עבור לתוכן

TP-Link TL-WDR4300 קורס אחרי 24 שעות *עדכון*

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני יודעת איך לעדכן קושחה ואני מעדכנת רק ממחשב שמחובר לראוטר קווית.

פורסם

זה לא חכם שבמדינה שלנו מגבילים את תדרי ה-5GHz, זה לא עוזר יותר מידי... שמערכת הביטחון תמצא תדרים חדשים.

פורסם
  • מחבר

הרגע הראוטר קרס שוב, אבקש מהיבואן אישור להחליף. איך האדימקס דגם ה-Dualband? מומלץ?

פורסם

לא מומלץ לקנות ציוד שחסום לעדכון קושחה בינלאומית

לפעמים זה לטובתך במקרים יחודיים כמו חיבור L2TP של הכבלים אבל במרבית המקרים מדובר על חיתוך כואב של תכונות וחוסר תמיכה

אם יש לך מישהו שיכול להביא ראוטר כזה מחו"ל, עדיף.

פורסם
  • מחבר

נכון, ככל שאני חושבת על זה, נראה לי שאני אשאר עם הראוטר הקודם שלי וזהו.

מקווה שאוכל לקבל זיכוי. נראה מה יהיה. תודה רבה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

עדכון: דיברתי עם בנדא, אמרו שישלחו ל-KSP הוראה לתת לי זיכוי.

הלכתי ל-KSP, ביליתי שם אולי שעה ובסוף אמרו לי שבנדא נתנו הוראה רק להחליף ראש בראש (אותו דגם), אז לקחתי חדש, לא טורחת אפילו לפתוח אותו, שני נסיונות כושלים הספיקו לי. אדבר עם בנדא שוב ואדרוש זיכוי כמו שהבטיחו.

בינתיים חזרתי ל-DIR-655 הישן והטוב, סוף סוף ראוטר יציב כסלע, תענוג.

פורסם

אם ה DIR-655 עושה את העבודה, למה טרחת להחליף אותו?

מניסיון בנדא די עקשנים, תשיגי הקלטה שלהם / אימייל שהם מוכנים לזכות אותך. אם לא אז תדרשי את זה מ KSP. אני הייתי בכלל מבקש החזר כספי על כשל תמורה - תעייני בחוק..

פורסם
  • מחבר

חשבתי שה-TP-Link יהיה שדרוג ל-655 אבל אם הוא לא יציב אז זה לא שווה את זה כמובן.

תודה על העצות.

עדכון: קיבלתי זיכוי, תם ונשלם.

פורסם

אני עם הנתב, 100 מגה מחובר להוטבוקס עובד יופי בלי קריסות... (גם עם החומרה הישראלית)

מה שכן, גם הזמנתי מחו"ל מתאם עם ציפ' RS323 הלחמתי ללוח של הראוטר לפי המדריך - http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr4300

מחקתי עם HEX את ה-200 ביטים הראשונים של הקובץ BIN המקורי, התחברתי עם Putty עם ההגדרות (גם מופיע במדריך)

צרבתי את הגרסא הבינלאומית ו-"וואלה" עובד כאילו נקנה מחו"ל :)

קצת מסובך אבל גוגל פותר את הבעיה...

פורסם
  • מחבר

לא מתאים לי הלחמות והתעסקויות וזה גם מבטל את האחריות. מה שהיה היה.

פורסם

שמח שבמקרה שלך DIR-655 לא עושה לך שום בעיות, אני קניתי את ה DIR-655 ומהרגע הראשון הוא לא עבד כמו שצריך, עכשיו התקלקל לחלוטין הוא מתנתק ומאתחל את עצמו כל כמה שעות בערך, וגם עם L2TP מתנתק לי כל הזמן, עברתי לחיבור ללא חייגן בהוט 12M עדיין מתנתק לעיתים תדירות, בסוף חיברתי את הראוטר הישן שלי והפלא ופלא - האינטרנט עובד כמו שעון שויצרי.

אז זה עניין של מזל, האיכות של הנתבים היום רק הולכת ויורדת, המוצרים ברמה נחותה מאשר פעם ולא מחזיקים מעמד זמן רב.

גם הקושחה של D-LINK מותאמת במיוחד לישראל, ויש איתה בעיות קשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים