פורסם 2004 בינואר 2821 שנים מסכים ממש משעמם בקטע של המשחקים,אתה יכול להוריד את הדמו של far cry,שמעתי שהוא משחק טוב.אם עדיין לא שיחקת Star Wars Knights of the Old Republic הוא ממש מומלץ.חוצמזה הכל יבש.
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים חוצמזה הכל יבש.מה עם beyond good & evil?הנסיך הפרסיXIIILOTR ROTKועוד הרבה משחקים טובים
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים enemy territory. משחק רשת חינמי ומעולה. תכנס לפורום שלו באתר גיימר (לא נותן לינק, לא נונים לינק בפורום לפורום אחר), אבל אני בטוח שתמצא אותו לבד כאן www.gamer.co.il שם כבר תראה מאיפה להוריד אותו והכל. רק שתדע, המשחק הזה הוא מולטי מסדרת wolfeinstein, אז יש לך למה לצפות רק תדע שהוא ממכר מאד. טיפה מסובך בהתחלה אבל כשאתה עובר את שלב הנובות המוחלטת אתה מתאהב בו
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים enemy territory.משחק רשת חינמי ומעולה.תכנס לפורום שלו באתר גיימר (לא נותן לינק, לא נונים לינק בפורום לפורום אחר), אבל אני בטוח שתמצא אותו לבד כאן www.gamer.co.ilסתם מעניין אותי, מי קבע/איפה רשום שאסור לתת לינק לפורום אחר??
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים מחבר בקיצור נראה לי שאני יחכה למשהו יותר גדול שיצא בקרוב ובנתיים יש לי את NFS UN ON LINE & DELTA FORCE TEAM SABRE.תודה לכולם...
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר למשחקים שאתם רושמים? כמו למשל לרשום לאיזה ז'נר הם משתייכים. תודהותמשיכו תנו עוד....מישהו מכיר איזה משחק טוב, עם גרפיקה טובה בסיגנון של HITMAN??
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אני דווקא מז'אנר שונה... ממליץ בחום על Pro Evolution Soccer 3 - לפני שהתחלתי לשחק במשחק הזה לא הייתי רואה בכלל כדורגל בטלויזיה... אחרי כמה חודשים שאני חורש עליו אני שם לב שלא רק שאני רואה כדורגל, אני גם מכיר שמות של שחקנים ומי משחק איפה, אני משתולל כשיש גול יפה, מקלל על החמצות.. בקיצור - נהייתי זכר מצוי... ;Dהמשחק הזה פשוט גאוני - כדורגל ריאליסטי במלוא מובן המילה.. וממכר לחלוטין.אני לא גיימר - זה המשחק היחיד שאני משחק, ועדיין - אני יכול לשבת לשחק 4 ו-5 שעות רצוף במקום ללמוד לבחינה. ממולץ בחום.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים ממש יבש בזמן האחרון (חודש חודשים) לא יצא שום דבר מענין פירמט לי את המחשב לפני חודשים אז גם לי אין במה לשחק, חרשתי את הדמו של FARCRY ומזל שיצא הדמו של UT 2K4 שהציל את המצב, אני חורש אותו בלי סוף. זה לא קשור אבל כשאין מה לעשות חודשים עם מחשב ריק, ספרית המוזיקה מגיעה לגדלים דיי מדהימים- 1.5 GB בתוך חודש וחצי ;D
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים PES3 זה באמת המשחק כדורגל הכי טוב שיצא אי פעם פיפא 2004 משחק כזה חרא שלא שווה בכלל להתקין אותו כשיש את PES3אפילו קניתי אותו מקורי מרוב שהוא אדיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.