פורסם 2002 במרץ 2223 שנים הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!!זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי.מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים נכון.כנראה (כנראה) שיכול עליו מכס של רסיברים ורמקולים. ז"א, 70%!!!או עכשיו או לעולם לא.כל כרטיס קול עם פנאל חציוני "מרשים" יחשב כרסיבר וזה כולל את האדיוגי, החיצוני.
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר אתה שואל אותי?עדיף לקנות עכשיו, לפני עליית המחירים הדרסטית, שאגב אני לא חושב שהיא תהייה 70% כי אם 20%
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים אני שואל בכללי - אם המחיר בין ההרקולס לקריאטיב הפנימי לא יהיה גדול, אז עדיף את הקריאטיב, לא?
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר אני הייתי הולך על ההרקולס... אם שניהם באותו מחיר...הוא גם כרטיס עם ביצועים מרשימים וגם חיצוני, עם המון כניסות ויציאות
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים רק במדינה מפגרת כזאת לא יחשיבו את הכרטיס כחלק מחשב... בטח ההוא מידיעות אחרונות (דודי גולדמן :AR15: וגם ) מייעץ למכס...
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה. בדיוק לפני שנה מחיר הכרטיסי קול עלה בלפחות 40 אחוז כי החליטו שזה מערכת סטריאו וצריך להיות על זה מכס (למה ? מה קרה ? אסור קצת ליהנות ולשמוע מוזיקה במדינה שכל יום יש בה מלחמה אסונות ומוות ?).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.