עבור לתוכן

Sapphire Trixx Modded עם וולטז ל 7970 !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו הוריד ? אצלי זה עובד על 1083/1512 בנתיים העלתי טיפה את הוולטז הביצועים השתפרו.

פורסם

כן, באמת אשמח לשמוע עוד דעות של עוד אנשים. כ.המסך שהזמנתי יגיע מחר ואני מעוניין לנסות זאת.

פורסם

התראד או אני לא לוקחים אחריות על נזק שיגרם תשתמשו בחוכמה ותקראו מדריכים !

איך תארד יכול לקחת אחריות? :nixweiss::smile1:

פורסם
  • מחבר

איך תארד יכול לקחת אחריות? :nixweiss::smile1:

בכל זאת עדיין, אף אחד לא מעוניין לעשות אוורקלוק לכרטיס ? לא רק שהביצועים יהיו בדומה ל 680GTX הם יהיו ב 10-20% יותר מהיר לפחות אחרי אוורקלוק.

פורסם

קודם כל שכרטיס המסך שלי יעבוד...

עדיין לא הבנתי כנראה איך אני אמור לחבר אותו לספק...(עם הכבל בעל שמונת הפינים המסופק איתו...)

פורסם

מה המהירות המקסימלית שהצלחתם להגיע אליה ?

לפי הרשת ניתן להגיע עד 1150/1860 (ללא שינוי מתח) ועד 1280/1860 עם שינוי מתח ל- 1.3v ללא בעיות מיוחדות...

פורסם
  • מחבר

מה המהירות המקסימלית שהצלחתם להגיע אליה ?

לפי הרשת ניתן להגיע עד 1150/1860 (ללא שינוי מתח) ועד 1280/1860 עם שינוי מתח ל- 1.3v ללא בעיות מיוחדות...

לא הצלחתי כל כך ללא העלאת וולטז, עשה לי שגיאות TDR עם הדרייבר. אבל שוב מבדיקה קצרה של OCCT זה היה תקין אבל כשנכנסתי למשחק זה נתקע די מהר.

פורסם

לא הבנתי מה זה?

פורסם

לא הצלחתי כל כך ללא העלאת וולטז, עשה לי שגיאות TDR עם הדרייבר. אבל שוב מבדיקה קצרה של OCCT זה היה תקין אבל כשנכנסתי למשחק זה נתקע די מהר.

לאן הצלחת להגיע ?

לפי הרשת ניתן לעשות עם הכרטיס הרגיל (Dual-X) כל מה שניתן לעשות עם גרסת ה- OC שלו.

מסתבר שרק יחידי סגולה (או חרטטנים) יכולים להגיע ל- OC כזה, כנראה שגרסת ה- OC מכילה רכיבים יותר עמידים/איכותיים.

פורסם

לאן הצלחת להגיע ?

לפי הרשת ניתן לעשות עם הכרטיס הרגיל (Dual-X) כל מה שניתן לעשות עם גרסת ה- OC שלו.

מסתבר שרק יחידי סגולה (או חרטטנים) יכולים להגיע ל- OC כזה, כנראה שגרסת ה- OC מכילה רכיבים יותר עמידים/איכותיים.

אני העלתי את מהירות הליבה ל- 1050 בלי לגעת בחשמל

(אני פשוט לא יודע עד לאיזה רמה לשחק עם החשמל) והכרטיס עובד לי דווקא סבבה.. על 28-30 מעלות במנוחה המאוורר על אוטומטי..

יש לי ספהייר 7950 דואל איקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים