייברים במחשב, אז יש לי סלידה מכל התוכנות האלה שמזהות אוטומטית.

אני יודע בדיוק מה יש לי במחשב ותודות לגוגל אני יכול למצוא את הדרייברים המתאימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים