עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 5K, למטרות גיימינג ותכנות

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? מיועד לסטודנט להנדסת חשמל, המחשב ישמש לתכנות (סביבת עבודה VISUAL STUDIO), מטלב, משחקים מודרניים

* גודל המסך? 15.6''

* משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה

* כונן CD/DVD? צורב? אין צורך

* כונן Bluray? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

שלום לחברי הפורום, אני מחפש מחשב שישרת אותי בלימודי בהנדסת חשמל, בתקציב של עד 5000 ש"ח (4500-5000)

גם יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ כמו שצריך (לא על ULTRA) משחקים כגון BF3 ,FARCRY3 וכו'

שימושו העיקרי של המחשב יהיה לתכנות ועבודה בכיתה בסביבת העבודה Visual studio וגם ב-MATLAB,

האם מחשבים בתקציב הזה יכולים להריץ גם SOLIDWORKS? כי אני מניח שאתעסק עם התוכנה הזאת בהמשך

משיטוטים שלי ברשת ראיתי את המחשב ASUS S56CM, שנראה כבעל מפרט טוב http://ksp.co.il/?uin=17535

אין לי שום קיבוע על המחשב הספציפי, ואשמח "לשמוע" את ההצעות שלכם

שאלה נוספת וקצת לא קשורה, האם למערכת WINDOWS 8 יש בעייה לעבוד עם VISUAL STUDIO ULTIMATE

תודה מראש לכל מי שעונה

פורסם

ה-S56 לא יתן לך זמן סוללה כמו שאתה רוצה, והביקורות על איכות הבניה שלו לא מעודדות. אני לא חושב שזו בחירה מומלצת למחשב לסטודנט.

הנייד היחיד (פרט ל-S56 שאני לא אמליץ עליו) שאני מכיר שיאפשר לך את מה שאתה רוצה וגם לא ישקול הרבה הוא ה-ux52 של אסוס.

http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=UX52VS-CM017H

הבעיה מבחינתך שהוא יקר בסכום לא קטן מהתקציב שלך.

האופציות שלך הן לחסוך עוד קצת לנייד, לחפש אותו בהזמנה מחו"ל או להתפשר על חלק מהדרישות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי והפנמתי,

במחשבה שנייה אני מבין שהדרישה להרצת משחקים טובעניים לא ריאלית בתקציב הזה

אפשר בבקשה הצעות למחשבים במסגרת התקציב (4.5K-5K)

מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ VISUAL STUDIO ו-MATLAB בקלות

שיהיה לו זמן סוללה סביר

ושישקול פחות מ-2.5 קילו, עדיף לכיוון ה-2.2 או פחות

תודה מראש

פורסם

גם ללא קשר לכרטיס מסך נפרד, אני לא מכיר ניידים בגודל 15 אינצ' שאפשר להמליץ עליהם למטרות שאתה מחפש.

בתקציב שלך אני הייתי חושב לקנות נייד כמו הלטיטיוד e5430 של דל, עם רזולוציה גבוה מהסטנדרתית (1600*900) או הזמנה של T430s מארה"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים