עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם בטוח להשתמש בספק מחשב כדי לקבל מתח 12 וולט עם זרם 4 אמפר?

Featured Replies

פורסם

עבור מסך מחשב שדורש את המתח הזה, אמור להגיע ספק חיצוני שנותן את מה שכתבתי בכותרת

כרגע אין לי את הספק הזה

השאלה האם לסמוך על ספק כוח למתח עם זרם כזה?

אם כן, לאיזו מסילה כדאי להתחבר?

פורסם

אפשר, אם כי תצטרך לחבר צרכן כלשהו ל5V באותה מסילה כדי לקבל 12V יציב. שני אמפר בערך יספיקו.

פורסם

באותו עיניין, האם זה נכון שבספקים מהשנים האחרונות צריך לחבר את העומס למסילה של ה-12v במקום ה-5v?

פורסם

אני משתמש אם ספק של EZcool כדיי להפעיל טלויזיה LCD 26'' שמצאתי אם ספק שרוף

היא צריכה 5v standby ו 12v, כלומר כל ההספק הולך על ה 12v. לא חיברתי נגד ולא כלום והיא עובדת מעולה. ו EZcool זה ממש לא ספק טוב, אני מניח שאפילו ספק גנרי רגיל יספיק לך

פורסם
  • מחבר

אז לפי זה, מספיק לי רק ה12?

בוא נגידשכןצריך להשתמש ב5 וולט, ולא אעשה זאת, מה יקרה?

פורסם

כל מסך צריך מתחים אחרים. אם המסך שלך צריך 5V תן לו 5V - בלי זה הוא לא יעבוד

המסך שלי היה צריך 5v stand by ו 12. הספק שלו ממש הכיל 2 ספקים נפרדים, אחד של 5v stand by ואחד של 12v ראשי בהספק גבוה, וחוט ps_on להפעלה וכיבוי של ה 12v. אז חיברתי את ה 5v stand by ו 12 ו ps_on כמו שהם מהספק של המחשב

הקטע הוא כזה : ה 5v stand by מיוצר בתוך הספק בנפרד מה 5v "הרגיל" (יש בפנים ספק נפרד לזה), לא חיברתי כלום ל 5v "הרגיל" ולכן זה ותו דבר כמו לא לחבר כלום בכלל ל 5v (כי זה בדיוק זה). וזה עובד לי בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

שוב

אני מדבר לפני פתיחת המארז שלו

הוא אמור להתחבר לספק DC שנותן מתח ברמות שכתבתי קודם

אין לי ספק כזה ואני רוצה להשתמש בספק של מחשב כספק DC עבור המסך.

אין לי מושג אם בפנים הוא מפצל ממנו גם 5 וולט

פורסם

משנה רק המתח שאתה צריך, אם הוא מייצר ממנו מתחים אחרים בפנים "זה כבר בעיה שלו". 12V 4A אתה יכול לקחת בשקט מספק של מחשב

פורסם
  • מחבר

תודה

האם כדאי לי לעשות מוד לחיבור מולקס ולהוציא ממנו את המתח הזה בחיבור DC עגול ורגיל? האם יש בעיה בעובי החוט?

פורסם

אתה יכול. יותר מזה, אתה יכול לחתוך מתאם של מאוורר מארז להמשך או מולקס ל SATA וכך לעשות ממנו מתאם של מולקס לפין, בלי לעשות מודינג לספק עצמו

עובי החוט : חוטים של מולקס יספיקו חוץ מהספקים הגנריים ביותר - אלה שיש להם חוטים דקיקים. במקרה כזה תחבר 2 במקביל ל + ו 2 במקביל ל -. מתאם של מאוורר יספיק אם תיקח את ה 12V מהחוטם הראשיים (של ה "המשך למולקס") ולא של המאורר. מתאם מולקס ל SATA יספיק

פורסם
  • מחבר

על זה חשבתי.

תודה

פורסם
  • מחבר

אגב, עדיף לקחת קונקטור DC ייעודי (כלומר כזה שמחברים אליו את החוט ישירות כמו זה: http://www.allvision.co.il/mhbr-mth-tqe-dc.html)? או שאני יכול גם לחתוך מספק כוח סטנדרטי (ואז אני מסתכן שהחוטים דקים מידי)

פורסם

פשוט תסתכל על החוטים, הם נראים לך כמו בספק "רגיל" או דקים וחלשים ? אם יש בעיה תיקח 2 חוטים של כל צבע במקביל

פורסם
  • מחבר

אוקיי

בניתי את המחבר הפעלתי והכל עובד (כלומר המסך נדלק ומביא לי סיגנל, לא חיברתי אותו לVGA, אבל הוא נראה תקין)

האם אפשר לקחת את המודינג את שלב קדימה ולפרק את הספק מדברים מיותרים ולהפוך אותו ליותר נוח?

האם ניתן להתמודד עם הענין שהוא מופעל כל הזמן עם המאוורר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.