פורסם 2013 בינואר 912 שנים עובד עם פיירפוקס כבר הרבה זמן.לאחרונה לא רואה יותר את הסרטונים המומלצים ביוטיוב (מסגרת צהובה), ובגוגל אני לא רואה יותר את התוצאות הממומנות צד שמאל (אלה ששילמו עליהם כסף).בדקתי באקפלורר - הכל בסדר ורואים.אולי עדכון שעשיתי... איך מחזירים למצב שאני יראה?זה חשוב לי כי אני מפרסם ורוצה לראות.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים בדקתי אצלי, הפרסומות ההממומנות בחיפוש נמצאות במקום שונה בפייקפוקס (ובכרום), במקום בצד כמו באקספלורר הן נמצאות למטה כחלק מתוצאות החיפוש בתוך מסגרת צהובה. אין צורך לומר שאם פועלת הרחבה כמו adblock לא תראה את הפרסומות.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר אני עדיין לא רואה כלום, גם לא למטה.יותר מזה- אני אפילו לא רואה את הפרסומות שיש בתוך סרטונים של יוטיוב. אולי זה יתרון גדול,אבל התחלתי לפרסם עכשיו ואני רוצה לראות את התוכן.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים אתה בטוח שלא מותקן תוסף בסגנון adblock? וגם: באיזו גירסה של פיירפוקס מדובר?האם ביצעת כניסה לשירותי גוגל באחד הדפדפנים?האם מוגדרת שפה שונה באחד הדפדפנים? או כניסה לגירסה מקומית שונה של גוגל (למשל co.il. באחד ו com. בשני)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.