עבור לתוכן

ATHLON XP 1600

Featured Replies

פורסם

עכשיו בן דוד שלך בן 12, אבל לפני כמה תרדים ת'רדים הוא היה עושק קברים. מזה אני מבין שהוא מוכר מחשבים מניאק\לא מבין, אבל לא שהוא בן 12!

פורסם

עכשיו בן דוד שלך בן 12, אבל לפני כמה תרדים ת'רדים הוא היה עושק קברים. מזה אני מבין שהוא מוכר מחשבים מניאק\לא מבין, אבל לא שהוא בן 12!

יש לך איזשהו קשר אליי ???

שמעתי את המילה הזאת יותר מדיי פעמים בזמן האחרון... אם זה לא קשור אליי, אין צורך לענות

פורסם
  • מחבר

לבן דוד שלי יש את המעבד הזה, וכנראה בגלל זה הוא מתעקש שזה 1600 מגה הרץ.

פורסם

אז למה לא הראית לו את הלינק שהבאתי לך? הוא מוכיח שזה 1.4GHZ, חבל שאתה אפילו לא טורח לקרוא הודעות של משתמשים אחרים.

חוץ מזה, תעשה חיפוש בגודל ל"AMD ATHLON XP 1600 1.4GHZ" ותראה כמה תוצאות תמצא שם....... מה שהבאתי לך זאת הייתה רק דוגמה.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הכתבה שהפנית אותי אליה, הראתי לבן דוד שלי את זה, גם הראיתי לו טבלה שמוכיחה זאת בפירוש, גם בנטאקשן היה כתוב על איזה מותג שהם מוכרים, אך התינוק (בן דוד שלי) עדיין התעקש ואמר שאבא שלו יותר גאון במחשבים מכולם פה בפורום ובוני האתר של הכתבה שהבאת לי ולדעתו הוא צודק.

פורסם

אני אומר לך מניסיון לרוב האבות אין ידע גדול בכל נושא שקשור ל amd לא משנה כמה הם מבינים מחשבים

פורסם

יותר פשוט מזה!

שיעשה Pause על הטבלה שהביוס מעלה בסוף או התחלת הPOST (בשלב הראשון שבא כל פעם שאתה מפעיל את המחשב)

ויראה שכתוב שם שלמעבד קוראים Athlon xp 1600 והוא פועל במהירות של 1400Mhz. (פלוס מינוס, זה לא תמיד בול התדר)

פורסם

במקומך היית אומר לו שתוק..... לדעתי הוא יודע שאתה צודק פשוט לא נעים לו להגיד. הוא תינוק........

תעשה מה שאמרו לך פה, תראה לו בביוס. אני גם בטוח שאיפשהוא באתר של AMD.COM זה רשום, פשוט צריך לחפש את זה.

פורסם

:kopfpatsch:

מה קרה לך? אבא שלו מבין הרבה יותר מהבונים של האתר הזה, AMD.com, מי שמע עליהם בכלל?

פורסם

Beaver??

Did somebody say beaver??

פורסם

איפה Enc0er כשצריך אותו? הא? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים