עבור לתוכן

מבקש המלצה על לפטופ למשחקים ולעריכה גרפית עד 3000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לפטופ שישמש אותי למשחקים ולעריכה גרפית עד 3000 שקל..

אני מתכוון לעבוד ב 3ds max 2013 וכל מה שאני צריך זה שלא יקרטע לי בתוכנה(אני לא מדבר על רנדור אפילו) כי הלפטופ שיש לי חרא.. אין לו כרטיס גרפי בכלל והמעבד הגרפי שלו זה חלק מהמעבד (מעבד INTEL) אז רץ לי מגעיל כזה ומשחקי FPS עובדים חרא.. COD4 למשל רץ טוב רק על LOW

חשוב לי הקטע הזה שהתוכנות האלה ירוצו חלק מבלי לתקוע אותו ובקשר למשחקים - אז אם התקציב לא מספיק גבוהה בשביל לשחק על גרפיקה גבוהה אז לא נורא.. אם אני אוכל לשחק נגיד אפילו על הגדרות בינוניות וקצת יותר וזה יראה יותר טוב מב XBOX 360 אז אני אהיה מרוצה כי בשבילי זה קפיצה ממשהו שלא מריץ בכלל משחקים חדשים..

חשוב לי שיהיה לו חיבור VGA כי יש לי כבל VGA אבל אם זאת דרישה שמגבילה אותי בכמה אפשרויות טובות מדי אז מקסימום אני אקנה מתאם HDMI ל VGA אבל אני מעדיף שבלפטופ עצמו תהיה יציאת VGA

תודה לעוזרים

עריכה:

הינה הטופס:

* גודל המסך? גודל רגיל של לפטופ גיימרים

* משקל רצוי? לא חשוב לי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב לי.. אני בכיף מוכן לחסוך על תכונה זו בשביל תכונה יותר חשובה כמו ביצועים

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן יש צורך - ביציאת VGA אבל אם זה מגביל אותי באפשרויות ממש טובות אז אני מוכן להתפשר ולקנות בנפרד מתאם HDMI ל VGA

* בלוטות? מה זה בלוטות?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף SSD כי לפי מה שאני יודע מהידע שלי זה שווה.

* כונן CD/DVD? צורב? רצוי אבל אם אפשר לחסוך בזה הרבה מהעלות לטובת ביצועים אז אני יכול לוותר על זה..

* כונן Bluray? לא חשוב לי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב לי

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא.. מצידי שיהיה FREE DOS שמפעילים ולא עולה כלום.. ככה קניתי את הלפטופ שיש לי עכשיו.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני סומך עליכם.. מה שתגידו אני אקח אבל אל תפשלו

פורסם
  • מחבר

תמלא את השאלון הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

חסרים פרמטרים ופרטים בבקשה שלך.

אוקי מיליתי לפי הטופס.. לא הבנתי מה זה בלוטות

פורסם

התקציב קצת מגביל.

המקסימום האיכותי שאפשר לקחת זה I3 עם כרטיס מסך 630M, אם זה מספיק לך.

פורסם
  • מחבר

התקציב קצת מגביל.

המקסימום האיכותי שאפשר לקחת זה I3 עם כרטיס מסך 630M, אם זה מספיק לך.

הלפטופ שלי עם מעבד I5 .. אני לא יודע אם אני מתכוון לרדת בזה

אני לא יודע בכמה כבר אפשר למכור אותו. מהירות המעבד היא עד 3GHZ ויש לו 3GB זיכרון ועדיין יש לו אחריות לאיזה שנה בערך.

כמה צריך להעלות את התקציב בשביל שזה יהיה I5 ?

אבל מצד שני מהידע שלי אני יודע שהגודל של האות I לא באמת עושה שינוי גדול אם הכרטיס הגרפי והיתרונות האחרים חזקים מספיק בשביל לפצות על זה שהמעבד I3..

לי זה I5 אבל זה בא על חשבון זה שאין כרטיס מסך נורמלי.. וכוח עיבוד לא מסתכם רק בכוח חישוב בתחום של חישוב ספרתי בלבד(אני קורא לזה נכון?) אלה גם בחישוב הגרפי ואני צריך לא פחות את הכוח של החישוב הגרפי. למעשה מתברר שהכוח של חישוב גרפי אפילו יותר חשוב לשימושים שלי שהתפתחו בזמן האחרון מאשר הכוח חישוב הרגיל.

אם הייתי מדבר לפני שנה אז הייתי אומר כמה דברים אחרת אבל למדתי על בשרי שהמדד הוא התמונה הכוללת ולא המספר של ה I , ה GHZ.

למדתי שהמספר הוא המספר שמורכב ממספר ה GHZ , מספר ה I וגם המספר של הכוח עיבוד של הכרטיס מסך.

אז אם אתה הולך להגיד לי שהלפטופ הזה יריץ טוב עד טוב מאוד את רוב המשחקים, שהוא לא יתקע לי ושהתוכנות האלה ירוצו בו חלק אז אני משער ששווה לקחת אותו על פני לפטופ עם מעבד I5 שלא מסוגל להתחרות בלפטופ כזה חוץ משתני נתונים יבשים שהם שהוא I5 וכוח חישוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים