עבור לתוכן

בבקשה אני צריך מיפרט מחשב עד 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר

Featured Replies

פורסם

בבקשה למי שמבין

אני צריך מפרט למחשב עד 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר

הוא מיועד בעיקר למשחקים כבדים

אממ עוד משו??

תודה!!

ניסתי לבנות בקי אס פי יצא לי 1000 שקל יותר

[/r]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8Z77-V LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI, DP[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]2x4GB Corsair Vengeance Red Dual Channel CL11-11-11-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr][td]Western Digital Red 1TB 64MB Sata III WD10EFRX[/td][/tr][/table]1כונני SSD :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0צורבי DVD :[table][tr][td]Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata[/td][/tr][/table]1כרטיסי קול :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0ציוד רשתות :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0ספקי כוח :[table][tr][td]Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan[/td][/tr][/table]1מארזים :[table][tr][td]Thermaltake Chaser MK-I Full Tower Series Black Case (No PSU)[/td][/tr][/table]1מאווררים וגופי קירור :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0מקלדות :

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

חלק מהחומרה ששמת צריך להחליף.

ענה בבקשה על השאלון שנמצא כאן כדי שנוכל לעזור כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים