עבור לתוכן

טכנאי PC במכללת ג'ון ברייס. מכירים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה,

בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC

מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא?

האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?

פורסם

דעה אישית שלי, ואני לא יודע עד כמה היא שלי בלבד מכל העולם, או של מיעוט, או של הרוב :

אם הייתי צריך לקבל טכנאים לעבודה בחברה שלי, הייתי שם סימן שאלה גדול מאוד על מי שעשה את הקורס, אפש לאמר שהייתי מקבל יותר בקלות את מי _שלא_ עשה קורס כזה

למה ?

מי שלא עשה קורס כלשהוא ואם ידע במחשבים, רכש את הידע הזה בניסיון אישי, וזה אומר שיש לו ידע טוב ושהוא יודע מה הוא עושה

מי שעשה קורס כזה כנראה הי צריך משם משהוא, ויצא לי לעבוד אם יותר מידי אנשים שיצאו מקורס כזה וחושבים את עצמם מומחים, כשהם בדיוק ההיפך - פשוט כמה חרשנים שעשו קורס אבל לא מבינים בכלום בדיוק כמו לפניי הקורס. וראיתי כאלה שהגיעו מקורסים כמו ג'ון ברייס, קורסים של חברות אחרות, קורס מנהלי רשת בצבא ואחרים

מצד שני בטוח יהיו גם כאלה שיחשיבו את הקורס כיתרון, והוא יעזור לך להתקבל. הקטע שכשתבוא לראיון אתה לא יכול לדעת מראש אם מי אתה מדבר כלומר האם כדאי או לא כדאי לכתוב על הקורס בקורות חיים או לאמר לו עליו

פורסם

אני עשיתי קורס טכנאים לפני כמה שנים למרות שהייתי די מבין במחשבים, ולא מצטער על זה, כי אני מרגיש שהוא העשיר את הידע של הרבה. לא לכל אחד יש אומץ / כסף לפרק את המחשב שלו בלי לדעת אם הוא יכול להרכיב אותו בחזרה, ובקורס כזה אפשר להתנסות בהרכבת סוגים שונים של רכיבים. גם בקטע התוכנתי יש אנשים שלא יהיה להם את האומץ לפרמט את המחשב בלי לדעת איך להתקין וינדוס. לי היה, כשעשיתי את הפירמוט הראשון שלי בגיל 13, אבל זה היה מפחיד מאוד!

בקיצור, כדאי לעשות קורס, אבל לא צריך לבנות עליו יותר מדי ולשפוך עליו יותר מדי כסף.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם התעודה שמקבלים באמת שווה משהו? והיא פותחת דלתות? הבנתי שהתעודה הזאת היא גם של מייקררוסופט.

הקורס עולה 11 אלף. למשך 8 חודשים פעמיים בשבוע. זה שווה את זה? הכסף יורד מחשבון הפיקדון מן הסתם

פורסם

לי אין בעיה למצוא עבודה (אני כרגע באחת כזאת), אפילו שאני דיי חסר בידע של וינדוס (נמצא בלינוקס כבר הרבה זמן) - הרבה פעמים פותח גוגל גם בשביל דברים שהם טריויאליים ל power user של וינדוס. מעולם לא הפריע לי

פורסם

תגובה מעלי- אמרת לינוקס, אמרת הכל

כאחד שבקורס..

לדעתי, אם יש לך היכרות עם הנושא של הרשתות/אבטחת מידע/לינוקס וכל השאר, ואתה אוהב את התחום ומעסיק את עצמך בזה, אז לך על משהו אחר

אני חושב שהקורס הוא התחלה טובה להיכנס לתחום, אבל קח בחשבון על עוד קורס/ים שבטח תמשיך ותירצה לעשות

אציין שהרמה מאד נמוכה, לפחות בהתחלה

הרגשתי צורך לעדכן את התגובה- מי שחושב שמבין במחשבים והיה עושה תיקונים לאנשים אפ' ברמה הקלה ביותר, ומעודכן בחומרה ותוכנה וקורא מאמרים באתר הזה ושאר האתרים או אפ' היה קורא בעבר מידי פעם, ויש לו גם נסיון רב במערכת הפעלה חלונות(חפירה לעומק של המערכת). אז אני אחזור שוב, הרמה ממש נמוכה ואת כל(!) החומר ניתן ללמוד באינטרנט

חוץ מזה המקום עצמו ברמה מאד גבוהה ואני ממליץ

פורסם

היי Haviv, ראשית שמחה לשמוע שהגעת אלינו לפגישת ייעוץ :)

שמי נופר ולמען גילוי הנאות אני עובדת ג'ון ברייס מכללת הי-טק .

אשמח לחדד עבורך ועבור חברי הפורום כמה נושאים ולתת דגש על ההסמכות שלנו .

ג'ון ברייס מכללת הי-טק מהווה מרכז הדרכה מוסמך של החברות הבינלאומיות המובילות בתחום התוכנה והחומרה ושותפת זהב של מיקרוסופט,

ונבחרה על ידה (מייקרוסופט העולמית) 6 שנים ברציפות כמכללה האיכותית והגדולה בישראל, וכמו כן זכינו 3 שנים ברציפות כמוסד לימודי המחשבים האיכותי בארץ- עפ"י סקר גאוקרטוגרפיה.

תעודות ההסמכה שלנו מוכרות בארץ ובעולם- ולכן הן מציבות סטנדרט דה פקטו בשוק.

שנית, מסלול הטכנאים החדש בו התעניינת משולב עם מודל תמיכה ותחזוקה של מכשירי iPhone אשר "מייקר" את שווי ההסמכה מבחינת איכות והרלוונטיות שלה בשוק העבודה.

לא מתיימרת להיות אובייקטיבית ;) אך דע שתלמידים רבים מגיעים אלינו ממש "ללכלך את היידים" בעבודה האמיתית ובפרקטיקה!

(בהמשך למה שנכתב כאן, דבר לא פחות חשוב מתיאוריה אף לא יותר) וגם כי מדובר במסלול אינטנסיבי של 8 חודשים בלבד.תלמידים רבים מגיעים לקורס כדי להתקבל לחברות המובילות שאנו איתם בקשרי עבודה- שהרי אנו אנו מתחייבים למציאת עבודה לבוגרינו בסיום הקורס.בנוסף ולרשותך, עומדת מחלקת השמת בוגרים שבין היתר עוזרת בכתיבה קו"ח ובסדנאות

אז HAVIV מקווה שסיפקתי כמה תשובות, נשמח לראותך מבין תלמידנו.

בנוסף תוכל כמובן להגיע לשיעור צפייה חינם וכמובן לשוחח עם בוגרים

אתה מוזמן לפנו אליי בכל שאלה, למייל האישי nofaro@jbh.co.il או בטלפון: 037100697

שיהיה בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים