עבור לתוכן

המלצה לכולם להתנדב בעמותה שהתחלתי להתנדב בה(יד לאחים, נלחמים במיסיונרים)

Featured Replies

פורסם

יש ארגון אחד בארץ הזאת, שנלחם באיום שהולך וגדל לנו מתחת לאף.

יש חבורות של נוצרים, פה בארץ, שהמטרה העיקרית שהם קמים בשבילה בבוקר, היא לקחת מאיתנו יהודי, ולהפוך אותו לנוצרי.

ברגע שיהיה פה רוב לא יהודי, אין צורך לכתוב מה יקרה. זה ברור לכולם.

הפן האישי שלי בסיפור:

בעבר לא היה לי בעיה עם נוצרים, בין השאר, כי פשוט לא חשבתי על הנזק שהם גורמים לנו, כקבוצה, שבני אדם, כיהודים וכמדינה.

אבל ש-5 שנים מתרוצצים סביבי האנשים האלה, מנסים לשכנע בשקרים אנשים תמימים וחלשים, להצטרף לנצרות. ב-5 שנים הראשונות החלטתי להתעלם, אבל אחרי 5 שנים, שיום יום (לצערי ככה זה איפה שאני חי), אני פוגש את התתי אדם האלה, אני מבין שאין דרך אחרת. הם יאכלו לנו את המדינה...

ברור מה המטרה של הפעולות שלהם, זה לא לעזור לנו, זה מלכודת דבש.

אני ממליץ לכולם להתנדב, לתרום, לידע חברים ומשפחה. גם זאת בעיה שצריך להתמודד איתה.

וכמובן לינק לאתר העמותה:

http://www.yadleachim.co.il/

יד לאחים.

• תגובות 76
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב :xyxthumbs:

(מהכירות שיטחית למדי עם הקהילה בפורום הדיון הזה הולך להיות מצחיק עד דמעות {או להינעל ממש מהר})

פורסם

עמותה גזענית שלא שונה בהרבה מחלק מהתפיסת העולם החרדית.

פורסם

עמותה גזענית שלא שונה בהרבה מחלק מהתפיסת העולם החרדית.

אם אתה קורא גזעני לכל מי שמתנגד ל"גלובליזציה" ולהתבוללות, זאת בעיה שלך.

טוב שיש אנשים שאכפת להם מהעתיד של ישראל.

ישר כח!

פורסם

יש אנשים שאיבדו את שכלם -כל דבר צועקים גזענות.

פורסם

ראית בכלל את האתר של החברה הנחמדים האלה

הם הכינו רשימות מפורטות של קבוצות שלטעמם מסוכנות לבריאותו של היהודי

ואם יבוא לי לעשות מדיטציה בבית, אני צפוי לביקור של המחנכים מיד לאחים ?

http://www.yadleachim.co.il/?CategoryID=315

פורסם

מה זה קשור? תעשה מדיטציה ,הם נוטים לציין רק את הכתות .. הרוצים לעשות יותר ממדיטציה בלי שתבין זאת 8) ..אתה צריך להודות להם.. אתה לא מודע לכמות האירגונים המנסים לפתות ולקנותך וכל כל יהודי על ידי מתנות גשמיים .

פורסם

מה כ"כ קשה לקבל שהיהדות מציעה רק גירסה אחד לפילוסופיה על החיים ויש אנשים שמוכנים לשמוע חוו"ד נוספת? זכותם.

.

איש באמונתו יחיה. קונספט כ"כ פשוט, שגם היהדות תומכת בו אאל"ט, אבל מסתבר שעדיין בלתי נתפס לאנשים במאה ה-21.

פורסם

זה לא נכון.הם לא מציגים סתם דת נוצרית.... כל הבעיה שמרבית הכתות ברשמיה באות אלייך הפוך על הפוך.

פורסם

כל הדתות התחילו מכת בשלב זה או אחר, בניגוד למה שאולי קראת בתורה. ;)

בנאדם חושב צריך להפעיל שיקול דעת ולא לפחד לשאול שאלות נוקפות.

פורסם

קבוצה /כת.. מה בעיה? הבעיה בכת שבאה אלייך בהסוואה למשל היהודים המשיחיים.. באים כיהודים .הבעיה שהם באמת לא יהודים. וכן האלה...

אתה לעצמך תשאל תבדוק היכן שתרצה. 'יד לאחים' בסך הכל מציגה את הכתות הבעייתיות וכן שעוברות על החוק (שאינך מודע כנראה) .

אגב 'איש באמונתו יחיה' משפט זה אינו נמצא ביהדות ;) . אתה צודק ..היהדות דוגלת בשאלות ובירור. אבל לא נראה שאתה עשית זאת ::) .

היהדות דוגלת שלאדם יש בחירה חופשית אך עדיין החובה שהיא נותנת -נשארת.. כלומר לאדם יש את הבחירה כן לעשות או לא ועל כך יש שכר/עונש.

'איש באמונתו יחיה' זה דבר שונה. זה אומר, שכל אחד רשאי לעשות כרצונו בעולם (סבבה) ..אך לא כך דוגלת היהדות.

פורסם

לצערי הרב, ישראל בתור מדינה שהדת מכופפת אותה מחשיבה כל ניסיון המרה של דת למסיונריות... מלבד ניסיון המרה להיהדות, חתיכת אפליה לא?

לא נמאס מכל דתי שבא ושואל אותך אם בא לך להניח תפילין, לתת צדקה ולקבל "ספר" מתנה (אני מת על זה... לא תיתן תרומה לא תקבל) וכו'...

כל דת מנסה להגדיל את כמות המאמינים בה, הרי זה המטרה שלה

אז יש מיסיונרים שדוחפים את הנצרות, אז? יש כאלו בכל דת... אני עדיין נשאר אתאיסט, חזק ואיתן... למרות שכמובן היהדות לעולם לא תוותר עלי גם אם אני אמיר את הדת שלי... זה סיפור אחר

השאלה הפשוטה היא למה לעזזל אסור לבן אדם להפעיל את המוח קצת ואם בא לו להמיר את הדת שלו... היהדות זה בית סוהר? מי שנכנס לעולם לא יוצא (פורמלית לפי היהדות באמת אי אפשר לצאת מזה)

קודם כל שהיהדות הנוכחית (לא הדת היהודית! אלא היהדות) תפסיק להיות גזענית בצורה מזעזעת (תראו תשדיר בחירות של ש"ס והם עוד המיינסטרים) ולחלק את היהודים לקבוצות קטנות (אני מצדיע לנצרות בנושא הזה שמקבלת את כל הזרמים של הנצרות... חוץ מבעיות קטנות פה ושם.. אצלנו בארץ זה מלחמה 24/7)

פורסם

ראית פעם מישהו שמנסה לגייר אנשים? להפך! מסובך מאוד להתגייר והרבנות מערימה קשיים.

אני לא כ"כ מכיר את הפעילות המיסיונרית אבל יכול להיות שישנם כתות שפועלות בדרכים של שקרים ושטיפות מוח, אותם אני לא מקבל.

פורסם

iakovl

בא לך להניח תפילין ?אינו בא לשנות אותך אלא רק מנסים לזכות אותך במצווה ...כמובן זה צריך להיות אותו דבר עם חלוקת עלונים (מכל סוג) ואתה זה שנותן את ההסכמה או סירוב.

לא נכון, היהדות לא דוגלת במיסיון של אינם יהודים וזה אף ההפך -היא מקשה.

אתה יכול להמיר את דתך.. רק שביהדות אתה עדיין נקרא יהודי .אבל מה זה משנה לך? הרי אדם שמשנה את דתו לא מאמין בה ;) .

מותר לאדם להפעיל את שכלו ואף זאת חובה.. אך אין קשר לכתות כאן בארץ המנסות בכל כוח להמיר יהודים וכן בהסוואה ועל ידי מתנות גשמיות (גם עוברים על חוקי המדינה) .

דבריי בנוגע לתשדיר של ש"ס

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552102.30

אתה מצדיע לנצרות ? שמקבלת בקלות כל אחד וקבוצות/כתות בנצרות? תקשיב לעצמך. איך יתכן שיהדות תקבל כתות שקוראות לעצמן גם יהדות אם עוברות על המסורת ואיסורי תורה שקל להציג אותן. לא יתכן שיקום לו איזה מישהו משום מקום עם קרחת ויפתח כת ויקרא לעצמו זרם ביהדות . אני יותר מעריך דת השמורת על כבודה כי היא יהלום יקר מאשר דת המנסה להגדיל את כוחה כמה שיותר .

פורסם

יש דברים אמיתיים בעולם.

כאלו שבאמת משנים לחייהם של אנשים.

ואין לזה שום קשר לדת היהודית, או הנוצרית.

אני מכיר הרבה יהודים דתיים שאין בניהם ובין המעלות שהופכות בין אדם לטוב שום כלום.

ויש נוצרים שעולים על אותם יהודים/דתיים עשרות מונים.

אז במקום לבזבז זמן ואנרגיה להרוס לאחרים שרוצים רק טוב, מה דעתך שתשקיע את זמנך בלאהוב אחרים?

אתה מכיר את המילה הזאת?

או שרק את אלוהים אתה יודע לאהוב ע"י שנאה לאחר?

גם המוסלמים שונאים אותך מאהבת אלוהים.

אתה באמת רוצה להיות כמותם, מחרחר מלחמה עם אנשים שמחפשים רק לאהוב את כולם?

תתביש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים