פורסם 2002 במרץ 2223 שנים עכשיו בן דוד שלך בן 12, אבל לפני כמה תרדים ת'רדים הוא היה עושק קברים. מזה אני מבין שהוא מוכר מחשבים מניאק\לא מבין, אבל לא שהוא בן 12!
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים עכשיו בן דוד שלך בן 12, אבל לפני כמה תרדים ת'רדים הוא היה עושק קברים. מזה אני מבין שהוא מוכר מחשבים מניאק\לא מבין, אבל לא שהוא בן 12!יש לך איזשהו קשר אליי ??? שמעתי את המילה הזאת יותר מדיי פעמים בזמן האחרון... אם זה לא קשור אליי, אין צורך לענות
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר לבן דוד שלי יש את המעבד הזה, וכנראה בגלל זה הוא מתעקש שזה 1600 מגה הרץ.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים אז למה לא הראית לו את הלינק שהבאתי לך? הוא מוכיח שזה 1.4GHZ, חבל שאתה אפילו לא טורח לקרוא הודעות של משתמשים אחרים.חוץ מזה, תעשה חיפוש בגודל ל"AMD ATHLON XP 1600 1.4GHZ" ותראה כמה תוצאות תמצא שם....... מה שהבאתי לך זאת הייתה רק דוגמה.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר קראתי את הכתבה שהפנית אותי אליה, הראתי לבן דוד שלי את זה, גם הראיתי לו טבלה שמוכיחה זאת בפירוש, גם בנטאקשן היה כתוב על איזה מותג שהם מוכרים, אך התינוק (בן דוד שלי) עדיין התעקש ואמר שאבא שלו יותר גאון במחשבים מכולם פה בפורום ובוני האתר של הכתבה שהבאת לי ולדעתו הוא צודק.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים אני אומר לך מניסיון לרוב האבות אין ידע גדול בכל נושא שקשור ל amd לא משנה כמה הם מבינים מחשבים
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים יותר פשוט מזה!שיעשה Pause על הטבלה שהביוס מעלה בסוף או התחלת הPOST (בשלב הראשון שבא כל פעם שאתה מפעיל את המחשב) ויראה שכתוב שם שלמעבד קוראים Athlon xp 1600 והוא פועל במהירות של 1400Mhz. (פלוס מינוס, זה לא תמיד בול התדר)
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים במקומך היית אומר לו שתוק..... לדעתי הוא יודע שאתה צודק פשוט לא נעים לו להגיד. הוא תינוק........תעשה מה שאמרו לך פה, תראה לו בביוס. אני גם בטוח שאיפשהוא באתר של AMD.COM זה רשום, פשוט צריך לחפש את זה.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מה קרה לך? אבא שלו מבין הרבה יותר מהבונים של האתר הזה, AMD.com, מי שמע עליהם בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.