עבור לתוכן

צריך מעט עזרה בשדרוג המערכת שלי

Featured Replies

פורסם

נמאס לי לדחות את השדרוג כל הזמן אז הגיע הזמן לשדרג באמת ואני אזמין הכול שבוע הבא.

זה המפרט העכשווי:

AMD Phenom II x4 955 @ 3.8GHZ

Scythe MUGEN II

GIGABYTE GA-790XT-usb3

8GB Kingston 1333MHZ

Radeon HD5850 @ 880\1125

Crucial M4 128GB

1TB Samsung F3 + 750GB Samsung F1

Seasonic S12II 520w

Coolermaster CM590

התקציב הוא 1500 עד 1750 מקסימום ~.

אישית,חשבתי על לעשות ככה : שילוש חדש עם הכסף בשביל עוד ביצועים,מערכת קרה יותר,SATA3 וכל מיני שיפורים שאני מקבל בדור החדש,לצערי אני מוותר על OC

:(

אחרי הקנייה למכור את השילוש העכשווי + מארז וספק ולהוסיף במידת הצורך למארז שקט ואיכותי וספק מודולרי ושקט.(שקט זה דבר חשוב בשבילי כי המחשב עובד 24/7.)

אין לי ממש צורך לשדרג את הכ.מסך כי הוא עוד מחזיק משחקים בצורה טובה ואשדרג בדור הבא לכרטיס HIGH END.

מה אתם אומרים?

חשבתי על I5 3470 + לוח Z77\H77 בגלל 2 חיבורי SATA3 לעומת 1 בB75(אני חושב על להוסיף עוד SSD בעתיד) וקירור שקט ו8GB זיכרון.

לוח רציתי Z77 בגלל הVIRTU MVP שלמיטב הבנתי באמת משפר ביצועים בחלק מהמשחקים..

אני צריך המלצה לקירור שקט ככל האפשר ושלא יהיה מאסיבי כמו המוגן שלי.

אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

שתהיה בריא, כל יום-יומיים אתה פותח דיון על הנושא בפורום אחר וכל פעם משנה את הדעה שלך.

אתה צריך להחליט האם אתה רוצה לשדרג כי זה מפתה אותך או כי אתה צריך את השדרוג הזה.

כן, אתה יכול לקחת איזה לוח H77 מינימאלי (כמו H77MA-G43 של MSI למשל) ומעבד i5-3470. למה אתה רוצה לרכוש 8GB זיכרון אם כבר יש לך? ה-virtu לא יביא לך הרבה בגיימינג וראיתי אנשים שהוא הורס להם יותר מאשר תורם (בכלל השימושים כמובן). אם אתה לוקח לוח Z77 אז אין סיבה שלא לקחת בתוספת 100 ש"ח מעבד K, ביחוד אם יש לך מוגן.

פורסם
  • מחבר

הזיכרון שלי לא זהה ואני שם לב שכל הזמן המהירות שלו משתנה וזה משפיע על התדר של המעבד ואני לא רוצה להתעסק עם קירורים גדולים ויותר קשים להרכבה כמו המוגן...

בתקציב כזה הלוחות Z77 שנכנסים הם דיי פשוטים ואני מניח שלא יהיו להיט לOC בינוני ומעלה..

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ בגלל שלא קיבלתי תשובה.

התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח.

אבל אני לא יודע מה יהיה עדיף לשדרג עכשיו,מה שלא אשדרג עכשיו אשדרג בעוד פחות מחצי שנה(קצת אחרי מרץ).

אני צריך את השדרוג - אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות יותר במשחקים,הרזולוציה שלי היא 1680x1050 ולמיטב הבנתי זאת לא רזולוציה גבוהה כלכך אבל בכל זאת משחקים לא רצים חלק על הגדרות גבוהות.

אני רואה אנשים עם 2500K והכרטיס שלי מריצים משחקים טוב יותר ממני על רזולוציה גבוהה יותר.

בגלל זה לשדרג את השילוש מפתה אותי,כי זה משהוא שהוא יותר future proof.

מצד שני,אני יכול לחכות עוד כמה חודשים ואז כבר ממילא תגמר לי האחריות לכל החלקים,חוץ מלSSD ולקשיחים שאלה דברים שאני מעביר לכל מחשב חדש ובעצם לקנות מערכת חזקה וחדשה.

פורסם

איזה תשובה אתה רוצה לקבל?

אתה רוצה לשדרג את השילוש? תפאדל, רשמתי לך שאין בעיה עם זה.

אם אתה מתבלט האם לשדרג עכשיו או לא- זה כבר שיקול שלך, אף אחד כאן לא נביא.

מצד אחד אתה אומר שאתה חייב לשדרג ותעשה זאת שבוע הבא, מצד שני אתה רושם עכשיו שאתה כן יכול לחכות.

אף אחד לא יגיד לך כאן מה לעשות, את כל מה שצריך/מומלץ לדעת אתה כבר יודע. אם אתה רוצה שאנשים אחרים מריצים משחקים בצורה טובה יותר, תשווה את ההגדרות הגרפיות. בעומסים יכול להיות שהמעבד שלך יותר צוואר בקבוק קטן, אבל הדבר אמור להיות לא מורגש, ביחוד אחרי שהוא עבר אוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים