עבור לתוכן

ירידת FPS לאחר החלפת מארז .

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .

פורסם

ממש אבל ממש אין קשר למארז. בכלל לא ציינת פרטים פרקטים כמו הטמפרטורה של לפני ואחרי וגם אז, אין קשר.

בדוק שהכל מחובר כראוי פיזית, אולי אתה משחק על הגדרות שנות מלפני או שעדכנת דרייבר והוא מוגדר שונה.

ידוע שישנה בעיה בדרייברים לכרטיסי סדרת 7XXX.

http://hwzone.co.il/hardware/news/140440

מן הסתם קראת את הפרסום הזה מאחר והגבת שם, יתכן שפה נעוצה הבעיה במידה ועדכנת דרייבר או משהו.

אני מאמין שביציאת התיקון הבעיה תסתדר.

פורסם

כשהחלפת מארז החלפת גם ספק כוח?! או נטו מארז, אם כן, אין שום קשר, אולי משהו שביצעת תוך כדי, או כמו שנאמר פה, טמפ' שונה

פורסם
  • מחבר

היי

רק מארז הוחלף, הדברהיחידי שעשיתי לאחר התקנת לוח האם והספק הוא הפעלת המחשב לבדוק אם יש ציפצוף ביפ שאומר שהכל תקין, אבל עשיתי זאת ללא חיבור כרטיס המסל ללוח אם, וללא חיבור למסך , יש סיכוי שאולי הגדרות ביוס קצת שונו?

פורסם

אני הייתי עושה בדיקה קפדנית לראות שכול החיבורים של כול הרכיבים מחוברים בצורה טובה ולא רופפת או תחת לחץ כלשהו.

באמת שאין שום סיבה לגרעון בביצועים סתם כך מהחלפת מארז,אני משער שפרקת את כול הלוח אם ושאר הרכיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים