עבור לתוכן

טוב, אחרי שלא קיבלתי תשובה לשאלתי בנוגע לאיפה מומלץ לקנות מחשב עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

התחלתי להסתכל חפיף לראות כמה עוד אנשים כתבו פוסט ולא קיבלו תשובה בכלל. מסתבר שהרבה... חבל, חשבתי שמהפורום הזה תגיע הישועה

פורסם

לא מבין מה ניסית להשיג בדיון הזה, לא עדיף היה להקפיץ?!

פורסם
  • מחבר

ראיתי שלעוד הרבה אנשים יש את הבעיה שלי, רציתי להסב את תשומת ליבם של האחראים לכך...

ובגלל שאני כנראה כבר סוגר תעסקה אז התשובה מהפורום כבר פחות רלוונטית.

בכל מקרה, השאלה שלי היא די כללית:

מחשב עריכת וידאו בסדר גודל של 7000 שקל - לקנות ב KSP בחלקים, לבקש מהם שירכיבו ולקבל אחריות על כל המחשב והחלקים (חלק שנה אחריות, חלק 3 שנים) או ללכת ל pcpower.co.il ולקנות מהם ערכה באותו מחיר בערך, רק ששם אני צריך לסמוך על זה שהחלקים הם איכותיים (הם לא יגידו לי את הדגמים). והשאלה אם יש עוד איזשהו ערך מוסף אם אני קונה מ pcpower חוץ מזה שהם בדקו שהזכרונות עובדים טוב עם לוח האם... (ואת זה גם טכנאי של KSP יכול להגיד לי)

פורסם

(הם לא יגידו לי את הדגמים)

מומלץ להתרחק ממקומות כאלה כמו אש, יש מספיק חנויות מומלצות כמו RSM או TMS או Zigzag ורבים אחרים.

פורסם
  • מחבר

לא פלא שלא קיבלת תשובה :)

אתה לא מספק שום מידע, מה המטרות, מהן התוכנות , כלום !

איך ניתן לתת תשובה ?

:nixweiss:

מטרה - עריכת וידאו

תוכנות - אפטר אפקטס, פוטושופ

זה לא באמת משנה, מה שמשנה זה שאני קונה מחשב עריכת וידאו ב 7000 שקל - השאלה אם יש ערך מוסך לחנויות כמו pcpower על ksp במקרים האלו.... אני לא מתייעץ על איזה מעבד לקחת או זכרון או לוח אם...

פורסם
  • מחבר

לא משנה, קניתי ב pcpower. הבחור שם (עופר) נראה ממש רציני ואמין. תודה לכם בכל מקרה

פורסם

באמת חבל.

היינו יכולים לספק לך מפרט טוב יותר אם היית מחכה.

מה המפרט שהוא הביא לך?

פורסם
  • מחבר

זה המפרט שהתבססנו עליו

http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1668

ישבנו אני והחבר שעזרתי לו, שהוא זה שצריך את המחשב. הוא עושה בעיקר פוטושופ אבל יתחיל גם לערוך וידאו בקרוב.

כשאני הרכבתי מחשב ב KSP עם מפרט דומה לזה אבל עם מותגים מוכרים וטובים וחלקים באיכות גבוהה הגעתי לאותו המחיר, אז העדפתי ללכת לקנות שם כדי שחבר שלי יהיה רגוע יותר ויקבל ערכה קומפלט מחנות שעוסקת ספציפית במפרטים לעמדות וידאו וסאונד.

בתכלס כשהגענו לשם בעל החנות (עופר) ישב איתנו, בירר עם החבר בדיוק מה הוא צריך והציע לו לשדרג את הערכה - הגדלנו את הטרה ל 2 טרה, והוספנו עוד SSD 128G בשביל עבודה על באטצ'ים של תמונות ועבודה על פרויקטים וכל זה בהנחה כמובן שהוא כל פעם ינקה אחריו את כל ההארדיסק הזה כשהוא מסיים את הפרויקט.

הוא גם הזכיר לי לשנות את המיקום של הקבצים הזמניים בתוכנות שהוא עובד איתן ונתן עוד כמה טיפים.

השדרוג היה זול ממה שהיא אמור לעלות ועלה רק עוד 300 שקל (כשזה אמור לעלות תכלס עוד 550 בערך)

בקיצור יצאתי משם עם הרגשה טובה, מקווה שכשחבר שלי יקבל אותו הוא יהיה מרוצה.

ובלי קשר תודה לכם על הנכונות לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים