עבור לתוכן

isp's - gamer pack

Featured Replies

פורסם

--->למנהלים אם הינכם רואים כי דיון זה מתאים לפורום אחר העבירו לפי שיקול דעתכם<---

שלום לכולם,

ברוב השרתים חוץ מכמה בודדים אני מקבל ping ממש גבוה 110+ לצורך העיניין אני בנטויז'ן +בזק תשתית על רוחב פס 10 מגה

עשו לי כמה בדיקות ולא היה לו מה לומר לי חוץ מלקנות את החבילה של הגיימרים שעולה 15 שקלים לחודש ...

בעבר עשו לי את הטריק השיווקי הזה על דיאבלו 3 בטענה שהשרתים של בליזרד לא טובים

עכשיו הם לא יכולים לתרץ גם על bf3 וגם על cod-mw3 וגם על diablo 3 ,

למישהו יש את החבילה הזו והיא עוזרת לו פלאים <?

הצלחתם להשיג במחיר מוזל יותר <?

אצל איזה ספק אתם שנותן לכם ביצועים טובים גם ללא ה gamer pack

חשוב לציין רק בשרתים בודדים אולי 3 אני מקבל פינג של 90~

כל השאר זה 100+

כך זה גם היה בדיאבלו 3 וגם בקוד

בבקשה שתפו אותי כי אני שוקל לעזוב את נטויז'ן

פורסם

אני בהוט והוטנט ובדרך כלל הפינגים לשרתים באירופה הם בין 60 ל-90 (תלויי בשרת), כמובן שזה ללא גיימר.

פורסם
  • מחבר

אפשר עוד חוות דעת?

פורסם

אני בבזב"ל על תשתית של בזק עם גיימר, פינגים של 60-80 לאירופה בכל המשחקים. החבילה בהחלט שווה את זה.

במעבר מנטויז'ן (גם גיימר) להוט הוצאתי את כל התענוג ב60 ש"ח (20 מגה+גיימר) ;)

פורסם

+1

014 אכן הספקית הכי טובה כרגע למשחקים עם הפינגים הכי נמוכים.

57-70 לאירופה.

פורסם

הייתי בבזב"ל עברתי לנטויזיין בגלל המחיר, מהר מאוד התחרטתי שעשיתי את זה (לאגים מטורפים), הוספתי גיימר בנטויזיין, שיפר את המצב בקצת אבל גם לא היה מדהים, אחרי כמה חודשים חזרתי לבזב"ל.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים בבקשה לציין את התשתית + רוחב הפס שהייתם בו בשני הספקים

*דברתי עם נטויז'ן היום כי אני מברר על ניתוק אבל הבעיה שיש לנו קו טלפון שלהם, אם זה יתאפשר אז נעבור בגלל הקו טלפון כי אני רוצה להשאיר את הנתב שלהם שמשולב עם מודם טלפון - נטבוקס.

*הנציג הציע לי חבילה של 100MB ב 35 שקל הוא טען שזה יעזור.

אבל ממה שאני הבנתי זה לא קשור לרוחב הפס אלא לקישוריות מול אירופה

לכן זה ממש יעזור לי אם תציינו את רוחב הפס שיש לכם (היה לכם באותו מקרה) .

*באותו הקשר גם הבנתי שיש ספקיות (ביניהם 013,012) שחוסמות פורטים למשל טורנט'ס וכו'.

ולא מקבלים באמת את מלוא רוחב הפס.

האם 014 גם כזו ?

תודה על העזרה עד כה

אביחי

פורסם

014 + גיימר יעשה את העבודה.

ואין קשר לרוחב פס.

פורסם
  • מחבר

כמה זה יוצא מחיר של הספק + גיימר ( אם אפשר לכתוב את המחיר של כל אחד מהם בנפרד זה ממש יעזור לי)

פורסם

אני בבזק 15Mb + הוטנט, במשך השבוע הפינגים ממש טובים - באיזור ה 70-90 לאירופה, גם לשרתים של בליזארד (SC2 אם זה מעניין).

לאחרונה בסופ"שים הפינגים התחילו לעלות לאיזור ה 150, אפילו לצפות בסטרים 720p (למשל) אי אפשר בלי לאגים רציניים T_T

קיצר לך על בזב"ל.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה על התגובות אבל עדין ממש יעזור לי לשמוע מחירים לשם ההשוואה.

בבזק החבילה של גיימר עולה גם 15 שקל כמו בנטויז'ן ?

כמה אתם משלמים על ספק

בבזק?

הוט?

פורסם

30שקל ל50מגה (אפשר גם 100מגה בעקרון..) + 15שקל על גיימר.

פורסם
  • מחבר

טוב רציתי לעדכן , ניסיתי כמה פעמים ליצור קשר עם נטויז'ן לפני ניתוק לא היה להם מה להציע או להשוות רק לבקש ממני לשלם 15 שקל על אפשרות שאולי זה יעזור, התקשרתי לבזק בינלאומי וקיבלתי העצה של אותו מחיר כמו שאני משלם בנטויז'ן שזה 30 שקלים ל 10-15 מגה ( לא חשוב איזה מהירות אבחר)

אני רוצה לציין כי הפינגים ירדו משמעותית גם בדיאבלו 3 גם בקוד 3 ובמיוחד בבאטלפילד היו לי פינגים באזור ה 100-150 הקיצוניים ביותר וירדו לאזור ה 70 , הפינגים היותר נמוכים בנטוזין שהייתי מקבל באזור ה 95 ירדו לאזור ה 65 וכל זאת ללא חבילת גיימר בבזק אלא רק ספק נטו של בזק ותשתית בזק של 10 מגה.

*חשוב לציין כי משום מה ראיתי בחוזה שיש הגבלה ל 65 ג'יג'ה חודשיים של הורדה. זה חוק חדש ???

ממליץ לכל מי שחווה קשיים במשחקי רשת/חסימת פורטים בשיתוף קבצים.

פורסם

זה ישן ואין לך מה לחשוש מזה. לא מייסמים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים