עבור לתוכן

כסא בעל תמיכה טובה לכסא משרדי שעליו אשב 12 שעות (ואף יותר) - המלצה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

ציוד היקפי?

זה הפורום הנכון אני מניח (:

מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום?

אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ):

הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך

תודה!!!

פורסם

לא יודעת אם זה מתאים לתקציב שלך אבל לי יש כסא משרדי של צרעה והוא מאוד נוח גם לישיבה ממושכת, אני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

פשוט לך לחנות עם מלאי גדול ותנסה כסאות ... אם אתה מתכוון לקנות כיסא מנהלים במבצע של 200 ש"ח או משהו בסגנון, המנגנון יהרס לך בוודאות תוך כמה חודשים, אז גם לא צריך להיות יותר מדי אובססיבי בבחירה שלו ... (מנסיון של איזה 10 כסאות פלוס, ברצינות. מאייס והום סנטר ב"ש, לא יודע איזה חברות.)

מה שכן, תכלס אם אתה נוטה לגלוש נמוך מאוד בכיסא אחרי כמה דקות של ישיבה, לשבת עם רגל/יים על השולחן או משהו בסגנון, תבדוק אם הכיסא בתצוגה נוח לישיבה דומה , ולא סתם לאיזה ישיבה זקופה רובוטית שאתה לא באמת תשב בה.

פורסם

בתור מישהו שהיה זמן מה בדילמה דומה...

קודם כל, "בריא" ו"נוח", נראים כמו דברים פשוטים וזולים, אבל בפועל הם יקרים להחריד.

כיסא כזה יעלה לך החל מ-600-700 ש"ח, שהם לרוב זבל (הם אולי עושים חלק מהדברים שאציין למטה אבל לא ארגונומיים או מתקלקלים מהר).

כיסא בריא אמיתי עולה כסף. הייתי ממליץ לך לכוון ל-1000 ש"ח, זה מה שתצליח להוציא:

1. משענת מתכווננת.

2. כיוונון גובה.

3. כיוונון ידיות לגובה, לצדדים וסיבוב בחלק מהדגמים (חשוב לארגונומיה).

4. מנגון נדנות סינכרוני (משמעותית יותר טוב אם אתה בקטע של להשען אחורה).

מ-1000 ומעלה אתה בעצם מקבל איכות גימור טובה יותר כמו ריפוד נוח, בד נעים וחזק יותר או משענות יד מרופדות טוב הכל גם יחזיק לך יותר זמן ויראה יותר אסטתי (זה כמובן עניין של טעם).

אני בסוף קניתי כיסא ב-1800 ש"ח, שווה כל אגורה.

מחזיק לי שנה שלישית כבר ללא שום סימני שחיקה. גם העלים לי כאבי גב שנגרמו מהכיסא הישן (ההוא עלה 400 ש"ח).

אם כל זה נראה לך יקר מדי, תלך לחנות, תבדוק ותקנה מה שבא לך, אבל מה שלא תעשה, אל תשב 12 שעות על כיסא זול...

(זול במובן האמריקאי של המילה, Cheap)

פורסם
  • מחבר

מאוד מעריך את כל התשובות!!!!

(במיוחד Dimka, המון תודה)!!!

פורסם

בתור מישהו שהיה זמן מה בדילמה דומה...

קודם כל, "בריא" ו"נוח", נראים כמו דברים פשוטים וזולים, אבל בפועל הם יקרים להחריד.

כיסא כזה יעלה לך החל מ-600-700 ש"ח, שהם לרוב זבל (הם אולי עושים חלק מהדברים שאציין למטה אבל לא ארגונומיים או מתקלקלים מהר).

כיסא בריא אמיתי עולה כסף. הייתי ממליץ לך לכוון ל-1000 ש"ח, זה מה שתצליח להוציא:

1. משענת מתכווננת.

2. כיוונון גובה.

3. כיוונון ידיות לגובה, לצדדים וסיבוב בחלק מהדגמים (חשוב לארגונומיה).

4. מנגון נדנות סינכרוני (משמעותית יותר טוב אם אתה בקטע של להשען אחורה).

מ-1000 ומעלה אתה בעצם מקבל איכות גימור טובה יותר כמו ריפוד נוח, בד נעים וחזק יותר או משענות יד מרופדות טוב הכל גם יחזיק לך יותר זמן ויראה יותר אסטתי (זה כמובן עניין של טעם).

אני בסוף קניתי כיסא ב-1800 ש"ח, שווה כל אגורה.

מחזיק לי שנה שלישית כבר ללא שום סימני שחיקה. גם העלים לי כאבי גב שנגרמו מהכיסא הישן (ההוא עלה 400 ש"ח).

אם כל זה נראה לך יקר מדי, תלך לחנות, תבדוק ותקנה מה שבא לך, אבל מה שלא תעשה, אל תשב 12 שעות על כיסא זול...

(זול במובן האמריקאי של המילה, Cheap)

אני גם מחפש כרגע כסא במסגרת התקציב שכתבת למעלה, תוכל לפרט את דגם הכסא שרכשת, של איזה חברה והיכן קנית בבקשה?

תודה. :-)

פורסם

לקח לי זמן וחיטוט לאתר אותו כי לא רשום על הכיסא כלום, בכל אופן...

הדגם נקרא Quantum Pro, קניתי אותו באופיס דיפו.

הנה איזה מבצע שהיה שם, מכרו אותו ב-1500 (אולי אפשר לשכנע אותם לקנות במחיר הזה)

http://www.dprice.co.il/product.asp?cid=215474

הנה תמונות (גלגלו למטה):

http://www.overclock.net/t/1237064/need-a-good-mesh-chair-200-budget

באזור שמאחורי הברך יש כרית שזה ממש נוח, הריפוד של המשענת והמושב עשוי סוג של סיבי ניילון קשיחים, כלומר ללא חולצה או בשורט לא מומלץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים