עבור לתוכן

החלפתי כרטיס קול ואין הבדל משמעותי

Featured Replies

פורסם

שלום,רכשתי את הasus essence stx לפני כמה ימים,חיברתי אותו התקנתי דרייברים,ציפיתי לשינוי משמעותי מהכרטיס קול המובנה,וקיבלתי שינוי מזערי ביותר.

ציפיתי ליותר.

הכרטיס קול מחובר למגבר מרנץ סטריאו 2235B שמגביר זוג מדפיים של קף.

אני שומע רק קבצים באיכות 320KBS,והשאר FLAC.

פורסם

מאוד תלוי גם באיכות ההקלטה. אם הרמקולים אינם משקפים הבדלים כאלה אז כדאי שתחליף אותם.

פורסם

גם לי יש את הכרטיס , אחרי שהחלפתי - שיפור אדיר בסאונד ובפירוט

פורסם

האם כרטיס הקול המובנה היה מהאיכותיים (יש כאלו אבל הם במיעוט) או מהבסיסיים (בדמות Realtek ומקביליו)?

פורסם

בשביל שמשהו שמתנגן יתן תוצאה איכותית (גם אם זה וידאו) צריך רכיבי חומרה ותוכנה איכותיים שמנגנים אותו -

מהמדיה עצמה ועד הרמקולים.

מספיק שחלק אחד מוריד את האיכות, האיכות תרד גם בכל שאר הרכיבים בשרשרת אחריו.

פורסם
  • מחבר

האם כרטיס הקול המובנה היה מהאיכותיים (יש כאלו אבל הם במיעוט) או מהבסיסיים (בדמות Realtek ומקביליו)?

Realtek 888 אם אני זוכר נכון.

שמעו טוב לפני שומעים טוב גם עכשיו,אך ההבדל הוא לא גדול בין שני הכרטיסים,לא משהו ששווה את ההשקעה בכרטיס כמו הSTX.

פורסם

אתה לא מזהה הבדל רוחבי לפחות? ברוחבי אני מתכוון לתזוזה הצידה ולא למעלה - כלומר התקבל שינוי משמעותי אלא שהוא לא לטובה.

אם אין אפילו שינוי רוחבי, אז אפשרות אחרת יכולה להיות:

1. אקוסטיקה בעייתית מאד.

2. חולשה של הרמקולים או המגבר. הייתי מתחיל מהמגבר - לא כל מגבר "של פעם" (שנדמה לי שהמרנץ שלך הוא כזה) הוא איכותי. זה מצריך בדיקה. נסה לחבר מגבר אחר שיש בבית, שהגם שאינך אוהב את הצליל שלו לפחות יוכל לשקף הבדלים בין כרטיסי הקול, על מנת שתדע שאכן מדובר במגבר שהוא צוואר הבקבוק שלך.

פורסם

נראה לי שאתה צריך להחליף את הרמקולים או את המגבר. בשבילי מעבר מהאונבורד של רילטק ל-STX היה כמו לעבור מטייפ קאסטות למערכת סטריאו. משהו בהרכב שלך לא איכותי מספיק. כמו שזה שלמעלה אמר, הייתי מהמר שהמגבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים