עבור לתוכן

פרוייקט eXtrene Trooper

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב , הזמנתי ביוסייד יחד עם צנרת טייגון (יש לי צנרת אדומה של פרימוצ'יל LRT, אבל אני רוצה שקופה ) .

מים מזוקקים אני יודע שאפשר לקנות בארץ ;D

אגב לא כדאי לזרוק סתם כסף שלקחת מצורף . הכסף שמשמש לתכשיטים הוא לא טהור , ועלול להכיל אלומיניום , וזה יגרום לקורוזייה מהר מאוד .

• תגובות 74
  • צפיות 24.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מומלץ הטייגון, למה לא קנית את אותו פרימוצ'יל רק שקוף ? :-\

לא הבנתי את המשפט האחרון.

פורסם

אין צורך לרמוס את הטייגון, היא צנרת מעולה ולא חבל על כלום.

פורסם
  • מחבר

מה רע בטייגון ?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את המשפט האחרון.

הכוונה למתכת כסף , לא שקלים ;D

מתכת כסף הורגת בקטריות ושאר ירקות שמצתברים במים .

פורסם
  • מחבר

סתכל פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550847.40

אני גם מצטער שקניתי את המסטר קליר, אבל לא נורא אני אקנה פרימוצ'יל שקוף במשלוח הקרוב.

אבל תבדוק על איזו צנרת טייגון מדובר .

יש מליון סוגים של טייגון , חברה שמייצרת צנרות לכל תחום והצינורות האלה נחשבים לטובים בעולם .

יש בעיה עם צנרת 3603 בגלל פלסטיסייזר , אבל אני קניתי 2375 , שזאת צנרת הרבה יותר עמידה ומיועדת לכימיקלים .

פורסם

דיברתי על 3603 כי זה מה שראיתי ש PPC מחזיקים (יצאתי מתוך נק' הנחה שאתה מזמין משם). אני יודע על דגם אחר של טייגון שגם יותר מוצלח מ 3603, אבל עדיין לא הייתי קונה. לדעתי, עדיף ללכת על מוצר שמוכוון במחשבה תחילה לשימוש עם קירור מים וכבר עבר כברת דרך עם שיפורים ותוספות שמתקנים את רוב הבעיות אם לא את כולן, במקרה הזה פרימוצ'יל או משהו אחר מהכמה שממליצים ב OCN.

פורסם

הלז החליף צנרת ארבע פעמים בלופ שלו :screwy: הוא מדבר על כל סוגי הצנרות. אני חושב שהוא מדבר על זה גם בחלק 15 (נכון להיום יש 18) הבחור חופר אבל נותן המון מידע (במבטא אוסטרלי צח)

פורסם

אכן,

ולכן יש מוצרים ייעודיים כמו הSILVER COIL שנמכר אצל גארי, או הSILVER BULLET של מונסון.

כמובן שעדיף כסף ברמת ניקיון של 999.

בנוגע לבניה שמעלי - בהחלט בחור חולה בראש... הוא נהנה מהסדיזם שבפו"ה של המערכת שלו :facepalm:

פורסם

הוא מקבל חסות וצריך להציג את המוצרים, אבל מעבר לכך, זה נועד ללמד ועדיף שהוא ישקיע את המשאבים (זמן וכסף) ויעשה בדיקות מאשר אני, אתה או כל אחד אחר (לא ככה?). החפירה הזאת טובה. גם TTL חופר אבל לפעמים יש פיסות מידע שתמצא רק בסקירות שלו כי הן מעמיקות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב , הגיעו החלקים .

לצערי דווקא הצנרת שרציתי לא הגיעה ! הזמנתי מ sidewinder והוא פשוט לא שם את זה בחבילה (כל שאר הדברים כן הגיעו) .

מעצבן . שלחתי מייל , בינתיים אף אחד לא ענה לי .

כרגע אין מה לעשות , אני אשתמש בטייגון 3603 שכבר יש לי .

הלוח מוכן להתעללות :screwy:

לפני הכל , ביצעתי כמה בדיקות לסוקט .

הנה תמונה של הסוקט מדפי נתונים של אינטל

JtmHslD.jpg

אפשר לראות שגובה הפינים אמור להיות 0.65ממ , את זה אני צריך לבדוק (פרטים בהמשך) ...

פורסם
  • מחבר

מדדתי את הלחיצה בצורה מדוייקת (הלוח מונח על זכוכית...)

tYSCJqU.jpg

כח לחיצה של הסוקט על המעבד הוא בערך 40קג'כ ! יש בסוקט מעל 1000 פינים וצריך למחוץ כל אחד הם ... ::)

פורסם
  • מחבר

תוצאות (לפני ואחרי סגירת הסוקט) . טיפה שונה ממה שרשום בדפי הנתונים , made in china , מה לעשות ...

54GYCzO.jpg

6AuK6kA.jpg

פורסם
  • מחבר

איך הופכים מעבד של 1500שח למעבד של 200 שח ?

ככה הוא נראה לפני איבוד הבטולין :

isPce04.jpg

וככה אחרי :

היה גם דם , ניקיתי :P

bWnFdol.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים