עבור לתוכן

ווינדוס אקספלור 10 לווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

מישהו התקין? האם שווה בכלל להתקין? דרישות מערכת ווינדוס 7 SP1 כרגע אני עדיין עם ווינדוס 9 האם ווינדוס 10 מהווה תחליף טוב?

פורסם

ווינדוס 10? da-fuq?! אני מניח שזה אינטרנט אקספלורר 10 (אקספלורר או ווינדוס אקספלורר אם תרצה היא תוכנה אחרת שקשורה ל-GUI).

אז יש שיפור, כך טוענות השמועות ברחוב, אבל לא מספיק. ביקורת באתר התועייבה (לקרוא To'eyve): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4297006,00.html

אקספלורר בנוי בצורה לא מאוד בטיחותית, אני ממליץ על מוזילה פיירפוקס או גוגל כרום, ויש גם המלצות על אופרה. אבל את זה אתה כבר בטח שומע שנים...

תתקין, מה 'כפת 'כה?

פורסם
  • מחבר

תמיד הישתמשתי באינטרנט אקספלור אני לא רואה סיבה להחליף עכשיו,

השאלה האם הוא שווה משהו?

פורסם

^^^^

בכנס בנושא הזה שנערך לא מזמן, כולם נפרצו

באותה קלות, ודווקא כרום מהר מכולם.

:)

זכור לי שגוגל הציעה פרס כספי מכובד למדי להאקר שיצליח לפרוץ את האבטחה של הדפדפן, ומעולם לא שמעתי שהפרס נלקח בידי מישהו. אולי זכרוני מטעיני, תוכל להעלות לינק?

תמיד הישתמשתי באינטרנט אקספלור אני לא רואה סיבה להחליף עכשיו,

השאלה האם הוא שווה משהו?

עניין של העדפה, מה יש לך להפסיד? עדכן.

אם זה כל-כך קריטי לך, לך לחבר שיש לו 10 מותקן ותראה אם שווה או לא.

פורסם

אקספלורר בנוי בצורה לא מאוד בטיחותית, אני ממליץ על מוזילה פיירפוקס או גוגל כרום, ויש גם המלצות על אופרה. אבל את זה אתה כבר בטח שומע שנים...

אכן, השטויות ש"אקספלורר בנוי בצורה לא מאוד בטיחותית" נשמעות כבר שנים, ולרוב כולם פשוט ממחזרים את הטענה הזו ששמעו ממישהו אחר (בערך כמו שאתה עושה).

ניתן היה לומר זאת על הגרסאות הראשונות של אקספלורר, שפותחו כשהאינטרנט היה צעיר ולא הייתה מודעות טובה לענייני האבטחה ברשת (ובמקביל זה היה דפדפן על 99% מנתח השוק, מה שהפך אותו למטרה בלעדית להתקפות). כיום כבר אין הבדלים משמעותיים בין הדפדפנים המובילים, לא בנתח השוק ולא בכמות הפרצות.

פורסם

אני זוכר את ie 6 :errrr:

מאז לא נגעתי באקספלורר כמעט, אולי זו הסיבה.

פורסם

היית תחרות שבא לא הצליחו לפרוץ את כרום. לאחר מכאן גוגל הציע פרס רציני למי שיצליח לפרוץ את בדפדפן, אומרים שזאת אחת הסיבות שהוא הראשון שניפרץ.

פורסם

זכור לי שגוגל הציעה פרס כספי מכובד למדי להאקר שיצליח לפרוץ את האבטחה של הדפדפן, ומעולם לא שמעתי שהפרס נלקח בידי מישהו. אולי זכרוני מטעיני, תוכל להעלות לינק?

עניין של העדפה, מה יש לך להפסיד? עדכן.

אם זה כל-כך קריטי לך, לך לחבר שיש לו 10 מותקן ותראה אם שווה או לא.

http://www.telegraph.co.uk/technology/google/9131461/Hackers-beat-Google-Chrome-security.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים