עבור לתוכן

מחפש המלצות למחשב שישמש כסטרימר בסלון + המלצות לשרת מדיה

Featured Replies

פורסם

שלום,

(מקווה שזה הפורום המתאים לנושא)

יש לי כיום מחשב עם 3 כוננים חיצונים (סה"כ 5T) המכילים סדרות וסרטים.

המחשב מחובר לטלויזיה בחדר וכן משמש כשרת סרטים למחשב הנמצא בחדר אחר ע"י רשת אלחוטית.

אני מעוניין במחשב נוסף לסלון שישמש כסטרימר ויוכל גם כן להתחבר למחשב הראשי באמצעות רשת אלחוטית.

1. מה התקציב המקסימאלי? - 1,500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הצגת סרטים וסדרות באיכות HD. גם 1080P. וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 באמצעות רסיבר קיים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - XBMC

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד למשחקים

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - חשוב שיהיה שלט רחוק מוצלח

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא שידוע לי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 10. נועד לצפייה בסרטים בסלון.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה. אני מעוניין להתקין את גרסת ה-XBMC שאינה דורשת כל מערכת הפעלה. צריך הרכבת מחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף חנות באזור המרכז, אבל גם משלוח זה טוב.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - כרטיס רשת אלחוטי שיכול לתמוך בהעברת תכני HD. שלט רחוק איכותי. מארז קטן ושקט ככל הניתן. כרטיס מסך עם יציאת HDMI הכוללת תמיכה בסאונד. (ואם ניתן להתחבר איכשהו גם לממיר HOT ולשלוט עליו זו תהיה תוספת נחמדה)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא

בנוסף לכך, אשמח לקבל המלצות למחשב שיוכל לשמש כשרת מדיה במקום המחשב הנוכחי.

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שרת מדיה לתכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד למשחקים

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא שידוע לי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 1. בכלל לא קריטי, יישב כנראה בפינה נידחת בבית.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מערכת הפעלה בהתאם להמלצותיכם. צריך הרכבת מחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף חנות באזור המרכז, אבל גם משלוח זה טוב.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - כרטיס רשת שיכול לתמוך בהעברת תכני HD לשלושה מחשבים שונים. לפחות 4T נפח.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - הוספת/החלפת כוננים.

הערה כללית:

אני מודע לכך שרבים גורסים כי לא ניתן להעביר תכני HD באמצעות WIFI.

כיום אני כבר עושה זאת בין שני מחשבים, וגם אם לפעמים יש "קפיאה" לדקה לצורך buffring, זה עדיין לא מצדיק שבירת קירות לצורך חיווט הבית בכבלי רשת. אני בהחלט אהיה פתוח להמלצות על מתאמי תקשורת על רשת החשמל, אבל ממה שקראתי גם הם לא כ"כ אמינים.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים