פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים שלום לצוות הפורום.לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר- אחרי שהמחשב היה בSTANDBY MODE לכמה שעות ואני מזיז את העכבר כדי להפעיל אותו המסך לא נדלק. כלומר הנורה הירוקה דולקת והכל בסדר אבל המסך שחור.זה קורה גם כשאני מנסה להפעיל את המחשב לאחר מכן. המסך של הביוס נראה ממש ממש מעומעם ולאחר מכן ממשיך להיות מסך שחור. רק לאחר שתיים שלוש הפעלות המסך תקין ועובד יופי.ניסיתי להפעיל את המחשב בטלוויזיה עם HDMI- הכל נדלק מצוין ובפעם הראשונה. המסך הוא VGA ואני משתמש במתאם VGA DVI לכרטיס מסך. החיבורים בסדר. אז הבעיה עם המסך?תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים dante ואני בדיוק רציתי לעדכן שגם אצלי זה קורה ....לא רק כשאני מפעיל את המחשב אלה גם לאחר הוצאה מ STAND BY MODE ....אגב מסך אתה יכול לפסול ... מחובר לי כאן 3 מסכים וכולם מגיבים אותו הדבר כך שמסך זה לא ...מה גם שאחרי מספר כיבויים של המחשב הכל עובד תקין !
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים dante ואני בדיוק רציתי לעדכן שגם אצלי זה קורה ....לא רק כשאני מפעיל את המחשב אלה גם לאחר הוצאה מ STAND BY MODE ....אגב מסך אתה יכול לפסול ... מחובר לי כאן 3 מסכים וכולם מגיבים אותו הדבר כך שמסך זה לא ...מה גם שאחרי מספר כיבויים של המחשב הכל עובד תקין ! שתי התקלות שונות - שלך בעיית ספק כוח של המחשב. לשואל המקורי - בעיית ספק כוח של הצג.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים שתי התקלות שונות - שלך בעיית ספק כוח של המחשב. לשואל המקורי - בעיית ספק כוח של הצג.סליחה שאני לוקח את הפוסט לבעיה שלי אבל אתה אומר שיש תקלה בספק מבחינת זה שהוא לא עומד בלחץ או מבחינת זה שהוא פשוט לא תקין ?בנוגע ללחץ אני בחנתי את זה על ידי חיבור כרטיס מסך ישן יותר והתקלה שוחזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.