עבור לתוכן

עזרה !!! כרטיס מסך GTX 650 ddr5 2gb ירוץ טוב על מחשב i3 ,ddr3 ,זיכרון 4 gb?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ה-6850 יהיה הכי חזק והכי משתלם. אם אתה רוצה ללמוד קצת מעבר, קרא את הסטיקי של הפורום.

אני אקח את תגובתך המחכימה לתשומת ליבי ...אם הייתי מבין גדול בכרטיסי מסך לא הייתי פה בפורום שואל שאלות אלא עונה עליהן...ותחשוב על זה ....

פורסם

אני רק הכוונתי במידה ואתה רוצה קצת יותר מייעוץ.

פורסם

בתוספת כמה שקלים יש לך HD6870, שאומנם כולל שנתיים אחריות אך חזק מכל הכרטיסים הללו וכולל קירור משופר.

אבל אנחנו צריכים לבדוק האם הוא מתאים למחשב שלך, לכן רשום בבקשה איזה ספק כח יש במחשב (דגם מדוייק אם אפשר), וזאת אחת השאלות שגיל שאל אותך בעמוד הקודם ולא ענית עליהן.

פורסם
  • מחבר

בתוספת כמה שקלים יש לך HD6870, שאומנם כולל שנתיים אחריות אך חזק מכל הכרטיסים הללו וכולל קירור משופר.

אבל אנחנו צריכים לבדוק האם הוא מתאים למחשב שלך, לכן רשום בבקשה איזה ספק כח יש במחשב (דגם מדוייק אם אפשר), וזאת אחת השאלות שגיל שאל אותך בעמוד הקודם ולא ענית עליהן.

יאיר שלום ,אני מודה לך ולכל המגיבים ,

אני עניתי לגבי הספק - corsair vx 550w ,series active pfc

לאחר כל המבחר כבר קשה להחליט..אם זה מותר אז הנה קישור ל3 כרטיסים שאני מתבלבט בינהם ,אם תוכל אתה או אחרים להגיד איזה מהם עדיף...

http://ksp.co.il/?list_compare=.16918..17411..17098.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

הנה, עוד קצת ואתה מקבל עוד שיפור ביצועים+קירור עדיף.

http://www.tms.co.il/product/11963

תודה......

פורסם

לאחר כל המבחר כבר קשה להחליט..אם זה מותר אז הנה קישור ל3 כרטיסים שאני מתבלבט בינהם ,אם תוכל אתה או אחרים להגיד איזה מהם עדיף...

http://ksp.co.il/?list_compare=.16918..17411..17098.

HD6850 ו-HD6870 חזקים מכל הכרטיסים שהבאת שם.

פורסם

:kopfpatsch:

אנשים עוזרים לך פה, ואתה מתעקש על ה-650 הסופר לא משתלם במחיר מזוויע ועוד רוצה ייעוץ נוסף?

כמו שאמרו לך, HD6870 או 6850 הם החזקים והמשתלמים ביותר בקטגוריה, הגדרות הכי גבוהות לא תוציא מהם (אבל אם אתה לא על רזולוציית FHD אז אולי כן..)

עזוב שהכרטיס 650 לא משתלם ככה, אתה בחרת גירסא סופר-לא-משתלמת בעליל (650 לא צריך קירור DCUII)

אנחנו פה לעזור, ויש כפתור ציטוט, ואפשר להכניס יותר מציטוט אחד להודעה, זה יותר נוח לנו לעקוב.

נ.ב. מישהו אמר פה שמהירויות הליבה והזיכרון חשובות, גם לא נכון, יש לך 7770 במהירות גיגהרץ, ויש לך 7970 במהירות גיגהרץ, נגיד שלשניהם יש 3GB זיכרון, זה לא משנה! ל-7970 יש 2048 מעבדים מאוחדים, יותר שיידרים ויחידות עיבוד ורחב פס לזיכרון גבוה יותר. ל-7770 יש פחות מאלף מעבדים מאוחדים.. כרטיסי מסך משווים ע"פ ביקורות ומבחני ביצועים, לא לפי נתונים יבשים או זיכרון

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אנשים עוזרים לך פה, ואתה מתעקש על ה-650 הסופר לא משתלם במחיר מזוויע ועוד רוצה ייעוץ נוסף?

כמו שאמרו לך, HD6870 או 6850 הם החזקים והמשתלמים ביותר בקטגוריה, הגדרות הכי גבוהות לא תוציא מהם (אבל אם אתה לא על רזולוציית FHD אז אולי כן..)

עזוב שהכרטיס 650 לא משתלם ככה, אתה בחרת גירסא סופר-לא-משתלמת בעליל (650 לא צריך קירור DCUII)

אנחנו פה לעזור, ויש כפתור ציטוט, ואפשר להכניס יותר מציטוט אחד להודעה, זה יותר נוח לנו לעקוב.

נ.ב. מישהו אמר פה שמהירויות הליבה והזיכרון חשובות, גם לא נכון, יש לך 7770 במהירות גיגהרץ, ויש לך 7970 במהירות גיגהרץ, נגיד שלשניהם יש 3GB זיכרון, זה לא משנה! ל-7970 יש 2048 מעבדים מאוחדים, יותר שיידרים ויחידות עיבוד ורחב פס לזיכרון גבוה יותר. ל-7770 יש פחות מאלף מעבדים מאוחדים.. כרטיסי מסך משווים ע"פ ביקורות ומבחני ביצועים, לא לפי נתונים יבשים או זיכרון

ymac,אני מעריך מאד את העזרה שלך ושל כולם פה ,

הנקודה היא שהדגם -6850 זה של ati עד כמה שראיתי,והיה לי ניסיון לא טוב איתם בעבר,כרגע יש לי nvidea ואני הייתי מרוצה ממנו,

** אם תוכל לתת לי דגם של כרטיס בטווח המחירים 700 שח ,של ג'יגה בייט או אסוס..אני אודה לך ,ומחר אני רצ לחנות מחשבים ולא תשמע ממני על כ.מסך בשנתיים הקרובות... :)

שבוע טוב לכולם

פורסם

אין לי שום בעיה לעזור לך, לעונג הוא לי (אין הרגשה טובה מזה שבנאדם לא בזבז את הכסף שלו)

גם אני אוהב את נוידיה, ולא היה לי כרטיס של ATI (לפי סדר כרונולוגי: GT220 זוועה, ואז 560TI והיום GTX680)

אבל לנוידיה אין כרטיס משתלם בטווח הבעייתי הזה, פה AMD (קנו את ATI) שולטים.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה לעזור לך, לעונג הוא לי (אין הרגשה טובה מזה שבנאדם לא בזבז את הכסף שלו)

גם אני אוהב את נוידיה, ולא היה לי כרטיס של ATI (לפי סדר כרונולוגי: GT220 זוועה, ואז 560TI והיום GTX680)

אבל לנוידיה אין כרטיס משתלם בטווח הבעייתי הזה, פה AMD (קנו את ATI) שולטים.

*** תודה **

פורסם

בתקציב הזה אני לא יכול להמליץ על שום כרטיס מצד NVIDIA.

פורסם

כעת ל-Nvidia אין כרטיס בטווח המחירים שמכסה את הביצועים של 6850/6870,

אם היה מבצע על GTX560 TI אז הבחירה היתה ברורה יותר,שלושת הכרטיסים שהבאת לא משתלמים

כאשר הדור הקודם עודנו חזק ומשתלם בהרבה.

שורה תחתונה,ה-HD6870 במחיר יפה מאוד וחבל לא לממש רכישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים