עבור לתוכן

שאלות בנוגע לסדרת משחקי Doom

Featured Replies

פורסם

אז כך החלטתי סוף סוף לעבור את משחקי דום הראשונים (יש לי BFG)

1) באיזו רמה כדאי לי לשחק? אני לא שחקן טוב, צלחתי בקלות על מדיום את דום 3 אבל קצת התקשתי ב-the lost mission. באיזה רמה כדאי לי לשחק שאני לא ארק דם?

2) מה הקטע של המבוכים? כל שלב בנוי ממבוך אחד גדול. האם זה כך גם בפרקים מאוחרים?

3) בעקרון כל שלב אני מנסה להגיע לסוף מבלי להסתבך בדרך ולגלות סודות, שמתי לב שעברתי שלבים שלמים מבלי למצוא מפתחות (למרות שהם קיימים) האם אני מפספס נתח חשוב מהמשחק?

4) שמתי לב שקיים ברשת maximum doom, עם כמה אלפי שלבים. האם כדאי לשחק בזה? או שרמת המשחק שם ירודה מאוד?

פורסם

1. אני בד"כ הייתי משחק על בינוני (Hurt me plenty), זה לא קשה מידי ברמה הזאת ולא קל מידי... להשוואה בין רמות הקושי - http://doom.wikia.com/wiki/Skill_level

2. כל השלבים במשחק הם מבוכים גדולים כשבשלבים המתקדמים המבוכים הרבה יותר מסובכים (ומציקים :))

3. לא במיוחד. חדרים סודיים זה בעיקר תחמושת, חיים ולפעמים גם מקבלים נשקים קצת יותר מוקדם יותר מהרגיל. מפתחות יהיו חלק בלתי נפרד מפתירת המבוכים בהמשך המשחק

4. לא יצא לי לשחק בזה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

פשוט סיימתי את העולם הראשון מאוד מהר אז חשבתי שאני מפספס את העיקר. די מעצבן כל עניין המבוכים, בעולם השני אני פשוט רץ ולוחץ על כפתורים בתקווה שזה יפתח לי משהו.

מאז שפרסמתי את ההודעה, בדקתי באינרטנט ומסתבר שהמקסימום דום די גרוע. יש בו עשרים שלבים של המפתחים עצמם בנוסף לאלף פלוס מפות מהאינרנט של משתמשים, ללא שום בקרת איכות אז נראה לי שאני אוותר על העניין.

תודה רבה!

פורסם

DOOM3 BFG זה פשוט אותו משחק עם גראפיקה טובה יותר,נכון?

פורסם
  • מחבר

אותו משחק עם אפשרות להדליק פנס ולהחזיק נשק בנוסף למשימה חדשה וכיפית (מוסיף שעתיים וחצי של משחק בלחץ)

השיפרו בגרפיקה גם אם קיים, הוא מינורי

פורסם

הגרפיקה אפילו יותר טובה בדום3 המקורי. הדבר היחיד שbfg שיפר זה אפקטי תאורה, השאר נשאר אותו הדבר, ואפילו ביטלו כל מיני אפקטים של צל...

כמובן שהמשחק החדש בהיר בהרבה מהישן, ועוד כל מיני שטויות

פורסם
  • מחבר

סהכ"ל סבבה. אומנם הוא לא חידש כלום ולמעשה בשביל שוטר המשחק נורא פרימיטבי מצד שני לדעתי דום 3 הוא המשחק הטוב ביותר בכל הסידרה. הם הצליחו לבנות בסיס (שלרוב) הגיוני, עם סודות קטנים שלא גורעים מאומה מהחוויה הכללית וגם סיפור אימה בסיסי ומצוין. הוא גם די ארוך למשחק פעולה. המשחק עצמו ללא כל ההרחבות נותן בסביבות ה-15 שעות משחק

אני כרגע במשחק הראשון, בסוף העולם השני. יכלתי לסיים שלב דקה אחרי שהוא התחיל אבל החלטתי לחקור קצת (איזו טעות). נכנסתי למבוך שלא הצלחתי לצאת ממנו, לבסוף לאחר רבע שעה מצאתי את היציאה וסיימתי את השלב לאחר כמעט 17 דקות משחק! עם 100% הריגות ו-100% סודות (לראשונה)

פורסם

שיחקתי בראשונים דיי ממזמן,וגם לא יותר מידי - אולי נוריד בימים הקרובים ונעבור אותם סוףסוף.

פורסם

מה הכוונה לראשונים לדום 1 ו 2? אלו ששחקנו על דוס???

פורסם

?!

פורסם
  • מחבר

מה אתה לחוץ? כן, כן הראשונים. אלו ששיחקנו בדוס.

טוב אז סיימתי את שני המשחקים הראשונים (למען האמת אני בסוף של השני) ומה שאני אכתוב פה מכונןן לכל אלה שאולי ישחקו בעתיד ויחפשו לקבל תשובות כמוני:

אני סיימתי את המשחקים על הרמה הכי קלה (למעט שני עולמות על נורמל במשחק הראשון).

על הרמה הקלה מאבדים הרבה מחווית המשחק שכן יש הרבה פחות אוייבים (מורגש במיוחד במשחק השני, בו יש מרחבים ענקיים ללא אויב אחד) ואני לא ממליץ לאף אחד לשחק על הרמה הזאת.

על נורמל או קשה המשחק נפהך למאתגר וישנו צורך ללכת עקב בצד אגודל ולא להתפרץ לחדרים אחרת ניתן למות בקלות. בעוד שהמטרה תאכלס להגיע לסוף השלב, יש סיבה לחקור לפחות במקצת בשביל התחמושות שכן אין משהו יותר גרוע מלהשאר בלי תחמושת.

המשחק הראשון מעצבן ובנוי ממבוכים מבלבלים. נקודת האור מגיעה בצורה מערכה רביעית (קשה במיוחד) אשר בנויה בצורה יותר לינארית.

סהכ"ל לקח לי לסיין את המשחק הראשון בארבע שעות עם בערך 60% סודות שגיליתי (למעט השלבים הסודיים, אותם לא פתחתי)

במשחק השני הקושי עולה במקצת מהמשחק הראשון ובמחצית הראשונה של המשחק השלבים גם בנוים בצורה הגיונית וקלילה. במחצית השניה השלבים נהפכים למעצבניםולא מובנים ולרוב הצטרכתי להעזר ביוטיוב בשביל לעבור שלבים. עדיין לא סיימתי את המשחק אך יש לי כבר בנקל 5 שעות וזה עוד לא כולל את ההרחבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים