פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים לפני כשנה חיברתי כבל רשת מסוג CAT7 בבית עכשיו אני צריך להפעיל את הרשת בבית ואני לא מוצא קונקטור מתאים לCAT7 מאיפה אני יכול להשיג? והאם אחר כך אני יכול להתחבר עם זה לראוטר רגיל?
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים קשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג קונקטור לCAT7 וגם אם תשיג זה יכול לעלות בין 20 ל 30 ש"ח לקונקטור אחד.מה שעושים בארץ בעצם, זה משתמשים בקונקטור של Cat6 או Cat 6a.
פורסם 2013 בינואר 212 שנים CAT7 עוזר שאתה עובר מרחקים גדולים ויש בהם הפרעות.ברגע שהגעת לנקודה אתה יכול להתקין קונקטור CAT5E מסוכך והוא יהיה בסדר גמור.
פורסם 2013 בינואר 312 שנים עדיף קונקטור של Cat6 כי הסיבים בCat6 וCat7 עבים יותר לכן ייתכן ולא תהיה התאמה לקונקטור של Cat5e.
פורסם 2013 בינואר 312 שנים לא כל כך הבנתי מה הלך פה. לפני שנה חיברת כבל רשת מסוג CAT7 בבית - ומה, לא שמת לו קונקטורים בקצוות? או שקעים? פשוט כלום, ובמשך שנה סתם היה לך כבל עם קצוות פתוחים?
פורסם 2013 בינואר 512 שנים מחבר לא כל כך הבנתי מה הלך פה. לפני שנה חיברת כבל רשת מסוג CAT7 בבית - ומה, לא שמת לו קונקטורים בקצוות? או שקעים? פשוט כלום, ובמשך שנה סתם היה לך כבל עם קצוות פתוחים?זה בית בבניה והיו לנו עיקובים,אנחנו בשלבי סיום ועכשיו מארגנים את הדברים הקטנים שנשארו כמו אינטרנט,טלפון וכבלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.