עבור לתוכן

Mafia 2

Featured Replies

פורסם

whoooooo hoooooooooooo!!

ללא ספק המשחק הכי טוב ששיחקתי בו!

הדמויות, העלילה, הסרטים, gameplay, הכל מושלם. שלא נדבר על soundtrack המצויין, הגרפיקה מוסיפה המון, משוט תענווג של משחק.

נקווה שהשני יהיה לא פחות טוב.

ושוב נצטט את הומר סימפון"whoo hooo"

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Name one.

HL, KOTOR, MAX PAYNE.... ועוד רבים. מאפיה היה טוב אבל הוא לא היה משהו שלא נראה כמותו. הוא פשוט היה משחק פעולה טוב עם נסיעות. כמו מקס פיין ללא בולט טיים פוגש משחק מרוצים

פורסם

זהו... משחק גדול אבל לא הכי טוב זה בטוח...

רגע מה זה kotor...?

ואני, כאוהד מושבע של fallout, חושב שfallout2 זה המשחק הטוב ביותר שהיה אי פעם, ואני לא בטוח שיהיה בעתיד משחק יותר טוב. פשוט מושלם... רק חבל שיש לו סוף :(

פורסם

אני גם מת על FALLOUT וגמרתי את ה1 ואת הטקטיקס

ב2 נתקעתי

איך אני מוצא את הGEK??

מאפיה באמת משחק מדהים אבל יש כמה יותר טובין ממנו:

MORROWIND

FALLOUT

DUNE2000

פורסם

אממ... אתה כנראה לא מצאת את vault13... את vault15 מצאת אני מקווה? אם אתה משלים את כל המשימות שם, אתה יכול בקומה ה3 להוריד ממחשב אחד את הקורדינטות של vault13. דרך חלופית: לשלם 10000 מטבעות לאחד שמוכר מפה לvault13 בNCR.

בתוך vault13 יש מלא deathclaws מדברים ונחמדים, וכל מה שאתה צריך לעשות שם זה להחליף את הvoice module בקומה השלישית, ואתה תקבל מראש הdeathclaws את הgeck... אתה יכול לקחת גם את הגק בעצמך אם אתה פשוט פורץ את הלוקרים בקומה השלישית... בכל מקרה אתה צריך לפרוץ אותם בשביל לקחת את הnavigator chip בשביל הספינה.

וdune2000 זה משחק יחסית מסריח... :-X

במורווינד משום מה לא שיחקתי למרות שזה משחק תפקידים, אבל זה שהוא בגוף ראשון דוחה אותי משום מה...

פורסם

תודה רבה על ההסבר

בFALLOUT TACTICS שיחקת? אם לא אז אתה חייב לשחק בו!!

ודיון 2000 הוא משחק מדהים וזה אחד המשחקים שאני הכי אוהב בעולם למרות שהוא מאוד ישן

במורווינד אתה יכול לבחור אם לשחק בגוף שלישי או ראשון וזה המשחק הכי טוב בעולם לדעתי

עוד משחק מדהים הוא Summoner שגם בו התאהבתי וכדאי לכולם לנסות

פורסם

שיחקתי בTACTICS ואהבתי אותו הרבה פחות כי זה לא משחק תפקידים... למרות שהוא די נחמד. אבל הוא בכלל לא מחדש כלום כי יש שם נשקים חדשים ספורים והגרפיקה קצת משופרת... אבל לא התרשמתי.

מורווינד אולי אני אנסה, אבל לא נראה לי כי עשיתי טעות גדולה והתחלתי לשחק בCS ואני לא יכול להפסיק:)

פורסם

fallout 1+2 היו משחקים מאוד יפים

אבל טקטיקס קורע את שניהים ביחד!!

גמרתי את המשחק הזה ואני אומר באחריות שזה אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו אי פעם

כדאי לך מאוד לנסות מוררוינד ואתה לא תתחרט ;)

פורסם

עזבו את fallout מדברים פה על מאפיה

לא לסטות מהנושא

פורסם

גם לי חבר אמר שמאפיה משחק מעולה, רק חבל שאני לא יכול לשחק בשום משחק מתקדם יותר מסוליטר עם העגלה שלי.

אבל שבוע הבא מחשב חדש ;D

פורסם

אני זוכר ששיקחתי במאפיה 1 אם כרטיס גיפורס4 טי4400 בקושי זז אם AA2 ו-AF2

אבל היה פשוט תענוג...

וזה משחק מעולה אין עליו כמה שאני משחק ויש לי בערך 10-15 משחקים בבית זה היה אחד הטובים...

אם לא הטוב ביות ;)

אהה דרך אגב קניתי CALL OF DUTY משחק גדול!!

אבל לפי דעתי אין אל MOHAA !!

סיימתי ביום את המשחק COD :-\

פורסם

מאפיה היה משחק עם עלילה יוצאת מהכלל אבל בכיפיות המשחק מקס פיין 2 יותר טוב (חוץ מהקטע שאף אחד בחיים לא יבין את העלילה בגלל כל המטאפורות).

מבחינת גראפיקה: ללא ספק unreal 2.

מבחינת עלילה: NWN + expansions.

מאפיה הוא מעין שילוב של שלושתם אבל לא ברמה ששומרת על הגראפיקה בצורה מדהימה ועל ה shooter ברמה שגורמת לך לההנות לירות באויבים כמו במקס פיין

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אבל השילוב הזה הופך אותו למושלם (מבחינתי לפחות ותיהיה בטוח שעוד)

פורסם

מה עם HITMAN 2 ???

פורסם

בשביל כל האנשים שאמרו לי לציין משחקים אז אני מסכים עם דארק מיינד. משחקים כמו מקס פיין 2, HL ו-KOTOR היו יותר טובים ממאפיה למרות שגם מאפיה היה מעולה.

HITMAN 2 SUCKED

:smoke: HL RULEZ :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים