פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים עבור מסך מחשב שדורש את המתח הזה, אמור להגיע ספק חיצוני שנותן את מה שכתבתי בכותרתכרגע אין לי את הספק הזההשאלה האם לסמוך על ספק כוח למתח עם זרם כזה?אם כן, לאיזו מסילה כדאי להתחבר?
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים אפשר, אם כי תצטרך לחבר צרכן כלשהו ל5V באותה מסילה כדי לקבל 12V יציב. שני אמפר בערך יספיקו.
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים באותו עיניין, האם זה נכון שבספקים מהשנים האחרונות צריך לחבר את העומס למסילה של ה-12v במקום ה-5v?
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים אני משתמש אם ספק של EZcool כדיי להפעיל טלויזיה LCD 26'' שמצאתי אם ספק שרוףהיא צריכה 5v standby ו 12v, כלומר כל ההספק הולך על ה 12v. לא חיברתי נגד ולא כלום והיא עובדת מעולה. ו EZcool זה ממש לא ספק טוב, אני מניח שאפילו ספק גנרי רגיל יספיק לך
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר אז לפי זה, מספיק לי רק ה12?בוא נגידשכןצריך להשתמש ב5 וולט, ולא אעשה זאת, מה יקרה?
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים כל מסך צריך מתחים אחרים. אם המסך שלך צריך 5V תן לו 5V - בלי זה הוא לא יעבודהמסך שלי היה צריך 5v stand by ו 12. הספק שלו ממש הכיל 2 ספקים נפרדים, אחד של 5v stand by ואחד של 12v ראשי בהספק גבוה, וחוט ps_on להפעלה וכיבוי של ה 12v. אז חיברתי את ה 5v stand by ו 12 ו ps_on כמו שהם מהספק של המחשבהקטע הוא כזה : ה 5v stand by מיוצר בתוך הספק בנפרד מה 5v "הרגיל" (יש בפנים ספק נפרד לזה), לא חיברתי כלום ל 5v "הרגיל" ולכן זה ותו דבר כמו לא לחבר כלום בכלל ל 5v (כי זה בדיוק זה). וזה עובד לי בלי בעיה
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים מחבר שובאני מדבר לפני פתיחת המארז שלוהוא אמור להתחבר לספק DC שנותן מתח ברמות שכתבתי קודםאין לי ספק כזה ואני רוצה להשתמש בספק של מחשב כספק DC עבור המסך.אין לי מושג אם בפנים הוא מפצל ממנו גם 5 וולט
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים משנה רק המתח שאתה צריך, אם הוא מייצר ממנו מתחים אחרים בפנים "זה כבר בעיה שלו". 12V 4A אתה יכול לקחת בשקט מספק של מחשב
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים מחבר תודההאם כדאי לי לעשות מוד לחיבור מולקס ולהוציא ממנו את המתח הזה בחיבור DC עגול ורגיל? האם יש בעיה בעובי החוט?
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים אתה יכול. יותר מזה, אתה יכול לחתוך מתאם של מאוורר מארז להמשך או מולקס ל SATA וכך לעשות ממנו מתאם של מולקס לפין, בלי לעשות מודינג לספק עצמועובי החוט : חוטים של מולקס יספיקו חוץ מהספקים הגנריים ביותר - אלה שיש להם חוטים דקיקים. במקרה כזה תחבר 2 במקביל ל + ו 2 במקביל ל -. מתאם של מאוורר יספיק אם תיקח את ה 12V מהחוטם הראשיים (של ה "המשך למולקס") ולא של המאורר. מתאם מולקס ל SATA יספיק
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים מחבר אגב, עדיף לקחת קונקטור DC ייעודי (כלומר כזה שמחברים אליו את החוט ישירות כמו זה: http://www.allvision.co.il/mhbr-mth-tqe-dc.html)? או שאני יכול גם לחתוך מספק כוח סטנדרטי (ואז אני מסתכן שהחוטים דקים מידי)
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים פשוט תסתכל על החוטים, הם נראים לך כמו בספק "רגיל" או דקים וחלשים ? אם יש בעיה תיקח 2 חוטים של כל צבע במקביל
פורסם 2013 בינואר 112 שנים מחבר אוקייבניתי את המחבר הפעלתי והכל עובד (כלומר המסך נדלק ומביא לי סיגנל, לא חיברתי אותו לVGA, אבל הוא נראה תקין)האם אפשר לקחת את המודינג את שלב קדימה ולפרק את הספק מדברים מיותרים ולהפוך אותו ליותר נוח?האם ניתן להתמודד עם הענין שהוא מופעל כל הזמן עם המאוורר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.